پنجشنبه 18 تير 1405 - Thu 09 Jul 2026
  • برای پرتاب از پایگاه چابهار آماده‌ایم

  • تصاویری از حملات ناجوانمردانهٔ آمریکا به حسینیهٔ امام خمینی(ره)

  • جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در کربلا

  • تصاویر پهپاد سرنگون‌شده آمریکا در بوشهر

  • تازه‌ترین تحولات و صحنه‌های دیدنی در نقاط مختلف جهان / عکس

  • واکنش یاسمین انصاری به گزارش سی.ان.ان درباره میناب

  • شعار "هیهات منا الذله" در آستان مقدس علوی / فیلم

  • ‌برق کویت از مدار خارج شد

  • نسل بعدی کجاست آقای قلعه‌نویی؟

  • فرمانده اسکادران نیروی دریایی آمریکا کشته شد

  • سواحل ایران جهنم بی بازگشت برای نیروهای خارجی است

  • هدف از «متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» چه بود؟

  • طواف پیکر شهدای خانواده رهبر شهید در جوار ضریح امام علی (ع) / عکس

  • ستاره استقلالی در آستانه پیوستن به پرسپولیس

  • عراقی‌ها برای رهبر شهید ایران سنگ تمام گذاشتند / فیلم

  • شهید خامنه‌ای آبروی تاریخ ماست

  • واکنش چین به حملات آمریکا و پاسخ ایران

  • آماده سازی حرم رضوی برای مراسم وداع با رهبر شهید

  • غزه هم عزادار رهبر شهید است‌

  • پسر در آغوش مادر پهلو شکسته/فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 211199
    تاریخ انتشار: 24/آذر/1399 - 08:53

    لفاظی‌های تازه نتانیاهو علیه ایران

    نخست وزیر رژیم صهیونیستی در دیدار با یک مقام ارشد آمریکایی به لفاظی علیه ایران پرداخت.

    لفاظی‌های تازه نتانیاهو علیه ایران

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل ازخبرانلاین،«بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی عصر یکشنبه به وقت تهران در دیدار با «رابرت اوبراین» مشاور امنیت ملی کاخ سفید مدعی شد که ایران کشور قلدر در منطقه است و اگر جلوی آن گرفته نشود، به یک کشور قدر بین‌المللی مبدل می‌شود. نخست وزیر رژیم اشغالگر قدس در دیدار با اوبراین از تداوم همکاری با آمریکا سخن گفت.

    طی هفته‌های گذشته، سفر مقامات آمریکایی از جمله «مایک پمپئو» وزیر امور خارجه این کشور به فلسطین اشغالی این بحث را مطرح کرد که دولت فعلی آمریکا در تلاش است در ماه‌های باقی‌مانده تا جایی که می‌تواند برنامه‌های خود را در این سرزمین پیش ببرد.

    نتانیاهو در دیدار با مقام ارشد کاخ سفید به مدح سیاست فشار حداکثری «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا علیه ایران پرداخت. وی در بخشی از سخنان خود گفت، تا زمانی که رژیم ایران خواستار نابودی اسرائیل و در تلاش برای دستیابی به سلاح‌ هسته‌ای نباید با حالت عادی با این کشور رفتار شود.

    نخست وزیر رژیم صهیونیستی در دیدار با اوبراین همچنین خواستار مقابله با برنامه موشکی ایران شد.

    روزنامه «یدیعوت آحارونوت» روز یکشنبه در زمینه سفر مقام ارشد کاخ سفید به فلسطین اشغالی نوشت که اوبراین و نتانیاهو درباره تحریم‌های ایالات متحده علیه ایران و احتمال اعلام تمایل تعداد بیشتری از کشورها برای عادی‌سازی روابطشان با اسرائیل صحبت خواهند کرد.

     

    این رسانه صهیونیستی همچنین به نقل از «منابع مطلع» در تل‌آویو مدعی شد تا قبل از پایان دولت ترامپ از قدرت، حدقل دو کشور دیگر به فهرست کشورهایی که تاکنون روابطشان با رژیم صهیونیستی را عادی‌سازی کردند افزوده خواهد شد.

    این روزنامه چاپ فلسطین اشغالی مدعی شد عمان کشور بعدی است که عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی انجام خواهد گرفت.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما