پنجشنبه 14 آبان 1405 - Thu 05 Nov 2026
  • غنیمت گرفتن دو پهپاد آمریکایی در تنگه هرمز+ عکس

  • دستگیری ۴ نفر از اعضای شبکه انحرافی «اسماء آکادمی»

  • راهبرد ایران در عبرت‌سازی از ترامپ جواب داد!

  • راهبردی‌ترین پیام رهبر انقلاب

  • انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا / عکس

  • سوییس عربستان کجاست؟ / فیلم

  • قاب آتش‌سوزی در ایران فینالیست شد / عکس

  • از ان‌شاءالله تا الحمدلله؛ سخنرانی پرشور السید / فیلم

  • تأکید فرماندهان جبهه مقاومت بر وحدت ساحات

  • تهدید اژه‌ای به تحمیل شکست‌های بیشتر به ترامپ

  • حمیدرضا زارعی در یک ضرب پانزدهم شد

  • منصوریان در آستانه جدایی از الطلبه عراق قرار گرفت

  • کمترین گرایش تسلیم‌آمیز، دشمن مستکبر را جری‌تر خواهد کرد /نقطۀ آغازین ظلم امریکا علیه ملّت ایران، به بیش از هفت دهۀ قبل می‌رسد

  • قیمت دلار و یورو امروز چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵

  • واکنش کنسولگری ایران در نجف به نتایج انتخابات آمریکا

  • ۱۳ آبان؛ از مداخله خارجی تا ایستادگی برای استقلال و حاکمیت ملی

  • قیمت سکه و طلا امروز چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵

  • بهشت اقتصادی سوریه به جهنم تبدیل شد؟+ عکس

  • پرسپولیس برانکو؛ الگویی که هنوز زنده است /تکرار شاهکار پرسپولیس با نسخه آبی+ عکس

  • اولین مسلمان در تاریخ آمریکا وارد سنا شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 214918
    تاریخ انتشار: 17/دي/1399 - 20:37

    طلای جهانی از صعود بازماند

    قیمت طلا در معاملات روز چهارشنبه بازار جهانی تحت تاثیر رشد ارزش دلار، با کاهش روبرو شد.

     طلای جهانی از صعود بازماند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از ایسنا، بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری با ۰.۳ درصد کاهش، به ۱۹۴۳ دلار و ۴۶ سنت رسید در حالی که ابتدای معاملات تا رکورد ۱۹۵۴ دلار و ۹۷ سنت اوج گرفته بود.

    در بازار معاملات آتی آمریکا، هر اونس طلا با ۰.۴ درصد کاهش، به ۱۹۴۷ دلار و ۵۰ سنت رسید. بهای معاملات این بازار روز سه شنبه با ۰.۴ درصد افزایش، در ۱۹۵۲ دلار و ۳۶ سنت بسته شده بود.

    به گفته استفن اینس، استراتژیست بازار جهانی اکسی کورپ، بازار به نتایج انتخابات جورجیا بسیار حساس شده و نقدینگی بسیار کم شده است. هنوز نتایج انتخابات معلوم نیست و وضعیت نگران کننده است. اگر اکثریت سنا با جمهوریخواهان باشد، قیمتها اندکی کاهش خواهد یافت اما در نهایت قیمت طلا تحت تاثیر انتظارات تورمی پشتیبانی می شود و همچنان شانس این را دارد که تا پایان ماه به ۲۰۰۰ دلار صعود کند.

    رای گیری در انتخابات جورجیا مشخص خواهد کرد کدام حزب اکثریت کرسیهای سنا را در دست خواهد داشت. پیروزی دموکراتها برای جو بایدن، رییس جمهور منتخب آمریکا پیشبرد سیاستهایی مانند افزایش تدابیر محرک مالی را راحتتر خواهد کرد.

    یک نظرسنجی نشان داد که رای دهندگان درباره این که کدام حزب باید کنترل سنا را در دست بگیرد، به دو دسته مساوی تقسیم شده اند.

    بر اساس گزارش رویترز، گزارش نشست دسامبر بانک مرکزی آمریکا روز چهارشنبه منتشر می شود. بانک مرکزی آمریکا پس از این که وضعیت کنگره مشخص شود، ممکن است تصمیم بگیرد تدابیر محرک پولی بیشتری را اجرا کند.

    در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره برای تحویل فوری ۱.۱ درصد سقوط کرد و به ۲۷ دلار و ۲۸ سنت رسید. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری ۱.۸ درصد ریزش کرد و در ۱۰۹۲ دلار و سه سنت ایستاد. هر اونس پالادیم برای تحویل فوری با ۱.۱ درصد کاهش، ۲۴۳۹ دلار و ۹۱ سنت معامله شد.


     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما