چهارشنبه 06 آبان 1405 - Wed 28 Oct 2026
  • افزایش رفت‌وآمدهای دیپلماتیک همزمان با تقویت آرایش نظامی + عکس و فیلم

  • یحیی سریع: فرودگاه عدن را تخلیه کنید

  • بازگشت بورس به مدار صعود

  • جشن طلسم‌شکنی تاریخی لولا / عکس

  • ساحل سرخ استان شاندونگ چین در فصل پاییز/ عکس

  • زندان با الگوبرداری از زندان جنجالی السالوادور / فیلم

  • توییت حساب کاربری رهبر انقلاب خطاب به فرزندان ایران

  • دستگیری متهم ۶ هزار میلیارد تومانی در رشت

  • بن‌بست سیاسی، سناریوهای نخست‌وزیری و سایه جنگ با ایران+ عکس

  • جایی که بعثی‌ها از برنج سنگر ساختند! + عکس

  • ترمز واردات خودرو رسماً کشیده شد

  • فشارخون بالا دارید؛ این ۷ میوه را بخورید

  • با موشک‌های اقتدارآفرین مواضع آمریکا و اسرائیل نابود شد

  • : قطر به لوازم میانجی‌گری پایبند باشد

  • قیمت موبایل‌ امروز چهارشنبه ۶ آبان ۱۴۰۵

  • رونمایی ازستاره های جوان پرسپولیس!

  • غذای گرم؛ مستقیم در یخچال یا خنک شدن در فضای باز؟

  • رژه دیدنی هزاران گوسفند در جاده‌های برفی / فیلم

  • خطر مرگ ناشی از مصرف کنسروهای آلوده

  • قتل شهردار جونقان با شلیک گلوله

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 212519
    تاریخ انتشار: 30/آذر/1399 - 22:54

    پرسپولیس:می‌خواهیم آل‌کثیر زودتر به میدان برود

    وکیل باشگاه پرسپولیس، گفت: عیسی آل‌کثیر سرمایه باشگاه است و تلاش می‌کنیم تا او هر چه زودتر بتواند برای تیم به میدان برود.

    پرسپولیس:می‌خواهیم آل‌کثیر زودتر به میدان برود

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» «امیر ساعد وکیل» در مورد شکایت «ماریو بودیمیر» و «گابریل کالدرون» از پرسپولیس، اظهار داشت: پرونده بودیمیر در اختیار من نبود و به همین خاطر نمی‌توانم اظهار نظر کنم.توضیحات وکلای کالدرون به دادگاه عالی ورزش ارائه شده و یک جلسه در این باره دو هفته قبل برگزار شد. طبیعی است که طبق روال معمول منتظر باشیم تا رای نهایی صادر شود.

    وی در مورد پرونده باشگاه پرسپولیس از آنتونی استوکس افزود: در مورد گذشته نمی‌توانم صحبت کنم چون نه نقشی داشتیم و نمی‌توانم حدس بزنم که چه توجیهات حقوقی برای قبل وجود داشته است. اما در این باره حتما اقدامات حقوقی لازم را انجام خواهیم داد.

    مشاور حقوقی باشگاه پرسپولیس در مورد احتمال بخشیده شدن آل‌کثیر هم گفت:  باید واقعیت را بپذیریم که زمانی که یک وکیل وارد پرونده‌ای می‌شود امید برای موفقیت قائل شده است. با توجه به سیاست‌های کلی فیفا و ای اف سی در مورد مسائل تبعیض نژادی این پرونده پیچیدگی خاص خودش را دارد. این بازیکن برای پرسپولیس یک سرمایه است و تمام تلاشمان را به کار می گیریم تا او هر چه زودتر بتواند برای تیم به میدان برود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما