پنجشنبه 28 خرداد 1405 - Thu 18 Jun 2026
  • آقای یگانه بوی کباب نبود داشتن خر داغ میکردن ‌

  • دستگیری اوباش قمه‌کش در جنوب تهران / فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز پنجشنبه 28 خرداد

  • پیام تبریک رئیس جمهور تاجیکستان به پزشکیان

  • کلیک نکنید؛ پیام‌های جعلی ۳۵۰ قربانی گرفت

  • باباجون بین همه عممونو خیلی زدن / حمید علیمی

  • توسعه کریدور شمال–جنوب با پشتوانه بانکی شتاب می‌گیرد

  • قدرت‌های بزرگ‌تر از هم این نابود شدند، اما دشمن عبرت نمی‌گیرد+عکس

  • نرخ افزایش اجاره‌بها در تهران چقدر است؟

  • آلودگی هوا با خطر زوال عقل مرتبط است

  • تغییر در خط حمله بلژیک برای بازی مقابل ایران؟

  • جزئیات توافق ایران و آمریکا؛ مسعود پزشکیان و دونالد ترامپ تفاهم‌نامه را امضاء کردند +عکس و فیلم

  • لحظه امضای تفاهم‌نامه با ایران ازسوی ترامپ /فیلم

  • نتانیاهو در جنگ ایران ملاحظات متفاوتی با آمریکا داشت

  • ثبت‌نام اربعین۱۴۰۵ از چه‌زمانی است؟

  • حسین جان ای آبروی دو عالم / پویانفر

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه 28 خرداد

  • عصبانیت لاپید از شکست نتانیاهو مقابل ایران

  • حمله گسترده پهپادی اوکراین به روسیه+ فیلم

  • لحظه برخورد شدید بازیکن ازبکستان با تصویربردار در جام جهانی! / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 213227
    تاریخ انتشار: 06/دي/1399 - 15:17

    معرفی هیات انتخاب بخش ویژه سرباز انقلاب جشنواره تئاتر فجر

    هیات انتخاب بخش ویژه سرباز انقلاب(نمایش‌های خیابانی) سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر متشکل از توحید معصومی، سعید خیرالهی و محمد لارتی معرفی شدند.

    معرفی هیات انتخاب بخش ویژه سرباز انقلاب جشنواره تئاتر فجر

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از تسنیم،توحید معصومی، سعید خیرالهی و محمد لارتی مسئولیت انتخاب آثار نمایش‌های خیابانی سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر را در بخش ویژه سرباز انقلاب برعهده گرفتند.

    توحید معصومی

    توحید معصومی متولد 1354 دارای مدرک کارشناسی بازیگری و کارشناسی ارشد کارگردانی از دانشکده هنر و معماری است و از سال 1368 فعالیت هنری خود را آغاز کرده است. کارگردانی بیش از 30 نمایش صحنه‌ای و تله تئاتر و حضور در چند دوره جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر، سوره، ماه، تئاتر مقاومت و کسب جوایز مختلف از جشنواره‌های گوناگون از جمله سوابق هنری توحید معصومی است.

    سعید خیرالهی

    سعید خیراللهی متولد 1359 و دارای تحصیلات کارشناسی سینما و فیلمنامه‌نویسی است. وی سابقه حضور در17 دوره جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر، 13 دوره از جشنواره بین‌المللی تئاتر مریوان و 5 دوره جشنواره تئاتر دانشگاهی را در کارنامه کاری خود دارد و جوایز ملی و بین‌المللی متعددی را از آن خود کرده است.

    محمد لارتی

    محمد لارتی متولد سال 1356 کارگردان، تهیه کننده، آهنگساز و بازیگر تئاتر و تلویزیون و دارای مدارک کارشناسی زبان‌شناسی و کارشناسی موسیقی است. وی تاکنون کارگردانی نمایش‌های «آفتابی یا ابری»، «ساعت صفر»، «صبر کن کسی در می‌زند»، «عروسک‌ها دیگر کوک نمی‌شوند»، «کجا گم شدی فرهاد»، «سه شنبه‌های خاکستری» و... را برعهده داشته و برای بیش از 70 نمایش به آهنگسازی پرداخته است. آثار او همچنین منتخب جشنواره‌های مختلف داخلی و خارجی بوده و خود نیز به عنوان داور در این رویدادها حضور داشته است.

    سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر به دبیری حسین مسافر آستانه بهمن 1399 برگزار می‌شود. آدرس سایت جشنواره www.fitf.ir  است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما