سه شنبه 09 تير 1405 - Tue 30 Jun 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 22026
تاریخ انتشار: 12/اسفند/1394 - 13:11
پایگاه خبری حامیان ولایت/ویژه

از دشمن شهدا تا سلطنت طلب در شبکه مستند سیما

این شبکه پیشتر در اقدامی تامل برانگیز به پخش مستند «چنارستان» که در ستایش خاندان پهلوی...

از دشمن شهدا تا سلطنت طلب در شبکه مستند سیما

سایت خبری ایلنا وابسته به اصلاحات با ذوق زدگی از پخش مستند کارگردان هتاک به شهدای دفاع مفدس خبر داد. این مستند با عنوان «دندان درد» ساخته‌ی عباس کیارستمی است و در بیست و چهارمین قسمت از مجموعه «گنجینه» توسط شبکه‌ی مستند روی آنتن می رود.

اواخر تابستان سال گذشته عباس کیارستمی به بهانه‌ی نقد آثار کارگردان صاحب نام ایرانی «ابراهیم حاتمی کیا» ضمن توهین به شهدا و دفاع مقدس گفت :« احمدپور[شخصیت اصلی فیلم کیا رستمی] رفت پس داد دفترچه را، اما تو به هیجان آوردی و احمدپورهای دیگر رفتند در جنگ و کشته شدند. و حالا پس از سال‌ها می‌شود راجع به آن‌ها فکر کرد که آن‌ها چطوری از بین رفتند. در یک جنگی که هیچ مفهومی نداشت(!!!)»

لازم به ذکر است این شبکه پیشتر در اقدامی تامل برانگیز به پخش مستند «چنارستان» که در ستایش خاندان پهلوی و در نقد جمهوری اسلامی ساخته شده، پرداخته است.

منبع : خبرگزاری بسیج

نظرات بینندگان
نظرات شما