یکشنبه 15 شهريور 1405 - Sun 06 Sep 2026
  • چرا ثبت‌نام عمره آغاز نشد؟

  • ترامپ در میان آمریکایی‌ها به «جیمی کارتر دوم» تبدیل شده است

  • آقای روحانی دوگانه اصلی مقاومت و تسلیم است نه هیچ چیز دیگر

  • نجات گوزن گرفتار در چاه توسط دو مرد / فیلم

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵

  • اقدام عجیب ستاره پرسپولیس!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور

  • حالا ایران، آمریکا را تحریم اولیه و ثانویه می‌کند

  • سپاه: شمپاد آمریکایی مورد حمله قرار گرفت

  • تصاویری دیدنی از آهوهای میاندشت / فیلم

  • پاسخ متفاوت یک روحانی به زندانی خشمگین

  • زیرساخت‌های نفتی فرسوده در دریاچه ماراکایبو / عکس

  • عاصم منیر، حاکم واقعی پاکستان شد؟

  • تجاوزات صهیونیست‌ها با همدستی آمریکا ادامه دارد

  • چگونه می‌توان جنگ اقتصادی را برای آمریکا پرهزینه کرد؟

  • تهدیدهای ترامپ بیشتر در حد عملیات روانی است

  • علی‌الطاهر قبل از سقوط درگیر روایت صهیونیستی شد

  • تکذیب حمله به تاسیسات هسته‌ای اصفهان

  • آیین راهپیمایی نور در بخارست / عکس

  • یک سلبریتی جایگزین نوید محمدزاده در نمایش آرش

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 211655
    تاریخ انتشار: 25/آذر/1399 - 23:19
    به دلیل آلودگی هوا:

    تعطیلی ادارات 10شهرستان استان اصفهان

    مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: به دلیل افزایش شاخص کیفی هوا در ۲ روز اخیر و انباشت آلاینده‌ها ادارات ۱۰ شهرستان این استان فردا چهارشنبه تعطیل است.

    تعطیلی ادارات 10شهرستان استان اصفهان

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان، منصور شیشه‌فروش شامگاه روز سه‌شنبه اظهار کرد: بر اساس مصوبه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوا و هماهنگی با وزارت کشور همه دستگاه‌های اجرایی، نهادهای عمومی، واحدهای صنعتی و بانک‌های شهرستان‌های اصفهان، نجف‌آباد، شاهین‌شهر، مبارکه، خمینی‌شهر، لنجان، فلاورجان، برخوار، کاشان و آران و بیدگل فردا تعطیل هستند.

    مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان ادامه داد: دستگاه‌های امدادی و خدمات رسان این شهرستان‌ها در این روز خدماتی رسانی خواهند کرد.

    معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و دبیر شورای ترافیک اصفهان نیز بر ضرورت رعایت پروتکل‌های بهداشتی در برابر همه‌گیری کرونا و آلودگی هوا تأکید کرد و از همه شهروندان خواست نسبت به تردد در سطح شهرستان خودداری کنند.

    وی گفت: میزان آلودگی این خطه در روزهای اخیر به شدت افزایش یافته است و از مردم می‌خواهیم برای جلوگیری از آن در روزهای پیش رو از خودروهای شخصی استفاده نکنند.

    حجت‌الله غلامی نیز در شورای ترافیک استان افزود: در صورت بی‌توجهی به این موضوع و افزایش بیشتر آلاینده‌ها شرایط بسیاری بدتری رخ خواهد داد که به غیر از گروه‌های حساس، سلامتی همگان را تهدید خواهد کرد.

    گفتنی است، مرکز پایش و کنترل هوای اداره‌کل حفاظت محیط زیست همچنین امروز وضعیت آلودگی اصفهان را در همه ایستگاه‌ها قرمز و میانگین شاخص کیفیت هوا را ۱۷۷ اعلام کرد.

    بر اساس اعلام مرکز پایش و کنترل کیفیت هوای اداره‌کل حفاظت محیط زیست استان اصفهان، میانگین کیفی هوا در ایستگاه‌های خیابان استانداری ۱۸۲، در میدان احمدآباد با ۱۸۴، خیابان دانشگاه با شاخص ۱۹۴،خیابان پروین با ۱۶۱ و در بزرگراه خرازی با شاخص ۱۶۵ در وضعیت قرمز و ناسالم برای عموم مردم قرار دارد.

    بر اساس این گزارش میانگین شاخص کیفیت هوا در شهر اصفهان با ثبت عدد ۱۷۷ بر مدار قرمز است و به این ترتیب اصفهان امروز هوایی ناسالم برای همه گروه‌های سنی دارد و امروز آلوده‌ترین روز اصفهان از آغاز سال است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما