سه شنبه 17 شهريور 1405 - Tue 08 Sep 2026
  • اقدام عجیب در استقلال / استقلال ۳ ملی پوش خود را در تمرینات نگه داشت

  • سرلشکر ایزدی:‌ محکم در برابر آمریکا ایستاده‌ایم‌

  • بیت‌المقدس ۲؛ جنگ با آسمان و زمین

  • وعده انتخاباتی ترامپ زیر فشار جنگ با ایران

  • ماجرای بانک‌ مخصوص جنگنده‌ها

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۱۷ شهریور

  • همایش انتخاباتی جمهوری‌خواهان زیر سایه رسوائی اپستین

  • همه‌پرسی برای حمله آمریکا به ایران؛ ذبح عقلانیت سیاسی +عکس

  • قیمت دلار امروز سه شنبه ۱۷ شهریور

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۷ شهریور

  • صدای انفجار در مناطق جنوب عربستان شنیده شد

  • خاموشی‌ها در تهران کاهش پیدا می‌کند

  • پنهان‌کاری ارتش آمریکا در آمار تلفات

  • دشمن تصور نمی‌کرد عرصه نبرد را به سطح منطقه گسترش دهیم

  • حملات شدید رژیم صهیونیستی به "النبطیه الفوقا" / فیلم

  • گلوگاه تنفس عربستان زیر ضرب جنگ علیه ایران+ عکس

  • قیمت نفت امروز دوشنبه ۱۶ شهریور

  • شانسی که باعث شد بیرانوند به سربازی نرود

  • کیم و دخترش در مراسم رونمایی از ناوشکن هسته‌ای

  • روایت تصویری جهان در جشنواره پرپینیان

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 212789
    تاریخ انتشار: 02/دي/1399 - 20:52

    تست تشخیص سریع مسافران خارجی ورودی اجباری می شود

    وزیر بهداشت، بر استفاده از تست های تشخیص سریع در فرودگاه های بین المللی کشور تاکید کرد.

    تست تشخیص سریع مسافران خارجی ورودی اجباری می شود

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از خبرگزاری مهر، جلسه بررسی طرح شهید قاسم سلیمانی با حضور وزیر بهداشت، جمعی از معاونین و مدیران وزارت بهداشت، جانشین رئیس سازمان بسیج و نیز رئیس بسیج جامعه پزشکی برگزار و پیشرفت‌ها و کمبودهای این طرح در سطح کشور بررسی شد.

    علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت، گفت: خوشبختانه این طرح بزرگ ملی در بین مسئولان در استان‌ها به خوبی نهادینه شده و با انگیزه بالا، این طرح را اجرایی می‌کنند.

    وی افزود: با اجرای طرح شهید سلیمانی و همچنین اعمال محدودیت‌های هوشمند، میزان ابتلاء به کووید ۱۹ و متعاقباً فوت بیماران، به طور قابل توجهی کاهش یافته است.

    جعفر صادق تبریزی رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت نیز گفت: تا هفته قبل در کشور ۲۲ هزار و ۵۳۰ تیم رهگیری در طرح شهید حاج قاسم سلیمانی با ۱۰۳ هزار نفر عضو تشکیل شده که بیش از ۲۷۰ هزار نفر از افرادی که با بیماران در تماس بوده اند را رهگیری کرده اند. حدود ۴۲ درصد از نیروهایی که در این بخش مشارکت دارند، سفیران سلامت و رابطین سلامت محله بوده اند. حدود ۲۷ درصد از افراد مشکوک در تماس با بیماران برای انجام تست PCR و ۲۸.۳ درصد برای ویزیت پزشک معرفی شده اند و برای ۱۲.۵ درصد از آنها تست سریع انجام شده که حدود ۱۵.۵ درصد از این تست‌ها، مثبت گزارش شده است.

    وی خاطرنشان کرد: ۶ هزار و ۷۳۰ تیم مراقبت در منزل در طرح شهید سلیمانی در کشور با مشارکت ۱۸ هزار تشکیل شده است. این تیم‌ها تا کنون از ۴۱ هزار نفر در منازل، مراقبت کرده اند و برای ۷ هزار و ۵۰۰ نفر از افراد مشکوک، تست سریع انجام شده که یک هزار و ۳۲۰ نفر معادل ۱۷.۶ درصد از افرادی که مراقبت در منزل را دریافت کرده اند، تست مثبت داشته اند همچنین ۳۳.۵ درصد از این افراد برای انجام تست PCR معرفی شده اند.

    رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت ادامه داد: تا هفته قبل مجموعاً ۴۱ هزار تست توسط تیم‌های رهگیری و مراقبتی در طرح شهید سلیمانی انجام شده که ۶ هزار و ۵۰۰ نفر از افراد مشکوک معادل ۱۶ درصد از این افراد، تست مثبت داشته اند.

    وی تصریح کرد: تا هفته گذشته با مشارکت ۶۱ هزار نفر بیش از ۱۰ هزار تیم نظارتی در طرح شهید سلیمانی تشکیل شده است. حدود ۷۸۲ هزار بازدید و نظارت از اماکن و مراکز مختلف انجام شده که ۴۹ هزار و ۶۳۰ اخطار یا پلمب معادل ۹ درصد از کل بازدیدها انجام شده است.

    وزیر بهداشت نیز پس از استماع گزارش‌ها ضمن تقدیر از همکاری مردم و دستگاه‌های اجرایی در اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی، گفت: عمده ترین دستگاه‌های همکار ما در این طرح، سازمان بسیج و جمعیت هلال احمر بوده اند که توانسته ایم برای شناسایی زودهنگام، جداسازی و آموزش بیماران با رویکرد محله محور و خانواده محور، اقدامات مناسبی را انجام دهیم.

    سعید نمکی خاطرنشان کرد: خوشبختانه مقدار زیادی کیت تشخیص سریع کرونا و همچنین منابع مالی برای اجرای این طرح در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور توزیع شده تا دغدغه اجرای این طرح، کاهش پیدا کند.

    وی تاکید کرد: نامه‌ای برای قطع پروازهای بین ایران و انگلیس به وزیر راه و شهرسازی نوشتم و از طرفی چندین تکلیف برای معاونت بهداشت جهت پیگیری مسافران ورودی به کشور از مبدا انگلیس به کشور معین کردم.

    وزیر بهداشت گفت: با توجه به تعطیلات پیش رو در سال جدید میلادی، باید تست‌های تشخیص سریع در فرودگاه‌های بین المللی کشور که پرواز خارجی دارند برای مسافران ورودی، اجباری شود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما