دوشنبه 09 شهريور 1405 - Mon 31 Aug 2026
  • احتمال تعطیلی لیگ برتر قوت گرفت

  • صنعت شیلات در اروپا، قربانی خشکسالی

  • نیروهای مسلح تجهیزات خود را به‌روز کرده‌اند

  • راه در رو آمریکا در تنگه هرمز بسته شد

  • علی کریمی با یک استوری ناموسی، رضا پهلوی را آنفالو کرد

  • خبر بد برای سرخابی‌ها؛دو ستاره تیم غایبان بزرگ دربی

  • نپال پس از سیل مرگبار / عکس

  • حرکت عجیب و خطرناک علیرضا جهانبخش حین بازی/ فیلم

  • قیمت نفت امروز دوشنبه ۹ شهریور

  • افشاگری عراقچی از فریبکاری نتانیاهو

  • خطای مزدوران دشمن برای ایجاد آشوب داخلی با پاسخی محکم مواجه می‌شود/ ایران اسلامی آماده رویارویی با متجاوزین است/ تاکید بر تعیین تکلیف سریع وضعیت زندانیان مُعسر

  • پزشکیان با نخست‌ وزیر هند دیدار کرد+ فیلم

  • کارزار فشار اقتصادی آمریکا نتیجه «صلح شرافتمندانه» اصلاحات است؟

  • وزیر کار: زمان واریز معوقات بازنشستگان اعلام شد

  • ردپای نفت‌کش هدف قرارگرفته پیدا شد

  • داور داربی مشخص شد؟

  • پزشکیان در حاشیه اجلاس شانگهای با پوتین دیدار می‌کند

  • چرا زنان میانسال باید ورزش‌ کنند

  • ترس بزرگ پرسپولیس در آستانه دربی!

  • پریشونم یه جورایی شبیه مجنونم از حسین ستوده

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 212110
    تاریخ انتشار: 27/آذر/1399 - 22:57

    پروژه سینمایی «شهیدسلیمانی» وارد فاز تولید شد

    مدیر تولید پروژه سینمایی شهید قاسم سلیمانی گفت: مراحل پیش تولید این کار از اسفندماه سال گذشته آغاز شده است که به دلیل محدودیت‌های کرونایی، فعالیت گروه با رعایت پروتکل‌های اعلامی از سوی ستاد کرونا پیش رفت.

    پروژه سینمایی «شهیدسلیمانی» وارد فاز تولید شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به گزارش خبرگزاری فارس؛ علیرضا جیلان در شهرکرد گفت: مراحل پیش تولید پروژه سینمایی شهید قاسم سلیمانی از اسفندماه سال گذشته آغاز شده است که به دلیل محدودیت‌های کرونایی، فعالیت گروه با رعایت پروتکل‌های اعلامی از سوی ستاد کرونا پیش رفت.

    مدیر تولید پروژه سینمایی شهید قاسم سلیمانی ادامه داد: هم‌اکنون این پروژه وارد مرحله ساخت شده است و بیش از 30 نفر از بازیگران مطرح و همچنین 30 نفر از بازیگران تئاتر، سینما و تلویزیون در نقش‌های مکمل حضور دارند.

    وی افزود: پیش‌بینی می‌شود تا اسفندماه سال جاری این پروژه سینمایی به پایان برسد.

    جیلان با اشاره به دعوت از هنرمندان جوان عرصه سینما در این اثر سینمایی، توضیح داد: کارگردان این فیلم یاسر احمدی از کارگردانان جوان و آشنا به دانش سینمایی روز است.

    وی گفت: چنانچه بخواهیم در عرصه سینما با جهان رقابت کنیم باید از دانش نوین سینما و نیروهای با انگیزه و جوان استفاده کنیم.

    مدیر تولید پروژه سینمایی شهید قاسم سلیمانی افزود: به‌کارگیری استعدادهای جوان و بهره‌گیری از تجارب پیشکسوتان عرصه سینمای دفاع مقدس یک محصول ماندگار، به روز و قابل رقابت را به مخاطب ایرانی و جهانی هدیه خواهد داد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما