دوشنبه 18 خرداد 1405 - Mon 08 Jun 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 212113
تاریخ انتشار: 27/آذر/1399 - 23:20

چه کسی فینال آسیا را سوت میزند؟

داور دیدار نهایی رقابت‌های فوتبال لیگ قهرمانان آسیا بین تیم‌های پرسپولیس و اولسان معرفی شد.

چه کسی فینال آسیا را سوت میزند؟

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از تسنیم ، سایت رسمی کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام کرد «عبدالرحمان ابراهیم الجاسم» از قطر قضاوت دیدار تیم‌های فوتبال پرسپولیس و اولسان کره جنوبی در فینال لیگ قهرمانان آسیا را بر عهده خواهد داشت.

این بازی قرار است روز شنبه ۲۹ آذر ماه ساعت ۱۵ به وقت دوحه (۱۵:۳۰ به وقت تهران) در ورزشگاه الجنوب برگزار شود.

در این بازی «رمضان سعید النائمی» و «سعود احمد المقاله» به عنوان کمک‌های اول و دوم و «خمیس محمد الماری» به عنوان داور وار هر سه از قطر حضور خواهند داشت.

عبدالرحمان الجسام داور ۳۳ ساله قطری در جام ملت‌های آسیا ۲۰۱۹ نیز حضور داشت و دیدار تیم‌های ملی ایران و چین را سوت زد. او همچنین سابقه قضاوت در جام جهانی زیر ۱۷ سال در سال ۲۰۱۷ به میزبانی کره جنوبی و همچنین حضور در جام جهانی ۲۰۱۸ به عنوان کمک داور ویدئویی را دارد.

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما