چهارشنبه 04 شهريور 1405 - Wed 26 Aug 2026
  • تهران در کانون رایزنی‌های صلح /وزیر خارجه عمان وارد تهران شد / باب المندب همچنان پرحادثه

  • حج آینده درگیر یک ابهام تعیین‌کننده شد

  • تولد ۵۲ سالگی مهران غفوریان در خارج از کشور

  • کریدورهای زمینی جایگزین بنادر جنوبی

  • میدان را در چارچوب منافع ملی گسترش خواهیم داد

  • وقوع طوفان مهیب در جنوب فرانسه / فیلم

  • شهادت یک پاسدار در پی حمله به ایست‌وبازرسی

  • اینترنشنال هزینه دروغ‌های رسانه‌ای خود را می‌دهد؟

  • ریزش ذخایر نفت آمریکا ادامه دارد + جدول

  • پیشنهاد جدید عاصم منیر به ایران

  • لاف جنگ اقتصادی با دستان خالی بهای سنگین جنگ برای اقتصاد آمریکا

  • بی‌سیم‌ها قطع شد، با چراغ قوه پیام را رساندیم!

  • هشدار فرمانده ارتش به تکفیری‌ها و عناصر معاند

  • سفر عاصم منیر بسیار ثمربخش بود

  • جشن تولد نخستین پاندای متولد شده در روسیه / فیلم

  • تلاقی علم و هنر در قاب زیست‌شناسی / عکس

  • بذرپاش: ایران امروز قدرت اثرگذاری جهانی دارد

  • دلارهای بانک مرکزی راهی بازار شد

  • ۴ آنتی‌بیوتیک طبیعی

  • پرونده «پژمان جمشیدی» و «ملیکا پارسادوست» به کجا رسید

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 211428
    تاریخ انتشار: 25/آذر/1399 - 00:11

    عصبانیت شدید بیرانوند از سرمربی آنتورپ

    سرمربی آنتورپ از اینکه از علیرضا بیرانوند در بازی مقابل بروژ استفاده کرد ابراز پیشمانی کرده و همین موضوع باعث ناراحتی گلر تیم ملی ایران شده است.

     عصبانیت شدید بیرانوند از سرمربی آنتورپ

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» می‌گویند در فوتبال تا اشتباهی رخ ندهد گلی به ثمر نمی‌رسد حالا ممکن است این اشتباه از طرف کادر فنی بازیکنان و یا حتی داور مسابقه باشد. علیرضا بیرانوند بعد از کلی سختی و پشت سر گذاشتن مصدومیت بالاخره توانست برای تیم جدیدش به میدان برود و در بازی پنجشنبه شب مقابل تاتنهام برای آنتورپ بازی کرد. 

    عملکرد علیرضا آنقدر خوب بود که بعد از بازی از مورینیو گرفته تا فوتبالدوستان ایرانی به تمجید از گلر ملی‌پوش آنتورپ پرداختند و همچنین علیرضا با درخشش در این دیدار در تیم منتخب هفته لیگ اروپا قرار گرفت اما به فاصله ٧٢ ساعت بیرو اولین دیدارش را در لیگ بلژیک هم انجام داد و در حالی که تیمش در نیمه اول ۱۰ نفره شد با دوگل مقابل بروژ بازی را واگذار کرد.

    آنهایی که بازی را دیدند می‌دانند علیرضا مقصر اصلی روی گل‌های تیمش نبود. با همه اینها حتی بیرانوند چند سیو خوب هم داشت چه بسا اگر او نبود تیمش بیشتر از دو گل می‌خورد. بعد از بازی اما یک مصاحبه همه چیز را خراب کرد و باعث عصبانیت علیرضا شد.

    ایوان لکو در نشست خبری بعد از بازی حسابی از عملکرد بیرو انتقاد کرد و گفت اشتباه کرده به علیرضا فرصت بازی داده است. این حرف‌های عجیب را به جرات در هیچ تیمی حتی ضعیف‌ترین تیم‌های دنیا هم نمی‌بینیم که یک سرمربی به این شکل پشت بازیکنش را خالی کند و به قول معروف او را گوشه رینگ ببرد آن هم در حالی که علیرضا دومین بازی اش را برای آنتورپ انجام می‌داد. علیرضا هم بعد از شنیدن این حرف‌ها بسیار ناراحت و عصبانی شد. قرار بود امروز در این خصوص بیرانوند و لکو به همراه مربی گلرهای انتورپ جلسه‌ای داشته باشند که باید دید نتیجه این جلسه و البته آینده بیرانوند در این تیم چه خواهد شد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما