دوشنبه 15 دي 1404 - Mon 05 Jan 2026
  • صف بازاریان از اغتشاشگران جداست

  • سرخوردگی صهیونیست‌ها از آشوب: چرا آرامش در ایران برقرار است؟!

  • سقوط مادورو؛ اکنون چه می‌شود؟ سناریو‌ها چیست؟

  • حجت‌الاسلام حاج‌علی‌اکبری: دشمن می‌خواهد مشکلات اقتصادی را به بحران امنیتی تبدیل کند/ جوانان مؤمن و دانشمند ایرانی با هدایت رهبری، نام ایران را در فضا تثبیت کردند

  • پادویی برای ترامپ، شاخ و دُم ندارد/ نفاق این شکلی است

  • تعادل موشکی و چالش‌های دفاعی رژیم صهیونیست +عکس

  • اسرائیل آماده جنگ با ایران نیست

  • ریاست‌جمهوری ترامپ نشانه افول آمریکاست

  • لبنان؛ آغازی بر پایان برهه‌ای ۱۳ماهه؟

  • «نبویون» حاج‌قاسم؛ معمای خطی که نشکست

  • درخواست مجری صهیونسیتی از نتانیاهو درباره التهاب‌آفرینی در ایران+عکس

  • دولتی که یکسره دم از وفاق می‌زند صدایی که شنیدنی بود را نشنید

  • خدمـات شهیـد رئیسـی از کاهش نرخ تورم تا افزایش حقوق‌ها

  • وقتی «میدان» زبانِ مذاکره می‌شود

  • همتی جایگزین فرزین می‌شود

  • انگشت‌کردن در بینی و رابطه آلزایمر

  • درخواست عجیب و نامتعارفی را درباشگاه پرسپولیس مطرح کرده است.

  • خبرگزاری دولت: جمعی از بازاریان مغازه‌های خود را تعطیل یا نیمه تعطیل کرده‌اند/تجمع امروز خیابان لاله‌زار و مرکز تهران +عکس

  • سناریوی سه گانه غربگراها برای انداختن کشور در چاله مذاکره

  • کجا با این عجله؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 223090
    تاریخ انتشار: 29/بهمن/1399 - 11:20

    بندر امام قرنطینه شد

    با توجه به مصوبات کرونایی بندرامام خمینی(ره) مسیرهای ورودی از سمت آزادراه خلیج‌فارس اهواز - بندر امام‌‌ خمینی و شادگان -آبادان تا اطلاع بعدی، مسدود شد.

    بندر امام قرنطینه شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»حجت‌اله خسروی بخشدار بندر امام خمینی(ره) در گفت‌وگو با تسنیم در بندر امام خمینی(ره) درباره آخرین وضعیت تردد شهری اظهار داشت: در مصوبات ستاد مبارزه با کرونا بندرامام خمینی(ره) و بر حسب تاکیدات فرماندار ماهشهر، قرنطینه مبادی ورودی بندر امام خمینی (ره)، اجرایی شد.


    وی افزود: محور ورودی از سمت شادگان - آبادان و اهواز  به بندرامام خمینی(ره) تا عادی شدن شرایط مسدود شد.

    خسروی در ادامه تاکید کرد: ورود و تردد خودروهای حمل سوخت، مواد غذایی و دارویی و نیروهای شاغل در منطقه ویژه اقتصادی و پتروشیمی بندر امام خمینی(ره) با حداکثر 60 درصد ظرفیت خودروها، در این مسیر ها بلامانع است.

    وی گفت: تردد خودروهای با پلاک غیر بومی در شهرهای نارنجی و قرمز ممنوع است و در صورت مشاهده 500 هراز تومان جریمه می‌شوند و تنها مشاغل گروه 1 اجازه فعالیت دارند.

    فریدون بندری سرپرست فرمانداری شهرستان بندرماهشهر  در بازدید از مبادی ورودی شهرستان عنوان کرد: لازم است تا عادی شدن شرایط تشدید نظارت و اعمال محدودیت‌های سختگیرانه در ورودی‌های شهرستان ماهشهر و بندر امام خمینی اعمال شود.

    وی افزود: با اعمال این محدودیت ها از امروز  تا پایان وضعیت قرمز ورود خودروهای غیر بومی به شهرستان محدود خواهد شد و همچنین از کلیه همشهریان عزیز خواستاریم از سفر و خروج غیر ضروری از شهرستان پرهیز کنند.

    رضا نجاتی سخنگوی ستاد مبارزه با کرونا خوزستان 25 بهمن ماه 99 در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: شهرستان‌های اهواز، کارون، ماهشهر، شادگان، آبادان، شوشتر، دزفول، خرمشهر، دشت آزادگان و هویزه در وضعیت قرمز، رامهرمز، شوش، امیدیه و مسجدسلیمان در وضعیت نارنجی قرار دارند و مابقی شهرهای استان زرد هستند.

    وی در تشریح محدودیت های کرونایی در استان خوزستان افزود: در شهرهای نارنجی و قرمز یک سوم و در شهرهای زرد دو سوم کارکنان ادارات و نیروهای ستادی شرکت ها در محل کار و مابقی به صورت نوبت کاری فعالیت کنند.

    وی با بیان اینکه این مصوبه شامل همه ادارات به جز ادارات و سازمان‌های ضروری است اظهار کرد: در شهرهای قرمز تنها مشاغل گروه 1، نارنجی مشاغل گروه 1 و 2 و در شهرهای زرد مشاغل گروه 1، 2 و 3 اجازه فعالیت دارند.

    نجاتی در ادامه محدویت های ترد‌د در تمامی شهرهای خوزستان را تشریح کرد و گفت:  تردد از ساعت 21 تا 3 بامداد در تمام شهرهای خوزستان ممنوع است. تردد خودروهای با پلاک غیر بومی در شهرهای نارنجی و قرمز ممنوع است و در صورت مشاهده 500 هراز تومان جریمه می‌شوند.

    سخنگوی ستاد مبارزه با کرونا گفت: ساعت فعالیت ادارات در کلانشهر اهواز 8:30 تا 13:30 و در دیگر شهرهای استان 8:30 تا 14:30 است و آرامستان‌ها تا اطلاع ثانوی تعطیل هستند و اجازه برگزاری مراسم عروسی و عزا که مستلزم تجمع هستند، داده نمی‌شود.

    بخش بندر امام خمینی(ره) در شمال غربی خلیج فارس و در انتهای آبراه طبیعی خور موسی، بزرگترین بندر تجاری استان خوزستان است.

    بندر امام خمینی از طریق آزادراه اهواز - بندر امام خمینی(ره) به کریدور شمال جنوب و راه‌آهن سراسری آن را به پایتخت پیوند می‌دهند. منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی(ره) با داشتن 38 اسکله فعال به طول 7 کیلومتر، بزرگ‌ترین بندر فعال ایران است.

    اداره کل بنادر و دریانوردی و اداره کل گمرک استان خوزستان، بزرگترین پایانه حمل کالای اساسی کشور، منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در این شهر بندری واقع شده‌ است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما