دوشنبه 19 مرداد 1405 - Mon 10 Aug 2026
  • انتصاب محسن رضایی به دبیری شعام را تبریک گفت

  • بخشی از سیمای کهن کویر

  • جشنواره میراث بومی در مکزیک / عکس

  • تگرگ شدید در امارات شترها را فراری داد / فیلم

  • ادای احترام هندوها به الهه‌ها / عکس

  • شکار برق‌آسای جوجه اردک توسط یک ماهی / فیلم

  • شاه چگونه هشدارهای گرانی را پس می‌زد؟

  • شهید ۹ ساله‌ای که نامش در لیست شهدا نیست

  • آخرین اخبارنقل و انتقالات پرسپولیس /بازیکن نساجی سرخ پوش شد + عکس

  • وضعیت بورس امروز دوشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۵

  • ۸ حمله هوایی عراق علیه بقایای داعش

  • توییت تاجرنیا برای جواد نکونام!

  • دستور اژه‌ای برای تدوین معیارهای جدید عفو زندانیان

  • عمان مسیر ایران در تنگه هرمز را پذیرفته است

  • مدافع ستاره پرسپولیس لژیونر شد+ فیلم

  • ماجرای تشکر الهام علی‌اف از پزشکیان چیست؟

  • ایران چگونه «پیمان مکه» را می‌بیند؟

  • قیمت دلار، یورو و سایر ارزها امروز ۱۹ مردادماه

  • عوامل اصلی جهش قیمت نفت در بازار جهانی

  • بقائی:کشورهای منطقه نمی‌توانند به تامین امنیت از سوی آمریکا متکی باشند

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 215221
    تاریخ انتشار: 20/دي/1399 - 18:02

    «مروارید آبی» هم گردشگر ندارد

    محدودیت‌های سفری ناشی از شیوع ویروس کرونا سبب شده تا شهر آبی مراکش که همواره از مقاصد محبوب گردشگران نقاط مختلف جهان بود همچون بسیاری از مقاصد دیدنی جهان با کمبود گردشگر مواجه شود.

    «مروارید آبی» هم گردشگر ندارد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از الجزیره، وقتی ویروس کرونا در مراکش شیوع پیدا کرد، شهر کوهستانی «شفشاون» یکی از معدود شهرهایی بود که هیچ مورد ابتلا به ویروس کرونا در آن شناسایی نشد.

    این شهر خوش‌منظره که دیوارهای آبی‌رنگ ساختمان‌هایش مشخصه بارز آن هستند ارتباطش را با نقاط دیگر جهان قطع کرد و برای چندین ماه از شیوع ویروس کرونا در شهر جلوگیری کرد.

    حالا با باز شدن تدریجی مرزهای مراکش همچنان از گردشگر در شهر «شفشاون» که زمانی از جاذبه‌های اصلی این کشور بود خبری نیست.

    در دوران تعطیلات کریسمس و سال نو، به جای این‌که همچون سال‌های گذشته خیابان‌های باریک «شفشاون» مملو از گردشگران اروپایی و چینی باشد این‌بار اغلب بازدیدکنندگان این شهر شهروندان مراکشی بودند و مغازه‌دارانی که به عنوان سوغاتی قالیچه و کت‌های پشمی می‌فروختند به سختی مشتری پیدا کردند.

    با اجرای قانون منع آمد و شد شبانه در مراکش رستوران‌های میدان اصلی شهر که در نزدیکی قلعه تاریخی شهر قرار دارند هم ناچار به تعطیلی زودتر از موعد همیشگی شدند.

    این روزها از «شفشاون» با عنوان «مروارید آبی» مراکش یاد می‌شود. «شفشاون» که به عنوان یکی از مهم‌ترین جاذبه‌های گردشگری مراکش شناخته می‌شود در شرایط عادی خیابان‌هایی مملو از جمعیت و هتل‌هایی با ظرفیت‌های تکمیل را تجربه می‌کند.

    منظره کوهستانی شهر در کنار خیابان‌های آبی‌رنگ سال‌ها است که مقصد محبوبی برای گردشگران اسپانیایی و چینی بوده است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما