یکشنبه 11 مرداد 1405 - Sun 02 Aug 2026
  • قیمت نقره امروز شنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۵

  • وحشی‌گری صهیونیست‌ها در غزه در میان آتش‌بس‌

  • ۳ حادثه ترافیکی در نجف ۵۶ ایرانی را مجروح کرد

  • جزئیات حادثه انفجار در کمربندی اسلام‌آباد غرب

  • همتی ترمز سود دلاری یک بانک دولتی را کشید

  • حاشیه‌های تمام‌نشدنی نادره رضایی!+عکس

  • معرفی مدیرعامل بعدی استقلال

  • آتش‌سوزی مهیب در اربیل عراق / فیلم

  • کف‌گیر پنتاگون و ته‌دیگ زرادخانه‌ی آمریکا+ عکس و فیلم

  • ترامپ :ایرانیها سرسخت هستند

  • جنگ را پیروز شده‌ایم ولی باید پیروزی را تثبیت و ثبت کنیم/ شرط ایران قوی وحدت حول محور ولایت است+فیلم

  • اعتراف خوک زرد که ایرانی‌ها اهل تسلیم نیستن…

  • هرکس خود را سپر آمریکا کند در آتش جنگ می‌سوزد

  • تهدیدهای تازه آمریکا تا تحولات باب‌المندب + فیلم و عکس

  • خشکسالی بی‌سابقه اروپا رازهای مدفون تاریخ را آشکار کرد / فیلم

  • نقل انتقالات سرخ پوشان /حضور مدافع پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام +عکس

  • قیمت دینار عراق امروز شنبه ۱۰ مرداد

  • پست خداحافظی میلاد محمدی از پرسپولیس

  • واکنش ارتش کویت به ورود پهپادهای متخاصم

  • قیمت دلار امروز شنبه ۱۰ مرداد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 212651
    تاریخ انتشار: 01/دي/1399 - 18:54

    آنالیز AFC از فینال لیگ قهرمانان آسیا

    کنفدراسیون فوتبال آسیا در گزارشی به آنالیز دیدار فینال لیگ قهرمانان آسیا 2020 پرداخت و عامل اصلی برتری تیم کره ای در این بازی را معرفی کرد.

    آنالیز AFC از فینال لیگ قهرمانان آسیا

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از فارس، سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا امروز در گزارشی به آنالیز دیدار فینال لیگ قهرمانان آسیا 2020 پرداخت و دو عامل اصلی در قهرمانی اولسان هیوندای کره جنوبی مقابل پرسپولیس را بیان کرد.
    *انعطاف تاکتیکی اولسان
    اولسان با پیروزی 2 بر یک مقابل پرسپولیس در فینال لیگ قهرمانان آسیا 2020 به اولین تیم تاریخ این رقابت ها تبدیل شد که در 9 بازی متوالی با بیش از یک گل به پیروزی رسیده است. البته در فینال خط دفاع تیم کره ای برتری میدان را رقم زد. اولسان در ابتدا رو به جلو بازی کرد ولی در این بازی در خیلی از مواقع به دفاع پرداخت. اولسان در این بازی تنها 42.7 درصد مالکیت توپ را در اختیار داشت و موفق شد فشار پرسولیس را خنثی کند.
    ثبت 81.8 درصد تکل موفق نشان می دهد بازیکنان اولسان همه تلاش کردند اما تعداد کمی از آنها مثل  دیو بولتویس مدافع هلندی عمل کردند. بازیکن 30 ساله به اولین بازیکن هلندی تاریخ لیگ قهرمانان آسیا عملکردی خوب داشت. او در 80 درصد نبردها برنده شد و دقت پاسش 73 درصد شد. عملکرد خوب این مدافع هلندی در خط دفاع باعث شد تا پرسپولیس تنها دو شوت بتواند به چارچوب اولسان بزند.
    * عملکرد خوب میلاد سرلک در میانه زمین
    سرلک اگرچه در میانه زمین با یون بیت گرام برنده جایزه بهترین بازیکن لیگ قهرمانان آسیا رقابت کرد ولی او در این نبرد برنده شد. این بازیکن 25 ساله 94 درصد پاس درست داشت که حیرت آور بود. او در 10 رقابت تن به تن برنده شد و 4 توپ را قطع کرد. او در نیمه اول حملات زیاد اولسان را خنثی کرد و در نیمی از جدال های هوایی برنده شد. سرلک در یک سوم میانی بازی می کرد و بارها حملات اولسان را خنثی کرد.
    عملکرد خوب سرلک در نیمه دوم با همزمان شدن مالکیت توپ بیشتر پرسپولیس بیشتر دیده شد. با گذشت زمان او به خط حمله اضافه شد و در به ثمر رسیدن گل پرسپولیس داشت. او با داشتن دقت و 80 درصد پاس سالم مثل همیشه عملکرد خوبی داشت. سرلک 3 بار در خط حمله با هم تیمی هایش در موقعیت های خطرناک پاسکاری کرد. در پایان او موفق نشد که شکست غم انگیز 2018 را از ذهن تیمش پامک کند اما عملکردی خوب این بازیکن سال تیم ملی زیر 19 ایران قابل ستایش بود.
    *جونیور نگرائو، آرام هنگام فشار
    مهاجم برزیلی در آغاز این رقابت ها در 12 بازی تنها 4 گل به ثمر رسانده بود اما او در سفر به قطر به دنبال چیزهای زیادی بود. این بازیکن با پایان این رقابت ها تعداد گل هایش را به عدد 7 رساند تا با آقای گل رقابت ها یعنی عبدالرزاق حمدالله هم طراز شود. می توان بیشترین موفقیت نگرائو را در آرامش او در هنگام فشار دانست. او با خونسردی کارهای خود را انجام می داد.
    او با زدن 5 گل در بازی آخر اولسان تاثیرگذار بودنش را نشان داد. پنالتی های زیاد نشان دهنده موفقیت او در خط حمله است. جونیور به صورت میانگین در در هر بازی 5 بار لمس توپ در محوطه جریمه داشته و در بازی با پرسپولیس با 4 لمس توپ کارش را پایان داد. جای گیری این بازیکن نشان می دهد که نتوانسته در گلزنی موفق باشد اما گرفتن پنالتی های زیادی برای گلزنی او را موفق نشان می دهد. اولین پنالتی اولسان مقابل پرسپولیس روی پاس او به بیت گرام رخ داد.
    پنالتی دوم در شرایطی ایجاد شد که این بازیکن 33 ساله با  آن فضا آشنایت داشت. او به تیر دوم دروازه پرسپولیس رفت و فضای خوبی برای شوت زنی داشت اگر خطای هند مهدی شیری رخ نمی داد او با خونسردی در زمان و مکان مناسب قرار داشت. این آرامش باعث شد تا او در این بازیکن دو گل به ثمر برساند و اولسان قهرمان آسیا شود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما