چهارشنبه 01 مهر 1405 - Wed 23 Sep 2026
  • ۷۰۰ هزار واکسن آنفلوآنزا وارد شد

  • پاکسازی خانۀ تیمی تروریست‌ها در جهادآباد سراوان

  • گزارش حادثه برای یک کشتی در تنگه هرمز

  • قیمت نقره امروز چهارشنبه ۱ مهر

  • بورس دوباره جان گرفت

  • فوتبال الکترونیک ایران طلایی شد

  • جنگ تار تار /لیست خرید پرسپولیس در نیم‌فصل؟

  • خلاصه بازی امید ایران ۱ - امید کره شمالی ۴

  • اطلاعات مأموران اف بی آی هک شد

  • فرودگاه نجف: پروازهای ایران همچنان برقرار است

  • دلتنگی مادر ماکان نصیری در روز اول مهر / فیلم

  • آغاز تجربه RQ-۱۷۰ این بار از دل آب‌ها

  • تهدید یک کشور به نسل کشی در سازمان ملل!

  • آقای صالحی! این فیلم را با این حجم از شوخی‌های رکیک با خانواده می‌بینید؟+ عکس

  • قالیباف: ملت ما شجاعانه مقابل دشمن ایستاد

  • شمارش معکوس یهودی‌سازی مسجدالاقصی و بلعیدن کرانه‌باختری + عکس

  • تغییر ساعات کاری ادارات و بانک‌ها اعلام شد +فیلم

  • سیگنال توافق از نیویورک؛ ایران و آمریکا دوباره پای میز مذاکره /ترامپ: فکر می‌کنم با ایران به توافق می‌رسیم+ عکس و فیلم

  • عراقچی در نیویورک با حمایت نهادهای امنیتی مذاکره می‌کند

  • عربستان بارگیری نفت را شروع کرد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 218504
    تاریخ انتشار: 08/بهمن/1399 - 21:36

    ۸ تروریست در عملیات ارتش سوریه کشته شدند

    نیرو‌های ارتش سوریه در عملیاتی موفق شدند دو خودروی متعلق به تروریست‌ها را منهدم و هشت تن از تروریست‌ها را از پای درآورند.

     ۸ تروریست در عملیات ارتش سوریه کشته شدند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»  به نقل از فارس، نیرو‌های مسلح سوریه موفق شدند شماری از عناصر باقیمانده گروه تروریستی داعش را در صحرای مرکزی این کشور از پای درآورند.

    شبکه الاخباریه سوریه چهارشنبه به نقل از منبعی نظامی گزارش داد که در عملیات نیرو‌های سوریه دو دستگاه خودروی پیکاپ مجهز به مسلسل‌های سنگین متعلق به تروریست‌ها نابود شده و هشت تن از تروریست‌ها کشته شده‌اند.

    این منبع گفت که نیرو‌های مسلح سوریه به عملیات تعقیب عناصر باقیمانده تروریستی در منطقه بیابانی ادامه می‌دهند و موفق شده‌اند امنیت جاده بین‌المللی دیرالزور - تدمر را به شکل کامل برای وسایل نقلیه و شهروندان سوری تأمین کنند.

    طی یک ماه گذشته، عناصر تروریستی در جاده مذکور به نیرو‌های سوری حمله کردند که در حمله اول ۳۰ نفر و در حمله دوم که یکشنبه این هفته صورت گرفت، سه نیروی سوری کشته شدند. در هر دو حمله، اتوبوس‌های حامل سرباز‌های سوری هدف قرار گرفته‌اند.

    یک منبع نظامی در ارتش سوریه به رسانه‌های این کشور گفته بود، حدود ساعت ۱۳:۴۰ به وقت محلی امروز اتوبوس حامل نظامیان در جاده «دیرالزور-تدمر» در منطقه «المالحه - الشولا» هدف تیراندازی گروهی از تروریست‌هایی قرار گرفتند که از منطقه «التَنف» آمده بودند.

    منطقه التنف در شرق سوریه و در منطقه مثلث مرزی سوریه اردن و عراق قرار دارد. ائتلاف آمریکا طی سال‌های گذشته این منطقه را اشغال و در آن پایگاه‌های نظامی و باند فرودگاه برای هواپیما‌های نظامی خود احداث کرده است.

    به رغم سلسله عملیات‌های پاکسازی ارتش سوریه در صحرای مرکزی این کشور، تروریست‌ها بار‌ها از منطقه تحت اشغال آمریکا برای حمله به نیرو‌های ارتش سوریه و متحدان آن استفاده کرده‌اند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما