یکشنبه 25 مرداد 1405 - Sun 16 Aug 2026
  • ترامپ از حمله به کوبا عقب‌نشینی کرد!

  • محاصره دریایی علیه ملت ایران ۱۰۰ روزه شد

  • خسارات زلزلۀ ۷.۷ ریشتری در اندونزی /فیلم

  • ایران؛ روایت ایستادگی و سربلندی / عکس

  • حمله یمن به مواضع مزدوران عربستان در لحج و مأرب

  • اقیانوس در قاب برترین عکاسان جهان / عکس

  • سه خلبان ایرانی توسط قطر به اسارت درآمده‌اند

  • حمله برق‌آسای گاوغوک به یک سار / فیلم

  • واکنش کاپیتان استقلال به اختلافش بارضاییان

  • قیمت خودرو های داخلی امروز شنبه ۲۴ مرداد

  • مترو تهران تا چه زمانی رایگان است؟

  • واکنش روسیه به گزافه‌گویی ترامپ درباره تنگه‌هرمز

  • خاطرات رهبر شهید از همزیستی صمیمانه با مردم بلوچ

  • نقش ایران و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد

  • دو حمله هوایی شدید به شهرک دیرالزهرانی لبنان + فیلم

  • چرا ستادکل نیروهای مسلح و قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا با هم ادغام شدند؟

  • قیمت نفت امروز شنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۵

  • دومین خرید گران پرسپولیس را بشناسید

  • بازی عجیب قلعه‌نویی و مهدی تاج

  • ایران و تاجیکستان پای قرارداد نفتی بلندمدت

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 216657
    تاریخ انتشار: 30/دي/1399 - 18:26

    قیمت تخم مرغ کاهش یافت

    دبیر انجمن های صنفی پرورش دهندگان مرغ تخمگذار گفت: در حالی که قیمت تخم مرغ درب مرغداری از ۱۸ تا ۲۰ هزار تومان به ۱۶ هزار تومان کاهش یافته اما مغازه داران حاضر به کاهش قیمت در خرده فروشی‌ها نیستند.

     قیمت تخم مرغ کاهش یافت

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از تسنیم؛ سید فرزاد طلاکش دبیرکل کانون سراسری انجمن های صنفی پرورش دهندگان مرغ تخمگذار اظهار کرد: قیمت تخم مرغ اکنون دو نرخی است و مرغداران آن را به قیمت های متفاوت ۱۴ هزار تومانی به شرکت پشتیبانی امور دام و با قیمت آزاد ۱۸ هزار تومانی و حتی مقطعی ۲۰ هزار تومان به سایرین به فروش رساندند.

    وی افزود: قیمت تخم مرغ را باید بازار تعیین کند به طوری که از روز گذشته قیمت این محصول درب مرغداری  به ۱۶ هزار تومان کاهش یافته  اما هنوز نرخ این محصول در خرده فروشی ها کاهش نیافته است.

    دبیرکل کانون سراسری انجمن های صنفی پرورش دهندگان مرغ تخمگذار ادامه داد: مغازه دار ها وقتی می بینند که مردم حاضرند برای هرشانه تخم مرغ ۵۰ هزار تومان پرداخت کنند حاضر به کاهش قیمت این محصول نیستند و کوتاه نمی آیند.

    تخم‌مرغ چند نرخی می‌شود

    وی تصریح کرد: در حال حاضر هرشانه تخم مرغ ۳۰ عددی در  عمده فروشی حداقل ۴۳ هزار تومان و در خرده فروشی کمتر از ۴۵ هزار تومان به فروش نمی رسد.

    طلاکش افزود: در صورتی که قیمت تخم مرغ به صورت بسته بندی شده با درج قیمت برای مصرف کننده در بازار عرضه شود از نوسانات اینچنینی در بازار جلوگیری به عمل می آید.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما