یکشنبه 10 آبان 1405 - Sun 01 Nov 2026
  • سلیم موذن زاده / یا فاطمه من عقده ی دل وا نکردم

  • روایت مردی هندی پس از درگذشت همسرش / عکس

  • حمله پهپادی به پالایشگاه نفت روسیه / فیلم

  • پاییز رویایی در پل تاریخی راکوتزبروک آلمان / عکس

  • محمد نخودی مقتدرانه فینالیست شد +فیلم

  • اجرای پدافند غیرعامل در نیروهای مسلح ضرورت دارد

  • ماجرای شکست عراقی‌ها در آبادان / یادی از شهید دریاقلی سورانی

  • خروج خودرو و موبایل از بازار رسمی ارز کلید خورد

  • فرار دریانوردان تحت اسکورت آمریکا از تنگه هرمز

  • جزئیات سفر هیأت حج ایران به عربستان

  • توقیف اموال مالک آموزشکده اینورس به دلیل اقدام علیه امنیت ملی

  • انواع دارایی‌های مادی و غیرمادی دشمن آمریکایی-صهیونی باید در تیررس قرار گیرد / پاسخ فوری بدون محدودیت جغرافیا به تهدید دشمن

  • حمله دشمن آمریکایی به دو قایق صیادی در تنگه هرمز

  • اژه‌ای: پرونده همکاران دشمن سریع تعیین‌تکلیف شود

  • عمان میانجی بی طرف یا بازیگر منافع انگلیس؟

  • پشت پردهٔ تهدیدهای هالیوودی واشنگتن+ عکس

  • یک دانشجوی هتاک دیگر حکم اخراج گرفت

  • کنایه بقائی به کانادا درباره ادعاهای شیخ‌نشین امارات

  • صعود محمد نخودی به یک چهارم نهایی قهرمانی جهان

  • هشدار سخنگوی ارتش به آمریکا

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 213728
    تاریخ انتشار: 09/دي/1399 - 18:23

    حراج ساختمان فدراسیون فوتبال

    با عدم توانایی فدراسیون فوتبال در پرداخت بدهی شرکت شستا، این هلدینگ اقدام به دریافت حکم حقوقی مزایده ساختمان فدراسیون فوتبال کرد.

    حراج ساختمان فدراسیون فوتبال

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از ورزش سه، امروز و در میان چشمان متعجب خبرنگاران حاضر در کوچه اول خیابان سئول، وکیل خانمی که به عنوان نماینده شستا به فدراسیون فوتبال مراجعه کرده بود، با اعلام اینکه فرم مزایده را به صورت کامل پر کرده، خبر از حراج ساختمان فدراسیون برای جبران خسارت وام 2 میلیون یورویی دریافتی فدراسیون فوتبال از شستا داد.

    فدراسیون فوتبال در زمان استخدام مارک ویلموتس سرمربی اهل بلژیک، برای پرداخت اولین قسط از مطالبات او، از شستا مبلغ دو میلیون یورو را استغراض کرد و حالا این شرکت نیز در پاسخ به فشارها برای بازپرداخت و در شرایطی که فدراسیون فوتبال به دلیل بلوکه بودن منابع مالی شرایط پرداخت این وجه را ندارد، اقدام به این کار عجیب کرده است.

    ساختمان فدراسیون فوتبال قبلا در دوره ریاست محمد دادکان، در خیابان سئول خریداری شده و در یکی از کوچه های غربی این خیابان واقع است.

    جالب اینکه برگه اعلامیه‌ای از مزایده ساختمان فدراسیون لحظه‌ای حتی به دیوار فدراسیون نیز چسبانده شد، ولی بعد از دقایقی از داخل آن‌را کندند. حالا باید دید واکنش مسئولان ورزش و فدراسیون به این تهدید حقوقی شرکت شستا برای دریافت پول خود چه خواهد بود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما