چهارشنبه 01 مهر 1405 - Wed 23 Sep 2026
  • ایران پیشنهاد کرده در صورتی که آمریکا گام‌های اولیه‌ای برای کاهش فشار نظامی بردارد، تنگه هرمز را ظرف ۷ روز بازگشایی کند

  • گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم

  • این زائران از حج ۱۴۰۶ جا می‌مانند

  • عربستان در پلی‌استیشن هم حریف ایران نشد

  • رکورد ملی ۴ در ۱۰۰ متر مختلط تیمی در ناگویا

  • تغییر نام خیابان اسرائیل در برزیل / فیلم

  • اطلاعیه مهم درباره واکسن آنفلوآنزا

  • یمن فرودگاه ابها عربستان را تعطیل کرد

  • لحظه نجات بچه فیل توسط مادرش / فیلم

  • تسلیم دشمن نمی‌شویم و با قدرت پاسخ خواهیم داد

  • کیلب ماپین: مردم آمریکا مخالف جنگ با ایران هستند/ یک مأموریت ایرانی زندگی‌ام را متحول کرد+ فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • استوری رامین رضاییان برای سردار آزمون

  • تصویری از پلنگ ایرانی در طبیعت / فیلم

  • قیمت دلار امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • وعده شهید «سجاد زبرجدی» به زائران مزارش

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • عملکرد ورزشکاران کشورمان در روز دوم بازی‌های آسیایی 2026 /نقره برای کاراته + عکس

  • قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه ۳۱ شهریور

  • بازگشت این ستاره جذاب به تمرینات پرسپولیس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 212663
    تاریخ انتشار: 01/دي/1399 - 20:37

    توقف سفارش جدید «اپل»

    اپل اعلام کرد سفارش تولید به کارخانه شرکت ویسترون در هند را در پی مسائل کارگری که به شورش کارگران این شرکت منجر شد، معلق کرده و تا زمانی که این مشکلات برطرف نشوند، از دادن سفارش تولید جدید خودداری خواهد کرد.

    توقف سفارش جدید «اپل»

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از ایسنا، شرکت اپل در بیانیه ای اعلام کرد تحقیقات مقدماتی نشان داد شرکت ویسترون نتوانسته است پروسه های مدیریت مناسب ساعت کاری را به پیاده کند و این مسئله به تاخیر در پرداخت حقوق برخی از کارگران در ماههای اکتبر و نوامبر منتهی شده است. شرکت تایوانی ویسترون نخستین تولیدکننده قراردادی اپل است که محصولات این شرکت را در هند تولید می کند.

    کارگران ویسترون در کارخانه ای در ناراساپورا در نزدیک بنگالورو اوایل دسامبر بر سر دستمزدهای معوق دست به شورش زدند و بسیاری از آنها به دلیل خشونت و خرابکاری دستگیر شدند. این واقعه خسارت به اموال را در پی داشت و در جریان آن هزاران دستگاه آیفون و لپ تاپ غارت شد.

    به گفته منابع آگاه، استخدام و توسعه سریع ویسترون در هند، سیستمهای این شرکت را تحت فشار قرار داده و تیم مدیریت و دپارتمان منابع انسانی را با محدودیت روبرو کرده است.

    اپل اعلام کرد ویسترون اقدامات انضباطی را اتخاذ کرده و در حال بازسازی تیمهای استخدام و حقوق بگیران در ناراساپورا است. با این حال اپل ویسترون را معلق کرده و تا زمانی که این شرکت اقدامات اصلاحی را کامل نکند، سفارش تولید به ویسترون نمی دهد. کارمندان اپل به همراه بازرسان مستقل بر روند پیشرفت ویسترون نظارت خواهند کرد.

    ویسترون اعلام کرد نایب رییس مسئول نظارت بر فعالیتها در هند را برکنار کرده و یک خط تلفن اضطراری برای کارگران به منظور گزارش مشکلاتشان به صورت ناشناس راه اندازی کرده است.

    بر اساس گزارش بلومبرگ، اپل و تامین کنندگان این شرکت در گذشته به دلیل شرایط ضعیف نیروی کار در چین هدف انتقاد قرار گرفته اند. اپل ماه گذشته همکاری با شرکت پگاترون را پس از کشف تخلفات مربوط به نیروی کار در برنامه کارگران دانشجو متوقف کرد و اقدام قاطعی را برای پاکسازی زنجیره تولید چینی خود در پیش گرفت.


     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما