دوشنبه 20 مهر 1405 - Mon 12 Oct 2026
  • پناه بردن به سبک زندگی حافظانه در روزگار بلا و بلوا

  • زنگ خطر مدارس با افراط در دانش‌آموزسالاری

  • آمریکا در باتلاق سوخت؛ ترامپ در ساعت «صفر»

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۵

  • آرایش جدید اقتصادی ایران در برابر ترامپ و بسنت

  • انهدام تیم ترور در سیستان و بلوچستان

  • قیمت آیفون ۱۷ امروز دوشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۵

  • این سردرد را جدی بگیرید

  • مروری بر زندگی سردار شهید حسین املاکی + عکس

  • تسلیت پهلوی به بن‌سلمان؛ سکوت مقابل توهین روبیو + عکس

  • پیگیری ویژه پرونده‌ کثیرالشاکی فرداموتورز

  • استوری محمد علیزاده به مناسبت روز دختر

  • سلبریتی‌هایی که برای دختران ایرانی نسخه ناامیدی پیچیدند+ عکس

  • یمن مهمانی بزرگ ریاض را نقش بر آب کرد+ عکس

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۵

  • آیت‌الله زین‌العابدین قربانی دار فانی را وداع گفت

  • تکرار این حرف‌ها چه کمکی به شرایط کشور می‌کند؟

  • قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۵

  • پاسخ آمریکا به شروطمان را ناکافی می‌دانیم

  • نیروی دریایی سپاه اعلام کرد: آتش سوزی مهیب در یک نفتکش در تنگه هرمز/ سومین نفتکش به مین دریایی برخورد کرد+ فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 212658
    تاریخ انتشار: 01/دي/1399 - 19:42

    ادامه بازی آمریکایی‌ها در عراق

    شب گذشته چند موشک کاتیوشا سفارت آمریکا در منطقه الخضراء بغداد را هدف گرفت و به‌دنبال آن سامانه دفاع موشکی «سی‌رام» به کار گرفته شد و بالگردهای ائتلاف بر فراز سفارت آمریکا به پرواز در آمدند.

    ادامه بازی آمریکایی‌ها در عراق

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از ایسنا، وقوع این اتفاقات به روشنی حاکی از آخرین تلاش‌های مذبوحانه آمریکایی‌ها برای بر هم زدن معادله خروجشان از خاک عراق با استفاده از عملیات‌های فریب توسط مزدورانشان است تا از رهگذر مظلوم‌نمایی ورق را به نفع خود برگردانند.

    در همین حال گرچه برخی رسانه‌های عراقی به نقل از یک مقام امنیتی عراق از دفع این موشک‌ها خبر دادند اما برخی خبرهای دیگر از اصابت دست کم 11 عدد راکت به سفارت آمریکا حکایت داشت.

    پس از این حملات، ستاد اطلاع‌رسانی امنیتی عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد: یک گروه قانون‌شکن یکشنبه شب چند راکت به سمت منطقه سبز در بغداد شلیک کرد که مشخص شد از منطقه پادگان الرشید شلیک شده و به یک مجتمع مسکونی اصابت کرده است.

    از سویی؛ سفارت آمریکا در عراق شلیک راکت به سوی ساختمان سفارت را «نقض قوانین بین‌المللی» توصیف کرد و از «همه رهبران سیاسی و دولتی در عراق» خواست گام‌هایی را برای جلوگیری از این حملات برداشته و عاملان آنها را پاسخگو کنند.

    این واکنش آمریکایی‌ها با هدف القاء دست داشتن گروه‌های مقاومت در این ماجرا، در حالی صورت گرفت که رهبران این گروه‌ها مانند کتائب حزب‌الله، عصائب اهل الحق و نجباء پس از وقوع عملیات، بلافاصله دست نداشتن خود در آن و مخالفت با هرگونه اقداماتی از این دست را رسما اعلام کردند.

    این اعلام رسمی مخالفت، در کنار شیوه عملیات انجام شده و بهره‌برداری رسانه‌ای آمریکایی‌ها از این اتفاق به روشنی حاکی از آخرین تلاش‌های مذبوحانه آمریکایی‌ها برای بر هم زدن معادله خروجشان از خاک عراق با استفاده از عملیات‌های فریب توسط مزدورانشان است تا از رهگذر مظلوم‌نمایی ورق را به نفع خود برگردانند.

    نکته آنکه؛ چنانچه گروه‌های مقاومت بارها اعلام کرده‌اند هیچ‌گاه اهداف دیپلماتیک را هدف قرار نداده‌اند و از سویی هرگاه عملیاتی را علیه متجاوزین آمریکایی انجام داده‌اند ابایی از پذیرش و اعلام رسمی مسئولیت آن نداشته‌اند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما