سه شنبه 07 مهر 1405 - Tue 29 Sep 2026
  • آغاز طرج جدید معیشتی برای تهرانی‌ها

  • عوارض پنهان مصرف خودسرانه مکمل‌ها

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۷ مهر

  • سیگنال وزیر ترامپ به پیاده‌نظامش در ایران

  • اصلاح‌طلبان از تسلیم‌طلبی صحبت می‌کنند یا توافق؟

  • هند باز هم قربانی آمریکا شد

  • ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد بازنخواهد گشت/جناب سید حسن نصرالله؛ امیر قهرمان عرب و نهاد بزرگ جبهه مقاومت

  • استانداردهای هالیوودی بلای جان ازدواج

  • فارن‌پالیسی| کشورهای عربی از آمریکا فاصله می‌گیرند

  • عالی‌پور با رکورد شکنی طلایی شد/ فیلم

  • دستگیری باند آدم‌ربایی با پوشش مأمور پلیس در تهران

  • ایران پیگیر حل پروازها و برقراری عمره

  • فلسطینی‌ها به زندگی در غارها پناه بردند / عکس

  • خبر تاج از انتخاب سرمربی جدید تیم ملی امید

  • خواهد دید چه خواهد شد!

  • بارش رحمت الهی در مسجدالحرام / فیلم

  • اتحادیه اروپا خواستار ارائه موشک به اوکراین شد

  • ورود پرسپولیس به لیگ والیبال

  • زباله‌های سرگردان در جنگل‌های شمال / عکس

  • سوپرگل جادویی لیونل مسی / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 220562
    تاریخ انتشار: 18/بهمن/1399 - 11:03

    کاخ سفید: گزارش قتل خاشقجی را به کنگره می‌دهیم

    دولت جدید آمریکا مدعی است که آمادگی دارد که گزارش قتل خاشقجی را به کنگره آمریکا ارائه داده و درباره آن افشاگری کند.

    کاخ سفید: گزارش قتل خاشقجی را به کنگره می‌دهیم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل ازمهر، دولت جدید واشنگتن مدعی آمادگی برای انتشار گزارش غیر محرمانه‌ای شد که شامل برآوردهای آمریکا از افرادی است که مسئول قتل جمال خاشقجی روزنامه نگار و منتقد سعودی هستند.
    به ادعای «جن ساکی» سخنگوی کاخ سفید، دولت جو بایدن آمادگی ارائه این گزارش به کنگره را دارد؛ گزارشی که دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا، مانع از علنی شدن آن شد.
    ساکی در این باره مدعی شد: این قانون است و ما از قانون پیروی می‌کنیم. همچنین انتظار داریم که عربستان سعودی سابقه حقوق بشری خود را بهبود دهد.

    آنگونه که از روایت‌ها بر می‌آید؛ خاشقجی در اکتبر ۲۰۱۸ به طرز فجیعی در کنسولگری آمریکا واقع در شهر استانبول ترکیه به قتل رسید حال آنکه جسد وی هرگز پیدا نشد.
    اطلاعات درز کرده از گزارش‌های محرمانه سیا حاکی از نقش مستقیم محمد بن سلمان ولیعهد سعودی در قتل خاشقجی است.
    ، جو بایدن دموکرات از لحظه ورود به کاخ سفید در اول بهمن امسال، نشان داد که علاقه زیادی به بازی با کارت حقوق بشر دارد. در مورد عربستان سعودی، در سطح علنی او می‌تواند به این بهانه، افکار عمومی را فریب دهد حال آنکه در خفا، از حقوق بشر به عنوان اهرمی برای باج خواهی از ریاض استفاده خواهد کرد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما