جمعه 08 آبان 1405 - Fri 30 Oct 2026
  • جنگ علیه ایران عامل اعتراضات فرانسه است

  • داش‌کسن؛ معبد اژدهایان سنگی / عکس

  • افزایش قیمت نفت متوقف شد

  • ادعای حزب نتانیاهو: دخالت طرف‌های خارجی به نفع احزاب عربی در انتخابات اسرائیل، برای وادار کردن ارتش اسرائیل به عقب‌نشینی در جبهه ایران است/ سپاه: انفجار ۳ نفتکش متخلف هنگام عبور از مسیر غیر مجاز تنگه/

  • رسوائی اپستین دست از سر ترامپ بر نمی‌دارد + فیلم

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • انفجار ۳ نفتکش متخلف هنگام عبور از مسیر غیر مجاز+ فیلم

  • قتل بی‌رحمانه زن جوان در بندرعباس

  • آتش‌سوزی در سایت هسته‌ای آمریکا

  • واکنش الناز شاکردوست به شایعه مهاجرت

  • شوک به کشتی ایران؛ حسن یزدانی شکست خورد

  • چه آرزوهایی با هم داشتیم علیرضا شریفی /فاطمیه

  • شروع بی‌رحمانه رحمان عموزاد با ضربه فنی +فیلم

  • لحظه منفجر کردن خانه یک زندانی / فیلم

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • آخرین نتایج انتخابات اسرائیل؛ دولت وحدت یا انتخابات مجدد؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز پنج‌شنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • فلج تنفسی و مرگ با خوردن این غذاها

  • شروع طوفانی حسن یزدانی +فیلم

  • چرا سلطنت‌طلبان از کرامت انسانی خود عبور کرده‌اند؟+ عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 213932
    تاریخ انتشار: 11/دي/1399 - 11:18

    حریری قصد انصراف ندارد

    منابع سیاسی لبنانی هرگونه پیشرفت درزمینهٔ تشکیل کابینه در این کشور با توجه به شکاف گسترده میان رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر مأمور تشکیل کابینه لبنان را در کوتاه‌مدت بعید دانستند.

    حریری قصد انصراف ندارد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از مهر، منابع سیاسی لبنانی هرگونه پیشرفت در زمینه تشکیل کابینه در لبنان را با توجه به شکاف گسترده میان میشل عون رئیس جمهور و سعد حریری نخست وزیر مأمور تشکیل کابینه لبنان را در کوتاه مدت بعید دانستند.

    این منابع بیان کردند: لبنان وارد خلاء از زمان استعفای حسان دیاب در دهم آگوست گذشته شده است و با گذشت پنج ماه هیچ نشانه‌ای از تشکیل کابینه وجود ندارد و شواهد گواه آن است که این روند شاید تا ۵ ماه دیگر هم به طول بیانجامد و شکاف میان عون و حریری گواهی بر این مدعاست زیرا هر یک بر خواسته خود اصرار دارند.

    منابع لبنانی تاکید کردند: بخشی از این موضوع به تحولات آمریکا و انتقال قدرت در آنجا در بیستم ماه ژانویه هم مربوط می‌شود هر چند که اصلاً آمریکاییها توجهی به لبنان ندارند و در سناریوهای واشنگتن برای لبنان حداقل در کوتاه مدت، جایی وجود ندارد.

    از سوی دیگر منابع نزدیک به سعد حریری اعلام کردند که اوضاع مطابق قبل است و هیچ تحولی رخ نداده است.

    این منابع بیان کردند که حریری از حرف خود کوتاه نمی‌آید و قصد انصراف از تشکیل کابینه را هم به هیچ وجه ندارد.

    میشل عون  رئیس جمهور لبنان هم بر این موضوع تاکید دارد که اول حریری باید موضع خود را قطعی کند و پس از آن دیدار میان طرفین درباره تشکیل کابینه مشخص شود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما