دوشنبه 16 شهريور 1405 - Mon 07 Sep 2026
  • هدف رضا پهلوی ویرانی و نابودی ایران است + فیلم

  • تعداد قطارهای مسیر ایران و چین سه‌رقمی شد

  • صدور ابلاغیه انضباطی برای خداداد عزیزی و امید عالیشاه

  • شهردار رینه لاریجان بازداشت شد

  • اصلی‌ترین نبرد ما در میدان تولید و معیشت مردم است/ پوزه دشمن را در میدان جنگ اقتصادی هم به خاک می‌مالیم/آمریکایی‌ها خوب می‌دانند که دوران پاسخ‌های متناسب به پایان رسیده است

  • پشت خداداد عزیزی به کجا گرم است؟

  • تاکید پزشکیان برای بررسی حادثه انفجار تانکر

  • شهریه اجباری مدارس ممنوع شد

  • چرا ثبت‌نام عمره آغاز نشد؟

  • ترامپ در میان آمریکایی‌ها به «جیمی کارتر دوم» تبدیل شده است

  • آقای روحانی دوگانه اصلی مقاومت و تسلیم است نه هیچ چیز دیگر

  • نجات گوزن گرفتار در چاه توسط دو مرد / فیلم

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵

  • اقدام عجیب ستاره پرسپولیس!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور

  • حالا ایران، آمریکا را تحریم اولیه و ثانویه می‌کند

  • سپاه: شمپاد آمریکایی مورد حمله قرار گرفت

  • تصاویری دیدنی از آهوهای میاندشت / فیلم

  • پاسخ متفاوت یک روحانی به زندانی خشمگین

  • زیرساخت‌های نفتی فرسوده در دریاچه ماراکایبو / عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 214264
    تاریخ انتشار: 14/دي/1399 - 00:38

    کشف بیش‌از ۲ تن موادمخدر در سیستان

    فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان از کشف دو تن و ۹۴ کیلو مواد افیونی در درگیری مسلحانه تکاوران پلیس استان با قاچاقیان مواد مخدر خبر داد.

    کشف بیش‌از ۲ تن موادمخدر در سیستان

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار احمد طاهری اظهار داشت: مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان‌های سراوان و مهرستان با اشراف اطلاعاتی پلیس مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان به سرنخ‌هایی از قاچاق محموله سنگین مواد مخدر، توسط اعضای یک باند حرفه‌ای قاچاق مواد افیونی از مناطق مرزی این دو شهرستان به مرکز کشور دست یافتند.

    فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان افزود: در این رابطه تیم عملیات ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان سراوان با اقدامات تخصصی و رصد منطقه، شب گذشته یک تیم از این باند مسلح را که با دو دستگاه وانت تویوتا در منطقه «کوه سفید» شهرستان در حال انتقال محموله مواد مخدر به سمت شهر «گشت» بودند، شناسایی و آنها را به صورت نامحسوس تحت نظر قرار دادند.

    وی تصریح کرد: سوداگران مرگ به محض ورود به منطقه کمین پلیس با عوامل انتظامی درگیر شدند که پس از ساعتی درگیری با توجه به آتش پرحجم تکاوران پلیس عرصه را بر خود تنگ دیده و با رها کردن خودروهای حامل مواد مخدر و استفاده از تاریکی شب به سمت ارتفاعات منطقه متواری شدند. در نهایت با اقدام به موقع مأموران، دو نفر از قاچاقچیان دستگیر و در ادامه طی بازرسی از خودروهای توقیفی، یک تن و ۷۱۶ کیلو ۸۵۰ گرم تریاک به همراه یک قبضه سلاح گرینف و ۴۳ فشنگ جنگی کشف شد.

    سردار طاهری گفت: در ادامه این عملیات، بامداد امروز نیز مأموران انتظامی شهرستان مهرستان یک تیم دیگر از این باند حرفه‌ای قاچاق مواد افیونی را که به وسیله یک دستگاه وانت تویوتا در محور «مهرستان- کافه بلوچی» در حال انتقال محموله مواد مخدر بودند، شناسایی و تحت نظر قرار دادند.

    وی بیان داشت: سوداگران مرگ که با ورود به منطقه کمین پلیس، خود را در محاصره مأموران انتظامی می‌دیدند با تیراندازی، قصد فرار از محل را داشتند که با اقدام متقابل و عکس‌العمل سریع تکاوران پلیس خودروی آنها توقیف و دو سوداگر مرگ دستگیر و در بازرسی از خودروی توقیفی ۳۷۷ کیلو و ۹۳۰ گرم تریاک به همراه یک قبضه سلاح کلاش و ۳۵ فشنگ جنگی کشف شد. در مجموع ۲ تن و ۹۴ کیلو و ۷۸۰ گرم مواد افیونی کشف شده و متهمان دستگیر شده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی و تلاش برای دستگیری قاچاقچیان متواری شده ادامه دارد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما