یکشنبه 26 مهر 1405 - Sun 18 Oct 2026
  • تکمیل کلکسیون شکار جنگنده‌ها+ عکس

  • افشای راز قدرت ژئوپلیتیکی ایران!

  • بازتولید گرایش‌های جدایی‌طلبانه در آمریکا

  • ترس نظامیان صهیون از جنگ با ایران

  • تیم جدید علیرضا بیرانوند مشخص شد

  • شهدای وزارت دفاع پیش‌قراولان جهاد و شهادت بودند

  • مهرداد اخلاقی وزیر دفاع دولت پزشکیان شد

  • سارق پراید با پابند الکترونیکی دستگیر شد

  • ادامه روند افزایشی بروز کرونا در کشور

  • وقتی اینترنشنال دچار آشفتگی رسانه‌ای می‌شود!/ فیلم

  • مادر بمب‌های شما و پدر موشک‌های ما !

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵

  • اتفاق جالب بین وریا غفوری و فرهاد مجیدی

  • قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵

  • هدیه ویژه ترامپ برای پوتین

  • قیمت گوشت قرمز امروز یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵

  • حمله به یک کشتی در سواحل امارات

  • حنظله اسناد محرمانه مرکز جنگ شناختی اسرائیل را منتشر کرد+ مدارک

  • درخواست بی‌شرمانه علی کریمی از عمویش نتانیاهو + عکس

  • درخشش جونان میهن، تلالو امیدهای ملت به جوانان در مسیر تحقق آینده‌ای باشکوه است/ دعای خیر اینجانب بدرقه راه همۀ جوانان ایران سرافراز

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 217468
    تاریخ انتشار: 04/بهمن/1399 - 19:02

    موافقت مجلس 7 میلیون جامانده سهام عدالت

    عضو کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی از موافقت این کمیسیون با ثبت نام ۷ میلیون نفر از جاماندگان سهام عدالت در کل کشور خبر داد.

    موافقت مجلس 7 میلیون جامانده سهام عدالت

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از مهر، ابراهیم عزیزی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی، پیشنهاد شد کسانی که از ثبت نام سهام عدالت جا مانده‌اند، از آنها ثبت نام به عمل آید.

    او با بیان اینکه سهام عدالت حق تمام هم وطنان است، افزود: حدود ۷ میلیون نفر در کل کشور از ثبت نام سهام عدالت جا مانده‌اند و سزاوار است که ما به این افراد نیز توجه کرده و حق آنها را ادا کنیم.

    نماینده شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: پیشنهاد ثبت نام جاماندگان سهام عدالت در کمیسیون تلفیق مطرح شد و اعضای این کمیسیون نیز با توجه به ماهیت عادلانه این پیشنهاد، با ثبت نام ۷ میلیون جا مانده از سهام عدالت موافقت کردند.

    به گفته عزیزی، پس از موافقت کمیسیون تلفیق، در قدم بعدی پیشنهاد ثبت نام ۷ میلیون جا مانده از ثبت نام سهام عدالت، باید در صحن علنی مجلس مطرح و در معرض رأی کل نمایندگان مجلس قرار گیرد تا به تصویب نهایی برسد.

    عزیزی همچنین گفت: شکل‌گیری سهام عدالت در راستای توزیع عادلانه ثروت میان مردم صورت گرفت لذا کسانی که به هر دلیل از ثبت نام جا مانده‌اند، باید این حق برایشان محفوظ باشد.

    رئیس مجمع نمایندگان استان فارس در خصوص احتمال تصویب نهایی پیشنهاد مذکور در خانه ملت نیز گفت: با شناختی که از فضای حاکم بر مجلس و رویکرد مردمی نمایندگان داریم، به نظر می‌رسد مشکلی برای تصویب نهایی کلیات این طرح نداشته باشیم.

    او افزود: تنها ممکن است نمایندگان در خصوص جزئیات پیشنهاد و نحوه ثبت نام متقاضیان و واگذاری سهام، صحبت‌هایی داشته باشند که این نیز طبیعی است و طبق روال جاری مجلس در خصوص تمام پیشنهادها و طرح‌ها، این رویکرد وجود دارد.

    رئیس مجمع نمایندگان استان فارس در ادامه همچنین گفت: مجلس یازدهم در تصویب این طرح و طرح‌هایی که به نوعی منافعش به عموم مردم می‌رسد، یکدست و متحد است زیرا شانی برای خود جز خدمت به مردم قائل نیست.

    عزیزی با اشاره به طرح‌های دیگر مجلس برای کمک به معیشت و رفاه بیشتر مردم همچون افزایش مالیات بر خانه‌های خالی و… نیز گفت: عزم این مجلس کمک به مردم به ویژه اقشار ضعیف جامعه است و در این راستا با تصویب قوانین بازدارنده، باید جلوی دلالی و واسطه‌گری گرفته شود.

    او تاکید کرد: به عنوان نمونه طرح افزایش مالیات بر خانه‌های خالی، هزینه دلالی را برای واسطه گران و سوداگران مسکن بالا می‌برد لذا آنها به احتکار خانه نپرداخته و منازلشان را یا می‌فروشند یا اجاره می‌دهند که در هر دو مورد هم نرخ خانه و هم نرخ اجاره بها به صورت طبیعی پایین خواهد آمد و این به نفع مردم است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما