سه شنبه 07 مهر 1405 - Tue 29 Sep 2026
  • آغاز طرج جدید معیشتی برای تهرانی‌ها

  • عوارض پنهان مصرف خودسرانه مکمل‌ها

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۷ مهر

  • سیگنال وزیر ترامپ به پیاده‌نظامش در ایران

  • اصلاح‌طلبان از تسلیم‌طلبی صحبت می‌کنند یا توافق؟

  • هند باز هم قربانی آمریکا شد

  • ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد بازنخواهد گشت/جناب سید حسن نصرالله؛ امیر قهرمان عرب و نهاد بزرگ جبهه مقاومت

  • استانداردهای هالیوودی بلای جان ازدواج

  • فارن‌پالیسی| کشورهای عربی از آمریکا فاصله می‌گیرند

  • عالی‌پور با رکورد شکنی طلایی شد/ فیلم

  • دستگیری باند آدم‌ربایی با پوشش مأمور پلیس در تهران

  • ایران پیگیر حل پروازها و برقراری عمره

  • فلسطینی‌ها به زندگی در غارها پناه بردند / عکس

  • خبر تاج از انتخاب سرمربی جدید تیم ملی امید

  • خواهد دید چه خواهد شد!

  • بارش رحمت الهی در مسجدالحرام / فیلم

  • اتحادیه اروپا خواستار ارائه موشک به اوکراین شد

  • ورود پرسپولیس به لیگ والیبال

  • زباله‌های سرگردان در جنگل‌های شمال / عکس

  • سوپرگل جادویی لیونل مسی / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 216905
    تاریخ انتشار: 02/بهمن/1399 - 09:27

    بایدن: محتوای نامه ترامپ را فاش نمی‌کنم

    جو بایدن رئیس جمهوری جدید آمریکا ساعتی بعد از ورود به کاخ سفید، در دفتر کارش حضور یافت و گفت: دونالد ترامپ قبل از ترک کاخ، نامه‌ای «بسیار سخاوتمندانه و بلندنظرانه» برایم گذشته است.

    بایدن: محتوای نامه ترامپ را فاش نمی‌کنم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از سی ان ان، بایدن که از پشت میز کارش در کاخ سفید سخن می گفت افزود: به خاطر احترام به رئیس جمهوری سابق، محتوای نامه ای که برایم گذاشته را فاش نخواهم کرد زیرا این یک نامه خصوصی است.

    مرسوم است که در حین انتقال قدرت، رئیس جمهوری قبلی برای نفر بعد از خود روی میز کارش یک نامه می گذارد و ضمن تبریک به او، برای او آرزوی موفقیت می کند.

    اما بایدن گفته که قصد ندارد محتوای نامه ترامپ را برملا کند. حالا معلوم نیست در نامه ای که ترامپ برای بایدن گذاشته، چه نوشته شده است.

    سی ان ان همچنین گزارش داد که خانم ملانیا ترامپ همسر دونالد ترامپ در اقدامی مشابه، برای خانم جیل بایدن همسر جو بایدن و بانوی اول آمریکا در دولت جدید، نامه گذاشته است.

    ترامپ صبح چهارشنبه ۲۰ ژانویه به وقت واشنگتن کاخ سفید را به مقصد اقامتگاهش در فلوریدا ترک کرد و حاضر به شرکت در مراسم تحلیف بایدن نشد. او حتی حاضر نشد به رئیس جمهوری بعد از خود تبریک بگوید.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما