پنجشنبه 28 خرداد 1405 - Thu 18 Jun 2026
  • آقای یگانه بوی کباب نبود داشتن خر داغ میکردن ‌

  • دستگیری اوباش قمه‌کش در جنوب تهران / فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز پنجشنبه 28 خرداد

  • پیام تبریک رئیس جمهور تاجیکستان به پزشکیان

  • کلیک نکنید؛ پیام‌های جعلی ۳۵۰ قربانی گرفت

  • باباجون بین همه عممونو خیلی زدن / حمید علیمی

  • توسعه کریدور شمال–جنوب با پشتوانه بانکی شتاب می‌گیرد

  • قدرت‌های بزرگ‌تر از هم این نابود شدند، اما دشمن عبرت نمی‌گیرد+عکس

  • نرخ افزایش اجاره‌بها در تهران چقدر است؟

  • آلودگی هوا با خطر زوال عقل مرتبط است

  • تغییر در خط حمله بلژیک برای بازی مقابل ایران؟

  • جزئیات توافق ایران و آمریکا؛ مسعود پزشکیان و دونالد ترامپ تفاهم‌نامه را امضاء کردند +عکس و فیلم

  • لحظه امضای تفاهم‌نامه با ایران ازسوی ترامپ /فیلم

  • نتانیاهو در جنگ ایران ملاحظات متفاوتی با آمریکا داشت

  • ثبت‌نام اربعین۱۴۰۵ از چه‌زمانی است؟

  • حسین جان ای آبروی دو عالم / پویانفر

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه 28 خرداد

  • عصبانیت لاپید از شکست نتانیاهو مقابل ایران

  • حمله گسترده پهپادی اوکراین به روسیه+ فیلم

  • لحظه برخورد شدید بازیکن ازبکستان با تصویربردار در جام جهانی! / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 212784
    تاریخ انتشار: 02/دي/1399 - 19:56

    مرغداران خواستار افزایش نرخ مصوب مرغ شدند

    کانون سراسری مرغداران گوشتی در نامه‌ای به وزیر جهاد کشاورزی خواستار اصلاح قیمت مصوب مرغ با توجه به افزایش نرخ مصوب نهاده‌های دامی و جوجه یکروزه و سایر مؤلفه‌های تولید شدند.

    مرغداران خواستار افزایش نرخ مصوب مرغ شدند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از مهر، کانون سراسری مرغداران گوشتی در نامه‌ای به وزیر جهاد کشاورزی خواستار اصلاح قیمت مصوب مرغ با توجه به افزایش نرخ مصوب نهاده‌های دامی و جوجه یکروزه و سایر مؤلفه‌های تولید شدند.

    در متن این نامه آمده است:

    همانگونه که مستحضرید پس از مصوبه قبلی کارگروه تنظیم بازار در خصوص قیمت مرغ زنده و گرم، قیمت ذرت و سویا توسط همین کارگروه افزایش به ترتیب حدود ۱۴ درصدی و ۱۹ درصدی پیدا نموده و صرف نظر از اینکه نهاده هم به طور کامل در اختیار مرغداران قرار نمی‌گیرد، سایر هزینه‌های تولید نیز افزایش قابل توجهی یافته که از آن جمله افزایش ۵۰ درصدی قیمت جوجه و ۳۰ درصدی هزینه حمل و نقل می‌باشد که قطعاً باید در قیمت مصوب لحاظ و مورد تصویب قرار گیرد و عدم توجه به آن می‌تواند صنعت، مرغداران و بازار را ملتهب و دچار بحران نماید.

    لذا خواهشمند است تمهیدات لازم را نسبت به اصلاح قیمت مرغ بر اساس قیمت جدید جوجه، نهاده‌ها و سایر مؤلفه‌های تولید مبذول فرمائید. به پیوست آنالیز قیمت هر کیلو گرم مرغ زنده با در نظر گرفتن شرایط حاکم بر بازار تقدیم می‌گردد. پیشاپیش از مساعدت حضرتعالی سپاسگزاریم.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما