پنجشنبه 05 شهريور 1405 - Thu 27 Aug 2026
  • استوری رامین رضاییان و دعوت از هواداران فولاد

  • شهید موسوی علمدار رهبر شهید در جنگ سوم بود

  • سیل ویرانگر در نپال با ۱۷ کشته صدها مفقودی / فیلم

  • جهان به روایت تصویر /از غرق شدن ترامپ تا حمله به غزه

  • سیدمجید بنی فاطمه/مشتری نگاه تو خورشیده

  • عذرخواهی هافبک سپاهان از استقلالی‌ها

  • بِسِنت خالی بست؛ مستندات چه می‌گویند؟

  • امارات ویزای هادی چوپان را باطل کرد

  • بابت گرانی‌ها از مردم عذرخواهی می‌کنیم

  • آمریکا شرایط ما را نپذیرد، تنگه هرمز باز نخواهد شد

  • ۱۲ میلیون لیتر بنزین بیشتر در راه است

  • بزرگ‌ترین انجیرستان دیم جهان در فصل برداشت / عکس

  • قیمت دلار کاهشی شد

  • قرارداد امیر قلعه‌نویی تمدید شد

  • پاسخ قالیباف به نامه حسین شریعتمداری: /عقلانیت انقلابی، نقطه گم‌شده امروز است

  • حفظ انسجام ملی، پادزهر محاسبات دشمن

  • اخیرا علی کریمی دل خیلی‌ها را شاد کرده است

  • هرج‌و‌مرج در وزارت جنگ آمریکا؛ بحران در راس فرماندهی ارتش

  • ویدئوی دیده نشده از رهبر شهید در منزل آیت‌الله صافی

  • کشف ۸ گروه تروریستی در ایران / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 217359
    تاریخ انتشار: 04/بهمن/1399 - 13:33

    افتتاح تریبون تصویری جبهه جهادگران برای انتخابات ۱۴۰۰

    دبیرکل جبهه جهادگران ایران اسلامی از افتتاح تریبون تصویری جهادگران برای انتخابات ۱۴۰۰ خبر داد و گفت: این تریبون با هدف رعایت فاصله اجتماعی و به حداقل رساندن جلسات عمومی انتخاباتی راه‌اندازی شده است

    افتتاح تریبون تصویری جبهه جهادگران برای انتخابات ۱۴۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از ایرنا- دبیرکل جبهه جهادگران ایران اسلامی از افتتاح تریبون تصویری جهادگران برای انتخابات ۱۴۰۰ خبر داد و گفت: این تریبون با هدف رعایت فاصله اجتماعی و به حداقل رساندن جلسات عمومی انتخاباتی راه‌اندازی شده است.

    وهاب عزیزی روز شنبه از رویکرد جدید این تشکل برای انتخابات ۱۴۰۰ خبر داد و افزود: با توجه به خطر گسترش ویروس کرونا، برگزاری جلسات عمومی برای تشریح و توضیح مواضع انتخاباتی به صلاح کشور نیست. برای همین رویکرد حزب این است جلسات عمومی برگزار نشود.

    دبیرکل جبهه جهادگران ایران اسلامی تصریح کرد: از سوی دیگر با توجه به اهمیت و ضرورت حضور آگاهانه مردم در انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر را نادیده بگیریم. مسائل زیادی در حوزه مدیریت اجرایی کشور و امور شهری وجود دارد که لازم است مردم درجریان امور کشور، اتفاقات روز و برنامه‌های آینده نامزدها و جریان‌های سیاسی قرار بگیرند. بنابراین باید به فکر روش‌های جایگزین برای تبیین و اعلام برنامه‌ها و مواضع باشیم.

    وی گفت: بنابراین با مشورت تیم رسانه‌ای تصمیم گرفتیم تریبون تصویری جهادگران را راه اندازی کنیم و رجال سیاسی، شخصیت‌های مذهبی، نخبگان و صاحب نظران از طریق این تریبون درخصوص انتخابات و مسائل مرتبط با آن بحث و تبادل و نظر کنند.

    عزیزی ادامه داد: آیت‌الله عباسعلی اختری عضو مجلس خبرگان رهبری، رضا تقی پور نماینده مردم تهران در مجلس و عضو هئیت نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی، سید محمد حسینی وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی، فاطمه واعظ جوادی معاون سابق رئیس جمهور، برای شروع فعالیت و افتتاح تریبون تصویری جهادگران در دفتر رسانه‌ای جهادگران حضور پیدا کردند.

    این فعال سیاسی ابراز امیدواری کرد: با استفاده از پتانسیل فضای مجازی، برگزاری تجمع‌ها و مراسم‌های انتخاباتی حضوری به حداقل ممکن برسد بنابراین به احزاب، گروه‌ها و جریان‌های سیاسی توصیه می‌شود جهت رعایت سلامتی مردم از برگزاری جلسات انتخاباتی حضوری و پرتراکم در سالن‌ها و فضاهای مسقف پرهیز کنند.

    دبیرکل جبهه جهادگران افزود: به صورت مستمر جلسات بحث و بررسی تخصصی در خصوص انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر از طریق تریبون تصویری جهادگران با حضور کارشناسان و نخبگان برگزار خواهد شد.

    عزیزی با بیان این که جبهه جهادگران جلساتی را با تعدادی از نامزدهای ریاست جمهوری داشته گفت: در نهایت فارغ از تصمیم دیگر جریان‌ها، این جبهه به صورت مستقل در خصوص انتخابات ریاست جمهوری و کاندیدای ریاست جمهوری اعلام نظر خواهد کرد.

    وی افزود: برای انتخابات شورای اسلامی شهر در تهران و کلان‌شهرهای دیگر لیستی مستقل از جریان‌های سیاسی اصولگرا و اصلاح طلب معرفی می‌کنیم. البته دادن لیست جداگانه به این مفهوم نیست که کاندیدای مشترک با دیگر لیست‌ها نداشته باشیم. جبهه جهادگران تصمیم دارد به عنوان جریان سوم و مستقل از دیگر جریان‌ها وارد انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای شهر شود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما