پنجشنبه 15 مرداد 1405 - Thu 06 Aug 2026
  • سلام کربلا ؛ حسین ستوده

  • لحظه اصابت هواپیمای هندی به زمین / فیلم

  • عالیشاه در یک قدمی گل‌گهر

  • ۲ سوتفاهم بزرگ در مورد رویکرد ترامپ به ایران

  • جنگل‌های یونان؛ نقاشیِ سوخته‌ی زمین / عکس

  • رسانه آمریکایی به ترامپ: از ایران شکست خوردی

  • جایتان خالی نبود آقای شهید!/ فیلم

  • شرط سنی معافیت سربازی برای دارندگان ۳ و ۴ فرزند

  • انتخاب نامزد سنای دموکرات‌ها در میشیگان / عکس

  • هلاکت دو نظامی صهیونیست بر اثر انفجار در جنوب لبنان

  • ایران چگونه آمریکا را به امتیازدهی وادار می‌کند؟

  • چرا موشک‌های ایران تمام نمی‌شود؟+ فیلم

  • وقتی آیت‌الله خامنه‌ای امام جماعت زندان ساواک شد

  • شهرت در فضای مجازی، ذلت در فضای حقیقی+ فیلم

  • عاقبت کشتی مورد حمایت آمریکا در هرمز

  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد

  • زائران اربعین شهید بی‌بدن فتح «مهران» را یاد کنند+ عکس

  • پشت پرده پخش هدفمند شایعه استعفای رئیس‌جمهور + عکس و فیلم

  • کاخ سفید وپنتاگون به تحریف تورات پناه برده‌اند

  • بازار اجاره در بن‌بست؛ سقف‌گذاری جواب نداد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 219811
    تاریخ انتشار: 14/بهمن/1399 - 14:10

    روند قیمت‌ها کاهشی است

    وزیر صمت با بیان اینکه روند قیمت ها کاهشی است، گفت: در بخش توزیع مشکل وجود دارد که مقرر شده بازرسین برای جلوگیری از بروز تخلف و احتکار به طور ویژه ورود کنند.

    روند قیمت‌ها کاهشی است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل ازمهر،علیرضا رزم حسینی امروز در نشست هماهنگی طرح ویژه بازرسی و نظارت ایام پایانی سال ۹۹ اظهار داشت: نظارت و بازرسی باید به صورت فراگیر انجام شود و طبق زمان بندی در همه استان‌ها به ویژه انبارها و بنکداران صورت گیرد.
    وزیر صمت با بیان اینکه بازار رها نشده و نظارت‌ها انجام می‌شود، گفت: تا زمانی که مؤلفه‌های اقتصادی و تورم با ثبات شود و تأمین کالا روان تر انجام شود سیاست وزارت صمت این است که با کمک تشکل‌ها، اتحادیه‌ها، صنوف و انجمن‌ها، مراقبت‌های ویژه ای را انجام دهد که کنترل و ثبات قیمت‌ها در دستور کار قرار گرفته است.
    وی افزود: به دلیل همکاری خوب وزارت صمت با تشکل‌ها، روند قیمت‌ها کاهنده شده است و بخشی از اقلام و کالاهایی که وابستگی کمتری به ارز دارند، تعادل قیمتی یافته‌اند.

    رزم حسینی با بیان اینکه بی ثباتی قیمت‌ها، مردم را رنج می‌دهد، گفت: با تأمین به موقع کالا از بخش کشاورزی، وزارت صمت و شرکت بازرگانی دولتی، اوضاع بهتر خواهد شد.
    در بخش توزیع مشکل داریم
    وزیر صمت تصریح کرد: در بخش توزیع یک مقدار مشکل وجود دارد که بازرسین باید بین کارخانه و بازار، وضعیت را بررسی کنند و به طور ویژه بر مراکز پخش کالا نظارت داشته باشند
    وی ادامه داد: به دلیل تأخیر فاز در بعضی از مسائل اقتصادی، برخی از افراد اقدام به احتکار کالا کرده‌اند که سازمان تعزیرات و بازرسی باید به این بخش ورود کند.
    رزم حسینی گفت: با توجه به اینکه موجودی کالای خوبی داریم و کالای راهبردی به موقع تأمین شده و همچنین کالاهایی در بنادر و در مسیر ترخیص داریم، از لحاظ کمبود کالا مشکلی نخواهیم داشت. از این رو نیازی به احتکار نیست.
    وزیر صمت همچنین اظهار داشت: شرایط تأمین ارز بسیار بهتر شده است و با توافقاتی که با بانک مرکزی داشتیم، به صورت مرتب در حال ثبت سفارش و واردات هستیم.
    وی افزود: موجودی روغن خوراکی در کارخانه‌ها خوب است و تأمین کالا به موقع انجام خواهد شد. در حال حاضر در اکثر محصولاتی که در داخل تولید می‌کنیم، کارخانجات در دو و سه شیفت در حال کار هستند و بخشی از کارخانجات که کم ظرفیت بودند، دوباره به چرخه تولید بازگشتند که البته باید این فضا را بهبود ببخشیم.
    رزم حسینی گفت: امیدواریم روز به روز شاهد کاهش و یا متعادل شدن قیمت‌ها باشیم که البته در بخش خودرو، لوازم خانگی و برخی از اقلام پوشاک، قیمت‌ها به سمت واقعی شدن در حال حرکت هستند.
    وزیر صمت تأکید کرد: وزارت صمت بر افزایش تولید و عرضه متمرکز شده است و تعجب می‌کنم عده‌ای نسبت به احتکار اقدام می‌کنند که باید با نظارت جلوی این کار گرفته شود؛ می دانم که شرایط ویژه است اما به هر حال در شرایط ویژه باید مدیریت ویژه هم داشت.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما