چهارشنبه 24 تير 1405 - Wed 15 Jul 2026
  • عراقچی راهی قطر شد

  • مهم‌ترین رویدادها و لحظه‌های ثبت‌شده در جهان / عکس

  • آهوهای خارک از ترس انفجار به خیابان‌ها پناه بردند / فیلم

  • جدایی ستاره آبی پوش از باشگاه استقلال

  • نامه ایران به گوترش در پی ادعای آمریکا علیه روابط تهران-صنعا

  • بی‌قراری داریوش فرضیایی هنگام وداع با مادرش / فیلم

  • محکومیت پرسپولیس در پرونده بیرانوند تایید شد

  • راهزن ناکام هرمز

  • پیروزی های ناتمام ترامپ

  • بیانات رهبر شهید انقلاب درباره شهادت خودشان‌

  • آمریکا تفاهم را زیر پا گذاشت وقت بازگشت از مسیر «غیراصولی» است

  • خروج دوباره پول حقیقی از بازار سهام

  • سرزمین بی حسین یعنی یه ویرونه جواد مقدم

  • آب تهران جیره‌بندی نمی‌شود، اگر مصرف بهینه باشد

  • معلوم شد که زمام امور در تنگه هرمز دست ایران است

  • دور باطل سنتکام برای خر‌وج آبرومندانه از تنگه هرمز

  • قیمت موبایل‌ امروز چهارشنبه ۲۴ تیر

  • محکومیت پرسپولیس در پرونده بیرانوند تایید شد

  • نمی‌گذاریم کشور فلسطین تشکیل شود

  • رد دست شکارچیان تا روایت رنج‌های طبیعت / عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 222359
    تاریخ انتشار: 26/بهمن/1399 - 12:39

    ولایت فقیه را صراط مستقیم می‌دانیم

    فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه ولایت فقیه را صراط مستقیم می‌دانیم گفت: امیر سیاری شهید زنده است، سپهسالار دریاهای نظام جمهوری اسلامی ایران است.

    ولایت فقیه را صراط مستقیم می‌دانیم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل ازمیزان،امیر سرتیپ «کیومرث حیدری» در پنجمین جشنواره سازمانی و دومین جشنواره ملی ایده‌پردازی شهید نامجو نیروی زمینی ارتش، گفت: ولایت فقیه را صراط مستقیم می‌دانیم و بالاترین نعمت را هم که در سوره حمد اشاره شده ولایت می‌دانیم ما در این همایش نخبگانی را سفارش کردیم.
    فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: ۲۸ طرح لبیک هر کدام جامع هدف خودشان را دارند و با این طرح‌ها نیروی زمینی را اداره می‌کنیم و یکی از مباحث ما دانش بنیان کردن نیروی زمینی است و در جشنواره شهید نامجو این کار را انجام می‌دهیم.
    حیدری تصریح کرد: علم آنقدر زیبا، مهم و دارای درجه اعتلاست که خداوند متعال خود را عالم می‌داند و اول صنف عالم بودن برای خودش قایل است، امام محمدباقر (ع) شکافنده علوم بودند، تمام علوم امروز نشئت گرفته از علم سر الهی است.
    فرمانده نزاجا اظهار داشت: با توجه به تأیید مقام معظم رهبری بر کارآمد کردن یگان‌ها، این جشنواره هم احترام به منویات فرمانده معظم کل قواست.
    امیر «محمدحسن باقری» نیز در پنجمین جشنواره سازمانی و دومین جشنواره ملی ایده پردازی شهید نامجو نیروی زمینی ارتش، گفت: مهمترین سرمایه ما تفکر و اندیشه است و میدان جنگ را اداره می‌کند، با ابتکار و توان فکری متخصصین پیشتازه حوزه تحقیقات و ایده‌پردازی هستیم، گاهی این ایده‌ها فرصت نوآوری پیدا نمی‌کند.

    وی ادامه داد: مرزشکنی دانش به تعبیر مقام معظم رهبری باید محقق شود، اگر ایده‌های های نو داشته باشید و باید حرف تازه بزنیم، باید ببینیم دشمنان ما در جنگ آینده کدام کشورها هستند و چه آموزشی برای مواجه با آن‌ها نیاز داریم؟ یافتن پاسخ آن در گرو مرز شکنی‌ها در آینده است.
    معاون آموزش و پژوهش ستاد کل نیروهای مسلح تصریح کرد: همه ایده‌ها و طرح‌ها کاربردی است و باید در راستای هدایت اندیشه‌ها به سمت اندیشه‌های کشف نشده حرکت کنیم و باید دشمن را غافل‌گیر کنیم.
    باقری اظهار داشت: در ستاد کل نیروهای مسلح از این موضوع استقبال می‌کنیم، شرایط را برای نخبگان این زمینه فراهم کنیم.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما