سه شنبه 23 تير 1405 - Tue 14 Jul 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 218701
تاریخ انتشار: 09/بهمن/1399 - 14:42

انتقاد از خشن گارد ساحلی برخی کشورهای اروپایی با پناهجویان

کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل از رفتار برخی کشورهای اروپایی با پناهجویان انتقاد کرده است. به گفته این نهاد در برخی کشورها پناهجویانی که با قایق آمده‌اند دوباره با اجبار سوار قایق شده و به دریا بازگردانده می‌شوند.

انتقاد از خشن گارد ساحلی برخی کشورهای اروپایی با پناهجویان

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از دویچه وله،کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان از کشورهایی اروپایی که پناهجویان را به مرزها باز می‌گردانند، انتقاد کرده است. دفتر امور پناهندگان در ژنو از امکان ادامه چنین شیوه‌ و رفتاری ابراز نگرانی کرده است.

معاون رییس کمیساریای عالی پناهندگان تصریح کرد، گزارش‌ها در این باره که در برخی مناطق پناهجویان باخشونت به مرزها باز گردانده می‌شوند بیشتر شده است.

به گفته او ظاهرا این اقدامات به طور سیستماتیک صورت می‌گیرد. برخی کشورها قایق‌هایی را که حامل پناهجویان هستند و به خشکی رسیده‌اند، دوباره به اجبار به دریا باز می‌گردانند.

معاون  کمیساریای پناهندگان از کشور خاصی نام نبرده اما در گذشته پناهجویان گفته بودند که در سواحل یونان گارد ساحلی این کشور آنها را دوباره سوار قایق کرده و به دریا بازگردانده است.

اخیرا کشورهای اروپایی که با آفریقا مرز دریایی دارند و محل ورود پناهجویان هستند، قایق‌های حامل پناهجویان را به خاک خود راه نمیدهند. این اتفاق چندین بار در ایتالیا روی داده است

نظرات بینندگان
نظرات شما