پنجشنبه 18 دي 1404 - Thu 08 Jan 2026
  • اقتدار یا استیصال؟

  • دوست ترامپ: «بچه پارتی‌دار شاه» از ایران دزدی کرد +عکس

  • بد و خوب تصمیم ارزی دولت

  • مرز اعتراض و اغتشاش را ملت ایران با بصیرت خود ترسیم کرد

  • فرصت‌طلبی زن بهایی برای دعوت ترامپ به بمباران ایران +عکس

  • مردم خط خود را از اغتشاش‌گران جدا کرده‌اند

  • سقوط جهانی جایگاه علمی موسسه وایزمن و دانشگاه‌های اسرائیل

  • ترامپ کمی تاریخ بخواند!

  • دلارهای کثیف اسرائیل برای تنفس مصنوعی به آشوبِ از نفس‌افتاده

  • صف بازاریان از اغتشاشگران جداست

  • سرخوردگی صهیونیست‌ها از آشوب: چرا آرامش در ایران برقرار است؟!

  • سقوط مادورو؛ اکنون چه می‌شود؟ سناریو‌ها چیست؟

  • حجت‌الاسلام حاج‌علی‌اکبری: دشمن می‌خواهد مشکلات اقتصادی را به بحران امنیتی تبدیل کند/ جوانان مؤمن و دانشمند ایرانی با هدایت رهبری، نام ایران را در فضا تثبیت کردند

  • پادویی برای ترامپ، شاخ و دُم ندارد/ نفاق این شکلی است

  • تعادل موشکی و چالش‌های دفاعی رژیم صهیونیست +عکس

  • اسرائیل آماده جنگ با ایران نیست

  • ریاست‌جمهوری ترامپ نشانه افول آمریکاست

  • لبنان؛ آغازی بر پایان برهه‌ای ۱۳ماهه؟

  • «نبویون» حاج‌قاسم؛ معمای خطی که نشکست

  • درخواست مجری صهیونسیتی از نتانیاهو درباره التهاب‌آفرینی در ایران+عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 223116
    تاریخ انتشار: 29/بهمن/1399 - 12:05

    اثربخشی صددرصدی واکسن ایرانی در برابر کرونای انگلیسی؟

    رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام از اتمام موفقیت‌آمیز مرحله نخست تست انسانی واکسن کرونای ایرانی خبر داد و گفت: این واکسن ایرانی بر روی ویروس کرونای انگلیسی اثربخشی صددرصدی دارد.

    اثربخشی صددرصدی واکسن ایرانی در برابر کرونای انگلیسی؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل ازتسنیم؛محمد مخبر در حاشیه افتتاح آزمایشی بزرگ‌ترین طرح استحصال اتان‌گیری کشور در شهرستان مُهر استان فارس در جمع خبرنگاران ‌با اشاره به اتمام موفقیت‌آمیز مرحله نخست تست انسانی واکسن کرونای ایرانی و نتایج مطلوب آن گفت: با انجام آزمایشات مختلف بر واکسن کووبرکت، مشخص شد این واکسن بر روی ویروس جهش یافته انگلیسی از اثربخشی صددرصدی برخوردار است.

    رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) با بیان این که در اسفند ماه، مرحله دوم تست انسانی واکسن ایرانی آغاز می‌شود، افزود: در صورت موفقیت آمیز بودن نتایج فاز دو، مرحله سوم آزمایش واکسن ایرانی برای داوطلبان در اواخر فروردین ماه آغاز می‌شود.

     

    مخبر گفت: به موازات پیشبرد طرح‌های تحقیقاتی واکسن ایرانی کرونا، زیرساخت‌های تولید انبوه این واکسن نیز پیش می‌رود، به طوری که بزرگ‌ترین کارخانه تولید واکسن کرونای منطقه تا دو هفته آینده با ظرفیت تولید 2 تا 3 میلیون دوز واکسن در ماه افتتاح می‌شود.

    وی ادامه داد: با اجرای فاز دوم ساخت این کارخانه تا اواخر خرداد ماه، زیرساخت لازم برای تولید 14 تا 15 میلیون دوز واکسن ایرانی کرونا در ماه فراهم خواهد شد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما