شنبه 18 مهر 1405 - Sat 10 Oct 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 212162
تاریخ انتشار: 28/آذر/1399 - 15:48

برنامه روسیه برای کاهش فقر تا سال ۲۰۳۰

رئیس جمهور روسیه تأکید کرد که کاهش نسبت جمعیت زیر خط فقر در این کشور از ۱۳.۵ درصد به ۶.۵ درصد تا سال ۲۰۳۰ بلند پروازانه اما واقع بینانه است.

 برنامه روسیه برای کاهش فقر تا سال ۲۰۳۰

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از راشاتودی، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه روز پنجشنبه در کنفرانس مطبوعاتی سالانه خود گفت: کاهش نسبت جمعیت زیر خط فقر به کل مردم این کشور از 13.5 درصد به 6.5 درصد تا سال 2030 بلند پروازانه اما واقع بینانه است.

وی افزود: البته بد است که 6.5 درصد همچنان باقی بماند، اما ما باید با واقعیت پیش برویم. من فکر می کنم این واقع بینانه است. هدف بلندپروازانه است اما می تواند محقق شود.  

رئیس جمهور روسیه یادآوری کرد که در سال 2000 حدود 29 درصد از جمعیت این کشور زیر خط فقر زندگی می کردند.

پوتین در ادامه گفت: در سال 2017، ما به سطح حدود 12.3 درصد جمعیت زیر خط فقر رسیدیم. اکنون متأسفانه به دلیل همه مشکلات (مربوط به کرونا)، این رقم به 13.5 درصد رسیده است. البته این خیلی زیاد است و حدود 20 میلیون نفر را شامل می شود.

وی همچنین در مورد افزایش قیمت مواد غذایی در روسیه توضیح داد و گفت که این امر به دلیل افزایش قیمت ها در خارج از این کشور رخ داده است.

پوتین گفت: آنها (تولیدکنندگان داخلی) شروع به افزایش قیمت های داخلی برای رسیدن به قیمت های جهانی کرده اند که کاملاً غیرقابل قبول است.

وی با اشاره به دستور خود درباره تثبیت این وضعیت تأکید کرد که دولت روسیه به سرعت وارد عمل شده است.

هفته گذشته، پوتین خواستار حل و فصل مسئله افزایش قیمت کالاهای اساسی شد. پس از آن، میخائیل میشوستین، نخست وزیر روسیه به دولت دستور داده بود لیستی از اقدامات فوری را برای جلوگیری از افزایش قیمت مواد غذایی تهیه کند.

نظرات بینندگان
نظرات شما