دوشنبه 27 مهر 1405 - Mon 19 Oct 2026
  • لاوروف امروز در تهران + فیلم

  • تدریج جواب داد؛ واردات بنزین متوقف شد

  • مهرداد اخلاقی با حکم رئیس جمهور رسما وزیر دفاع شد

  • بن‌گویر خطاب به یهودیان فرانسه: به خانه‌تان بازگردید

  • خاطره‌ای از شهید نیل فروشان

  • محله‌ای در ترکیه زیر آب رفت / فیلم

  • از دره درخشان تا قبرستان آمریکایی‌ها در ارومیه / عکس

  • پیام تبریک سرلشکر وحیدی در پی قهرمانی جهان

  • ماجرای شهید مظلوم با لباس‌های‌ عجیب

  • ما برای تصمیم‌های احمقانه آمریکا و اسرائیل لحظه‌شماری می‌کنیم

  • ماجرای حمله منافقین به نهادهای حاکمیتی چه بود؟+ فیلم

  • قیمت تخم‌مرغ امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد زیر ۲۳ سال

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه 27 مهر ۱۴۰۵

  • انتشار فیلم و عکس از حملات یمن مجازات دارد

  • فوری /احتمال پیک آنفلوآنزا در آبان‌ماه

  • فرار اینشتین، مرگ ادیسون و فتح زهره / عکس

  • کیفیت دوران پیری زنان با قهوه

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • هشدار درباره افزایش ابتلا به HPV

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 216885
    تاریخ انتشار: 01/بهمن/1399 - 21:12

    انصراف «پسر دلفینی» از سی و نهمین جشنواره فیلم فجر

    انیمیشن سینمایی «پسر دلفینی» به کارگردانی محمد خیراندیش از سی و نهمین جشنواره فیلم فجر انصراف داد.

     انصراف «پسر دلفینی» از سی و نهمین جشنواره فیلم فجر

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، انیمیشن سینمایی «پسر دلفینی» تازه‌ترین محصول سازمان هنری رسانه‌ای اوج به کارگردانی محمد خیراندیش و تهیه کنندگی محمد امین همدانی از سی و نهمین جشنواره فیلم فجر انصراف داد.

    روابط عمومی فیلم «پسر دلفینی» با اعلام این خبر نوشت: با توجه به اینکه «پسر دلفینی» تنها انیمیشن حاضر در جشنواره سی و نهم فیلم فجر است و طبق آیین نامه جشنواره طبیعتاً در رقابت و مسابقه قرار نمی‌گیرد، با احترام به هیئت داوران و اعضای جشنواره از شرکت در این جشنواره انصراف می‌دهد.

    «پسر دلفینی» محصول سازمان هنری رسانه‌ای اوج با مشارکت مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی است که پس از طی حدود ۲ سال از تولید آماده نمایش شد.

    «پسر دلفینی» تاکنون با استقبال شرکت‌های خارجی از کشور‌های مختلف برای مشارکت و پیش خرید این اثر سینمایی روبرو شده است.

    عوامل ساخت این انیمیشن عبارت است از:  نویسنده و کارگردان: محمد خیراندیش، تهیه کننده: محمد همدانی، کارگردان هنری: مهدی فارسی، کارگردان فنی: مصطفی شاهمردانی، مدیرتولید: علیرضا اسماعیلی، داود اسدالهی، سرپرست رندر و کامپوزیت: سعید گرمابدری، سرپرست جلوه‌های ویژه: رضا قربانی، سرپرست انیمیت: جلال رهبری، آهنگساز: بهزاد عبدی، مجری طرح: آسمان خیال.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما