پنجشنبه 02 مهر 1405 - Thu 24 Sep 2026
  • ۷۰۰ هزار واکسن آنفلوآنزا وارد شد

  • پاکسازی خانۀ تیمی تروریست‌ها در جهادآباد سراوان

  • گزارش حادثه برای یک کشتی در تنگه هرمز

  • قیمت نقره امروز چهارشنبه ۱ مهر

  • بورس دوباره جان گرفت

  • فوتبال الکترونیک ایران طلایی شد

  • جنگ تار تار /لیست خرید پرسپولیس در نیم‌فصل؟

  • خلاصه بازی امید ایران ۱ - امید کره شمالی ۴

  • اطلاعات مأموران اف بی آی هک شد

  • فرودگاه نجف: پروازهای ایران همچنان برقرار است

  • دلتنگی مادر ماکان نصیری در روز اول مهر / فیلم

  • آغاز تجربه RQ-۱۷۰ این بار از دل آب‌ها

  • تهدید یک کشور به نسل کشی در سازمان ملل!

  • آقای صالحی! این فیلم را با این حجم از شوخی‌های رکیک با خانواده می‌بینید؟+ عکس

  • قالیباف: ملت ما شجاعانه مقابل دشمن ایستاد

  • شمارش معکوس یهودی‌سازی مسجدالاقصی و بلعیدن کرانه‌باختری + عکس

  • تغییر ساعات کاری ادارات و بانک‌ها اعلام شد +فیلم

  • سیگنال توافق از نیویورک؛ ایران و آمریکا دوباره پای میز مذاکره /ترامپ: فکر می‌کنم با ایران به توافق می‌رسیم+ عکس و فیلم

  • عراقچی در نیویورک با حمایت نهادهای امنیتی مذاکره می‌کند

  • عربستان بارگیری نفت را شروع کرد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 219904
    تاریخ انتشار: 14/بهمن/1399 - 23:44

    مجارستان نیز به جمع کشورهای واردکننده واکسن اسپوتنیک وی روسیه پیوست

    وزیر امورخارجه مجارستان سه‌شنبه شب اعلام کرد که این کشور نیز ۴۰ هزار دوز از واکسن روسی "اسپوتنیک وی" را امروز برای مقابله با کرونا دریافت می‌کند.

     مجارستان نیز به جمع کشورهای واردکننده واکسن اسپوتنیک وی روسیه پیوست

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»  از تارنمای اینترنتی شبکه "روسیا الیوم"سخنان «پیتر سیارتو» را تلویزیون رسمی مجارستان منتشر کرده است.

    پیش از این نیز "ویکتور اوربان" نخست وزیر مجارستان جمعه گذشته اعلام کرد که کشورش [برای مقابله با کرونا] بر واکسن‌های چینی و روسی تکیه خواهد کرد و چینی‌ها مدت‌هاست که اطلاعات زیادی نسبت به این ویروس دارند.

    کریل دیمتروف مدیر صندوق سرمایه‌گذاری مستقیم روسیه نیز سه‌شنبه شب گفت که آزمایش بالینی ترکیب واکسن اسپوتنیک وی" و "آسترانزکا" هفته آینده در امارات و جمهوری آذربایجان انجام خواهد شد.

    دیمتروف در این باره افزود که این آزمایش بالینی، شاید چند روز پس از این دو کشور در عربستان نیز انجام شود.

    در همین حال "آلبرتو فرناندز" رییس جمهوری آرژانتین سه‌شنبه شب از "ولادیمیر پوتین" همتای روسی خود به خاطر واکسن "اسپوتنیک وی" قدردانی کرد.

    آرژانتین به صورت گسترده در واکسیناسیون ملی علیه کرونا از واکسن روسی "اسپوتنیک وی" استفاده می‌کند.

    علاوه بر آرژانتین، الجزایر نیز روز شنبه هفته جاری واکسیانسیون با این واکسن روزی را آغاز کرد.

    این واکسن با مشارکت صندوق سرمایه گذاری‌های مستقیم روسیه (تشکیلات دولتی تامین کننده مالی طرح های سرمایه گذاری) ساخته شده و در ماه اوت سال ۲۰۲۰(مرداد) به ثبت رسید.

    تاکنون سه میلیون دوز واکسن اسپوتنیک وی تولید شده است.

    تعدادی از کشورها مانند ایران، الجزایر، بلاروس، تونس، آرژانتین، بولیوی، صربستان، تشکیلات خودگردان فلسطین، ونزوئلا، پاراگوئه، ترکمنستان، مجارستان، امارات و گینه این واکسن روسی را ثبت کرده‌اند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما