جمعه 19 تير 1405 - Fri 10 Jul 2026
  • آخرین وداع به مشهد الرضا (ع ) رسید / رهبر محبوب دل های مسلمین جهان همنیشن ضامن آهو شد +فیلم

  • آقایان عراقچی ، قالیباف و پزشکیان یک کلام با شما و تمام

  • تنها زبانی که ترامپ آن را می‌فهمد

  • برای پرتاب از پایگاه چابهار آماده‌ایم

  • تصاویری از حملات ناجوانمردانهٔ آمریکا به حسینیهٔ امام خمینی(ره)

  • جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در کربلا

  • تصاویر پهپاد سرنگون‌شده آمریکا در بوشهر

  • تازه‌ترین تحولات و صحنه‌های دیدنی در نقاط مختلف جهان / عکس

  • واکنش یاسمین انصاری به گزارش سی.ان.ان درباره میناب

  • شعار "هیهات منا الذله" در آستان مقدس علوی / فیلم

  • ‌برق کویت از مدار خارج شد

  • نسل بعدی کجاست آقای قلعه‌نویی؟

  • فرمانده اسکادران نیروی دریایی آمریکا کشته شد

  • سواحل ایران جهنم بی بازگشت برای نیروهای خارجی است

  • هدف از «متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» چه بود؟

  • طواف پیکر شهدای خانواده رهبر شهید در جوار ضریح امام علی (ع) / عکس

  • ستاره استقلالی در آستانه پیوستن به پرسپولیس

  • عراقی‌ها برای رهبر شهید ایران سنگ تمام گذاشتند / فیلم

  • شهید خامنه‌ای آبروی تاریخ ماست

  • واکنش چین به حملات آمریکا و پاسخ ایران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 219906
    تاریخ انتشار: 14/بهمن/1399 - 23:55

    دیدار فرستاده قطر با مقامات ارشد حماس در غزه

    فرستاده امیر قطر با مقامات ارشد حماس در غزه درباره شیوه ارائه کمک مالی کلان قطر به غزه و تحولات منطقه گفت‌وگو کرد.

     دیدار فرستاده قطر با مقامات ارشد حماس در غزه

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از فارس؛ جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) از «تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر به خاطر کمک مالی ۳۶۰ میلیون دلاری خود به مردم فلسطین برای سال ۲۰۲۱ قدردانی کرد.

    به گزارش خبرگزاری رسمی قطر،  مقامات حماس امروز (سه شنبه) قدردانی خود را از حمایت گسترده و مستمر قطر از مردم فلسطین و  مشارکت آن در اجرای بسیاری از پروژه‌های حیاتی و مهم در همه بخش‌ها  از جمله مهمترین آنها ساخت زیربناها، جاده‌ها برق‌رسانی و کمک‌های  بشردوستانه در غزه ابراز داشتند.

    «محمد العمادی» رئیس کمیته قطری بازسازی غزه امروز با هیأتی از مقامات ارشد حماس در نوار غزه دیدار کرد.

    العمادی به همراه هیأت حماس، اوضاع سیاسی فعلی و تحولات اوضاع در عرصه فلسطین را بررسی و ابراز امیداری کرد که با موفقیت برگزاری انتخابات پیش رو در فلسطین  اوضاع در فلسطین ثبات بیش‌تری پیدا کند.

    فرستاده قطر تأیید کرد که قطر در کنار مردم فلسطین است و همچنان به پشتیبانی فلسطینیان در همه سطوح ادامه می‌دهد.

    امیر قطر روز یکشنبه دستور تخصیص کمک مالی به ارزش ۳۶۰ میلیون دلار را به نوار غزه صادر کرد.

    طبق اعلام خبرگزاری رسمی قطر، قرار است این مبلغ در طول یک سال از ابتدای ماه ژانویه ارائه شود و در چارچوب حمایت قطر از مردم تحت محاصره غزه برای پرداخت حقوق کارمندان و ارائه کمک‌های مالی به خانواده‌های نیازمند و راه اندازی نیروگاه برق غزه است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما