سه شنبه 30 تير 1405 - Tue 21 Jul 2026
  • تعدادی سرباز آمریکایی در اردن به هلاکت رسیدند

  • منبع نظامی: تنگه هرمز همچنان مسدود است

  • یمن محاصره دریایی را بر عربستان اعمال کرد

  • بی محلی ستاره فوتبال اسپانیا به ترامپ!/ فیلم

  • خلیل الحیه رئیس دفتر سیاسی حماس شد

  • چرا واشنگتن قادر به پیروزی نیست؟ /آمریکا و سه جنگ بی‌نتیجه

  • آمریکا از تروریست‌های سابق، جنتلمن می سازد! /پرده از قمار جدید آمریکا علیه حزب‌الله لبنان

  • درد و بلاشون تو سر علی کریمی و اشکان خطیبی

  • تماشاگر پشت شیشه؟

  • کنفرانس جهانی هوش مصنوعی ۲۰۲۶ در چین / عکس

  • جنگ تا دست‌یابی به بازدارندگی کامل ادامه دارد

  • متن و حاشیه فینال جام جهانی / عکس

  • حمله سایبری به شاپرک رخ نداده است

  • کاپ جام جهانی در دستان لامین یمال و برادرش / فیلم

  • استوری در فضای مجازی؛ دستگیری در میدان آرژانتین+ فیلم

  • کوچ شاه ماهی پرسپولیسی به تراکتور تبریز +عکس

  • اشک های اسکالونی سرمربی تیم ملی آرژانتین / فیلم

  • شور فرمانروای سرزمینم یا رقیه / طاهری

  • بورس با رشد ۵۸ هزار واحدی

  • پشت‌پردۀ روایت «ضدجنگ»؛ بازسازی یک دوقطبی انتخاباتی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 213658
    تاریخ انتشار: 09/دي/1399 - 11:38

    وقوع یک حادثه تصادف فوتی در بزرگراه آزادگان

    رئیس اداره تصادفات پلیس راهور پایتخت از وقوع یک حادثه تصادف فوتی به علت عبورعابر پیاده از عرض بزرگراه آزادگان خبر داد.

    وقوع یک حادثه تصادف فوتی در بزرگراه آزادگان

    سرهنگ احسان مومنی رئیس اداره تصادفات پلیس راهور پایتخت از وقوع حادثه تصادف فوتی به علت عبور عابر از عرض بزرگراه آزادگان خبر داد و اظهارداشت: علیرغم توصیه‌های مکرر و متعدد پلیس راهور در خصوص عدم تردد عابران از عرض بزرگراه باز هم شاهد تردد از عرض معابر و در نهایت بروز حادثه ناگوار بودیم.

    رئیس اداره تصادفات پلیس راهور فاتب تصریح کرد:مقارن ساعت 20:40 شب گذشته در مسیر شرق به غرب بزرگراه آزادگان لاین تندرو روی پل رودخانه کن یک دستگاه موتورسیکلت با عابر پیاده ای که در حال عبور از عرض بزرگراه بود به شدت برخورد می‌کند.

    مومنی ادامه داد: در این حادثه متاُسفانه عابر پیاده بر اثر شدت ضربه وارده در محل حادثه فوت کرده و راکب و ترک‌نشین موتورسیکلت هم پس از برخورد به شدت زمین خورده و مصدوم می‌شوند.

    رئیس اداره تصادفات پلیس راهور پایتخت افزود: بلافاصله تیم کارشناسی منطقه 26 پلیس راهور فاتب در صحنه حادثه حاضر شده و ضمن ایمن‌سازی محدوده تصادف نسبت به بررسی علل و عوامل این حادثه اقدام می‌کنند که در نهایت برای عابر پیاده به علت عبور غیر مجاز از عرض بزرگراه و عدم استفاده از پل هوایی سهم تقصیر در نظر گرفته شد.

    سرهنگ مومنی خاطرنشان کرد: عابران پیاده در هنگام عبور از عرض معابر حتماً از گذرگاه‌های عابر پیاده یا از پل‌های هوایی استفاده کنند تا شاهد وقوع چنین حوادث تلخی در سطح معابر شهر تهران نباشیم.

    منبع : فارس

    نظرات بینندگان
    نظرات شما