سه شنبه 09 تير 1405 - Tue 30 Jun 2026
  • وعده استخدام، تله‌ای برای زندانی شدن زنان

  • یک تیم گروهک‌های معاند و تجزیه‌طلب به‌صورت کامل متلاشی شد + عکس

  • مرزهای ایران از امنیت لازم برخوردار است

  • هواداران جام جهانی با لباس‌ها و چهره‌آرایی‌های خلاقانه / عکس

  • اگر آمریکا به تفاهم‌نامه پایبند باشد ما هم به تعهداتمان عمل می‌کنیم

  • گل اول مراکش به هلند در جام جهانی /فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۹ تیر ۱۴۰۵

  • طلا بخریم یا بفروشیم؛ پیش‌بینی قیمت طلا تا پایان تابستان ۱۴۰۵

  • تصاویری از یک روباه قرمز در پارک ملی گلستان / فیلم

  • فرمانده‌ای که قبل از شهادت، انتقام خودش را از صهیونیست‌ها گرفته بود + عکس

  • شگفتی دوم؛ مراکش هلند را حذف کرد

  • قیمت خودرو امروز سه شنبه ۹ تیر

  • چرا اروپا باید از هرگونه نقش‌آفرینی در مذاکرات ایران و آمریکا کنار باقی بماند؟

  • قیمت دلار امروز سه شنبه ۹ تیر

  • مسیرهای ورودی به تهران برای مراسم وداع با رهبر شهید

  • توصیه ۱۴ بندی کاخ سفید برای نجات حکومت ایران +عکس

  • ۵ درسی که کشورهای عربی باید از جنگ رمضان بگیرند

  • دنده معکوس تقاضا در بورس با برخورد به کف ۵ میلیون واحدی

  • ثبت‌نام اربعین آغاز شد

  • ثبت اولین شگفتی جام جهانی به دست پاراگوئه +فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 220332
    تاریخ انتشار: 16/بهمن/1399 - 14:09

    دروس عملی دانشگاه‌ها حضوری می‌شوند؟

    منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درباره برگزاری دروس عملی در ترم جاری اظهار کرد: دروس عملی برای مقاطع ارشد و دکتری به علت کم بودن تعداد دانشجو در دانشگاه‌ها برگزار شد.

    دروس عملی دانشگاه‌ها حضوری می‌شوند؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل ازباشگاه خبرنگاران,منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درباره برگزاری دروس عملی در ترم جاری اظهار کرد: دروس عملی برای مقاطع ارشد و دکتری به علت کم بودن تعداد دانشجو در دانشگاه‌ها برگزار شد.

    وی افزود: ستاد‌های استانی و ستاد ملی کرونا به علت زیاد بودن تعداد دانشجویان کارشناسی در برخی از دانشگاه‌ها اجازه برگزاری دروس عملی را ندادند، اما برخی از دانشگاه‌ها توانستند دروس عملی و شبیه ساز را به صورت مجازی برای دانشجویان برگزار کنند.

    غلامی تصریح کرد: در تابستان ۹۹ دانشگاه‌ها دروس عملی را در فاصله زمانی کوتاه به دانشجویان ارائه دادند و امسال هم مدنظر دانشگاه‌ها رعایت این موضوع است.چوزیر علوم اضافه کرد: دانشگاه‌ها خودشان هم به این موضوع حساس شده اند که هیچ دانشجویی بدون گذراندن بخش عملی نمی‌تواند درس مربوطه را پاس شود و حتما این عقب افتادگی‌ها از سوی دانشگاه‌ها جبران خواهد شد.

    وی با بیان اینکه در حال حاضر پیش بینی ما به برگزاری مجازی دروس عملی در ترم آینده است، تاکید کرد: هر زمان که کنترل بیماری موثر واقع شود و ستاد ملی کرونا اجازه حضوری برگزار شدن دروس عملی را دهد تمامی دانشجویان می‌توانند در ترم آینده به صورت حضوری در دانشگاه‌ها حاضر شوند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما