سه شنبه 21 مهر 1405 - Tue 13 Oct 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 221417
تاریخ انتشار: 21/بهمن/1399 - 11:12

اعلام آمادگی روحانی برای دریافت واکسن کرونا

وزیر بهداشت گفت: در ۶۳۵ بیمارستان خیریه، دولتی و مرجع که در بیماری کرونا زحمت می‌کشیدند تزریق واکسن "اسپوتنیک وی" به پرسنل آی‌سی‌یوهای درگیر کرونا آغاز خواهد شد.

اعلام آمادگی روحانی برای دریافت واکسن کرونا

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»دکتر سعید نمکی در مراسم آغاز واکسیناسیون علیه بیماری کرونا که صبح امروز با تزریق واکسن "اسپوتنیک وی" به تعدادی از اعضای کادر درمان در بیمارستان امام خمینی تهران برگزار شد، اظهار کرد: خوشبختانه با حمایتهای مستمر رئیس جمهور، همکاران وزارت خارجه، برنامه و بودجه و وزارت راه و پیگیری‌های مستمر سفرای ارجمندمان امروز مفتخریم قولی که به مردم داده بودیم قبل از ۲۲ بهمن ماه واکسیناسیون را آغاز کنیم.

وزیر بهداشت افزود: در ۶۳۵ بیمارستان خیریه، دولتی و مرجع که در بیماری کرونا زحمت می‌کشیدند تزریق واکسن به پرسنل آی‌سی‌یوهای درگیر کرونا آغاز خواهد شد.

وزیر بهداشت: پسرم واکسن زد تا بگوید خون‌مان سرخ‌تر از دیگران نیست

این مقام مسئول بیان کرد: یک نفر از این افراد که واکسن را دریافت می‌کنند پزشک نیست و آمده که بگوید همه ما فدای خاک ملت ایرانیم و آن فرد کسی جز فرزند وزیر بهداشت کشور نیست.

وی خاطرنشان کرد: با پشتکار و جدیت فراوان در آینده نزدیک از منابع موثق دیگری واکسن وارد کشور می‌شود و تا اخر بهمن‌ماه از منابع مطمئنی واکسن کرونا وارد می‌کنیم و به گروه‌های آسیب‌پذیر و پرسنل بهداشت و درمان تزریق می‌کنیم، افراد بالای ۶۵ سال و دارای بیماری‌های زمینه‌ای و سپس سایر گروه‌ها این واکسن‌ها تزریق خواهد شد.

پارسا نمکی، فرزند وزیر بهداشت گفت: بنده به عنوان عضو کوچکی از این جامعه وظیفه را داشتم که اگر کوچکترین تاثیری در اعتمادبخشی به مردم داشته باشم این دین را ادا کنم. اگر مشکلی در این واکسن بود قطعا پدرم اجازه انجام این کار را به من نمی‌داد.

نفر دوم که تزریق واکسن اسپوتنیک‌وی به او در بیمارستان امام خمینی انجام شد فتاح قاضی، رئیس آی‌سی‌یو بیمارستان امام خمینی بود که واکسن به او تزریق شد.

سارا گودرزی پرستار آی‌سی‌یو امام خمینی، دریافت‌کننده سوم واکسن و اولین زنی است که واکسن کرونا را در ایران دریافت می‌کند.

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما