یکشنبه 14 تير 1405 - Sun 05 Jul 2026
  • افزایش سهمیه بنزین برای برخی استان ها

  • طرفداری رئیس فیفا از یک تیم لو رفت

  • عطوان: این تشییع نماد یک کشور پیروز است

  • فرمانده جدید نیروی دریایی سپاه معرفی شد

  • فیلم/ همخوانی دعای وحدت در مصلی تهران

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • واکنش اسکوچیچ به مذاکره با پرسپولیس

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • کاری نداریم جز تدارک لحظه انتقام بزرگ تو

  • یکی از سران حزب لیکود حزب نتانیاهو را ترک می‌کند

  • هک تلفن نماینده سابق پارلمان اروپا

  • صدور کیفرخواست پرونده رضا پهلوی

  • روایت خبرنگار «سی‌ان‌ان» از وداع مردم ایران با رهبر شهید

  • انتقام الهی از آمریکای تروریست و رژیم نامشروع صهیونیستی

  • سخنرانی ترامپ از پشت شیشه‌های ضدگلوله!

  • قیمت دلار، طلا و سکه امروز شنبه ۱۳ تیر

  • هیچ دلی نیست که دلداده او نباشد

  • تشییع میلیونی پیکر رهبر ایران، نمایش قدرت ایران است

  • بدشانسی مدافع مصر تاریخی شد+ فیلم

  • سه شنبه شهر تهران تعطیل است یا استان تهران؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 218368
    تاریخ انتشار: 08/بهمن/1399 - 09:59

    حمله جنگنده‌های سعودی به دو استان یمن

    جنگنده‌های ائتلاف سعودی بار دیگر استان‌های صعده و مأرب یمن را هدف حملات خود قرار دادند.

    حمله جنگنده‌های سعودی به دو استان یمن

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از باشگاه خبرنگاران ، جنگنده‌های ائتلاف سعودی امروز، سه شنبه هفت مرتبه استان صعده و شش مرتبه نیز استان مأرب یمن را هدف حملات خود قرار دادند.

    بر اساس گزارشها، جنگنده‌های سعودی پنج مرتبه منطقه «صرواح» در استان مأرب واقع در مرکز یمن را که محل درگیری ارتش و انصارالله با عناصر ائتلاف سعودی است را بمباران کردند.

    منطقه «الظاهر» در استان صعده (در شمال یمن) نیز هفت مرتبه هدف قرار گرفت. از سوی دیگر نیرو‌های گارد مرزی سعودی نیز به سوی دو غیر نظامی یمنی در منطقه «جرعاء» در استان صعده آتش گشوده و آن‌ها را زخمی کردند. این حملات در حالی انجام گرفته است که هزاران نفر از مردم یمن روز دوشنبه علیه آمریکا و ائتلاف سعودی در مناطق مختلف این کشور تظاهرات بر پا کردند.

    بر اساس گزارشها، صد‌ها هزار نفر از مردم صنعاء، پایتخت یمن روز دوشنبه با برگزاری تظاهراتی علیه اقدام آمریکا در تحریم جنبش انصارالله اعلام کردنده بودند که تروریسم واقعی اقدامات آمریکا علیه ملت مظلوم یمن به شمار می‌رود.

    همچنین اعتراضاتی مشابه در دیگر شهر‌ها و مناطق مختلف یمن از جمله در عمران، ذمار، إب و صعده برگزار شد و مردم در این تجمع‌ها، تحریم جنبش انصارالله را محکوم کردند.

    عربستان سعودی از ششم فروردین سال ۹۴ در قالب ائتلافی از چند کشور عربی و با کمک و چراغ سبز آمریکا، حملات گسترده‌ای را علیه یمن فقیرترین کشور عربی آغاز کردند تا به بهانه بازگرداندن عبدربه منصور هادی رئیس جمهوری مستعفی و فراری این کشور به قدرت، به اهداف و زیادی خواهی‌های سیاسی خود جامه عمل بپوشانند. بر اثر حملات جنگنده‌های ائتلاف سعودی به رهبری عربستان سعودی، تا کنون هزاران نفر جان خود را از دست داده اند.

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما