جمعه 22 خرداد 1405 - Fri 12 Jun 2026
  • دشمن دست از پا خطا کند سیلی محکمی می‌خورد

  • مجلس ترحیم آیت‌الله فیاض از طرف رهبر انقلاب در قم

  • چرا دارایی‌های ماسک در منطقه، هدف نظامی برای ایران است؟

  • الگوی ترامپ و روایت واقعیت از پس یک جنگ روانی

  • نجات ۳۹ مهاجر از یک تریلی آتش گرفته در تگزاس / فیلم

  • نفوذ حنظله به سامانه‌های پهپادی FBI

  • واکنش حزب الله به توافق احتمالی ایران و آمریکا

  • بومی‌سازی کلیشه‌های غربی؛ از دوگانه‌های ساده‌انگارانه تا تقلیل تاریخ + عکس

  • شروع سوخت‌گیری با کارت بانکی از ماه آینده

  • عارف: روند رشد قدرت ایران متوقف‌شدنی نیست

  • نصیحت جالب جولانی به سران بیروت

  • صدور حکم ۳۰ سال حبس برای یک رئیس جمهور

  • جزئیات جدید از پیش‌نویس تفاهم‌نامه ۱۴ ماده‌ای ایران و آمریکا

  • افزایش حقوق بازنشستگان در خرداد اعمال می‌شود؟

  • ساعت ترامپ روی ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ خوابیده

  • اصفهان؛ شهر مردانی که تاریخ تشیع را روایت کردند + عکس

  • آتش‌زدن پرچم اسرائیل در افتتاحیه جام جهانی / فیلم

  • اروپای سرگردان در بحران مشروعیت؛ افول یک بازیگر غربی

  • تمامیت و امنیت ملی ایران موضوع معامله تبلیغاتی نیست

  • مکزیکی‌ها برنده دیدار افتتاحیه جام جهانی ۲۰۲۶

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 212922
    تاریخ انتشار: 03/دي/1399 - 21:26

    توئیتر تمام دنبال‌کنندگان دو حساب رسمی ترامپ را حذف می‌کند

    «راب فلاهرتی» مدیر امور دیجیتال ستاد انتخاباتی جو بایدن، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا از قصد شبکه اجتماعی توئیتر برای حذف دنبال‌کنندگان دو حساب رسمی رئیس‌جمهور آمریکا و کاخ سفید خبر داده است.

    توئیتر تمام دنبال‌کنندگان دو حساب رسمی ترامپ را حذف می‌کند

    «راب فلاهرتی» مدیر امور دیجیتال ستاد انتخاباتی جو بایدن ، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا از قصد شبکه اجتماعی توئیتر برای حذف دنبال‌کنندگان دو حساب رسمی رئیس‌جمهور آمریکا و کاخ سفید خبر داده است.

    این مقام نزدیک به بایدن با انتشار پیامی در توئیتر ضمن اعلام این خبر گفته این اقدام با چهار سال گذشته، یعنی زمانی که باراک اوباما، رئیس‌جمهور پیشین قدرت را به « دونالد ترامپ » واگذار کرد تفاوت دارد.

    فلاهرتی در ابتدای پیام توئیتری خود توضیح داد: «در سال ۲۰۱۶، به درخواست تیم چهل و چهارمین [رئیس‌جمهور آمریکا]، دولت ترامپ تمام دنبال‌کنندگان حساب‌های توئیتری POTUS و WhiteHouse را از باراک اوباما دریافت کرد.»

    وی در ادامه نوشت: «در سال ۲۰۲۰، توئیتر به ما اعلام کرده که از همین حالا دولت بایدن مجبور خواهد با صفر [دنبال‌کننده] کار خود را آغاز کند.»

    شبکه اجتماعی توئیتر طی ماه‌های منتهی به انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا و بعد از آن، نقش پررنگی در وقایع و رویدادهای قبل و بعد از این انتخابات داشت.

    توئیتر بار‌ها پیام‌های ترامپ درباره ادعای تقلب در انتخابات را نشانه دار کرده است. این شبکه اجتماعی اخیراً و بعد از تأیید رسمی پیروزی بایدن در انتخابات برچسب جدیدی را روی پیام‌های ترامپ زده است که عنوان می‌کند: «مقامات انتخاباتی، "جو بایدن" را به عنوان پیروز انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا تأیید کرده‌اند». 

    شرکت توییتر همچنین اوایل آذر‌ماه و در بحبوحه اعلام نتایج انتخاباتی در ایالت‌های آمریکا از تحویل حساب رسمی رئیس‌جمهور آمریکا و کاخ سفید به «جو بایدن» در روز مراسم تحلیف ریاست جمهوری خبر داد.

    منبع : حامیان ولایت

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما