سه شنبه 30 تير 1405 - Tue 21 Jul 2026
  • یمن محاصره دریایی را بر عربستان اعمال کرد

  • بی محلی ستاره فوتبال اسپانیا به ترامپ!/ فیلم

  • خلیل الحیه رئیس دفتر سیاسی حماس شد

  • چرا واشنگتن قادر به پیروزی نیست؟ /آمریکا و سه جنگ بی‌نتیجه

  • آمریکا از تروریست‌های سابق، جنتلمن می سازد! /پرده از قمار جدید آمریکا علیه حزب‌الله لبنان

  • درد و بلاشون تو سر علی کریمی و اشکان خطیبی

  • تماشاگر پشت شیشه؟

  • کنفرانس جهانی هوش مصنوعی ۲۰۲۶ در چین / عکس

  • جنگ تا دست‌یابی به بازدارندگی کامل ادامه دارد

  • متن و حاشیه فینال جام جهانی / عکس

  • حمله سایبری به شاپرک رخ نداده است

  • کاپ جام جهانی در دستان لامین یمال و برادرش / فیلم

  • استوری در فضای مجازی؛ دستگیری در میدان آرژانتین+ فیلم

  • کوچ شاه ماهی پرسپولیسی به تراکتور تبریز +عکس

  • اشک های اسکالونی سرمربی تیم ملی آرژانتین / فیلم

  • شور فرمانروای سرزمینم یا رقیه / طاهری

  • بورس با رشد ۵۸ هزار واحدی

  • پشت‌پردۀ روایت «ضدجنگ»؛ بازسازی یک دوقطبی انتخاباتی

  • نتانیاهو امشب نشست امنیتی برگزار می‌کند

  • تکذیب دستور تخلیهٔ چابهار

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 220664
    تاریخ انتشار: 18/بهمن/1399 - 14:38

    جزئیات تخلف بورسی پوری‌حسینی در سازمان خصوصی‌سازی

    نایب‌رئیس مجلس درباره تخلف بورسی رئیس اسبق سازمان خصوصی‌سازی گفت: در مورد سهام عدالت، ابهاماتی وجود دارد که همزمان با مدیریت پوری‌حسینی، رئیس اسبق سازمان خصوصی‌سازی در سازمان خصوصی‌سازی اتفاق افتاده و این ابهامات منجر به تخلف ۶۰۰ هزار میلیارد تومانی شده است.

    جزئیات تخلف بورسی پوری‌حسینی در سازمان خصوصی‌سازی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل ازمهر؛نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی جزئیات تخلف بورسی پوری‌حسینی رئیس اسبق سازمان خصوصی‌سازی را تشریح کرد.

    سیدامیرحسین قاضی‌زاده‌هاشمی با اشاره به حکم محکومیت پوری‌حسینی رئیس اسبق سازمان خصوصی‌سازی، از شکایت جدیدی علیه وی خبر داد و گفت: در مورد سهام عدالت، ابهاماتی وجود دارد که همزمان با مدیریت پوری‌حسینی در سازمان خصوصی‌سازی اتفاق افتاده و این ابهامات منجر به تخلف ۶۰۰ هزار میلیارد تومانی شده است.

    قاضی‌زاده‌هاشمی در تشریح اولین تخلف گفت: اولین تخلف این است که همه واجدین شرایط، سهام عدالت دریافت نکرده‌اند.

    وی در تشریح دومین تخلف اظهار داشت: بنا بود شرکت‌هایی که در ردیف خصوصی‌سازی قرار داشتند، بخشی از سهامشان را به پشتوانه سهام عدالت عرضه کنند، اما این اقدام از سوی سازمان خصوصی‌سازی انجام نشد و به همین دلیل منابع کافی برای پرداخت به سهامداران تأمین نشده است.

     

    نایب‌رئیس اول مجلس ادامه داد: سازمان خصوصی‌سازی برای جبران این مابه‌التفاوت از اصل سهام زمانی که ارزش آن چند برابر شده بود، به جای پول سهام برداشت؛ آن هم به قیمت ارزش اولیه و از این تخلف، پول زیادی به جیب زد.

    قاضی‌زاده‌هاشمی تأکید کرد: بسیاری از سبد‌های پالایشگاهی که امروز در بازار بورس ارائه می‌شود، پشتوانه سهام عدالت بود که با تخلف به سازمان خصوصی‌سازی عرضه نشد؛ همه این تخلفات در دوران آقای پوری‌حسینی اتفاق افتاده و در حال جمع‌آوری این مستندات برای ارائه به قوه قضائیه جهت احیای حقوق سهامداران سهام عدالت هستیم.

    وی گفت: شکایتی از سازمان خصوصی‌سازی در این خصوص که مربوط به مدیریت آقای پوری‌حسینی به قوه قضاییه است، ارائه خواهد شد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما