سه شنبه 31 شهريور 1405 - Tue 22 Sep 2026
  • از کلاس درس تا دوخت لباس امید/ عکس

  • موشک ۵۰ متری در خیابان‌های شهر! / فیلم

  • تصاویری از آیت‌الله شبیری زنجانی

  • ژاپنی ها خواستار ستاره استقلال شدن

  • زمان اعزام بیرانوند به سربازی مشخص شد

  • سقوط قیمت نفت همزمان با سفر میانجی به تهران

  • فیش عمره ارزان شد + عکس

  • جزئیات تازه از پرونده قتل ۵ عضو یک خانواده در تهران

  • کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد

  • همایشی که سوژه خنده فضای مجازی شد+ عکس و فیلم

  • پست سردار آزمون در بازگشت به تیم ملی با یک سوتی بزرگ!

  • کرایه‌ سرسام‌آور نفتکش‌ها

  • جزئیات مراسم تشییع و تدفین آیت‌الله شبیری زنجانی

  • ایران چه فیلمی را برای اسکار 2027 انتخاب می‌کند؟

  • واکاوی پشت‌پرده یک بحران اجتماعی

  • وقوع حادثه دریایی در تنگه هرمز

  • ستاره هافبک پرسپولیس در راه برگشت

  • قیمت موبایل‌ امروز دوشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۵

  • بازتاب پیامدهای جنگ علیه ایران در رسانه‌های جهان

  • توقف کامل صادرات نفت عربستان سعودی/ خط‌ و نشان انصارالله یمن برای ترکیه و پاکستان + عکس و فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 211146
    تاریخ انتشار: 23/آذر/1399 - 17:50

    «مومو» همبازی مرگ پسر تهرانی

    تحقیقات درباره مرگ پسر نوجوانی که با پریدن از پشت ‌بام به زندگی خود پایان داده نشان می‌دهد او پیش از سقوط در حال بازی مومو بوده است.

    «مومو» همبازی مرگ پسر تهرانی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از هشمهری، ساعت ۷صبح دیروز به بازپرس جنایی تهران خبر رسید که پسری نوجوان از ساختمانی در غرب تهران به پایین سقوط کرده و جانش را از دست داده است.

    دقایقی بعد تیم جنایی در محل حادثه حاضر و با جسد نوجوانی ۱۶ساله روبه‌رو شد که ساکن یکی از طبقات مجتمع بود. او اما از پشت بام ساختمان ۵طبقه به پایین سقوط کرده و در دم جانش را از دست داده بود.

    خانواده پسر نوجوان که از این حادثه شوکه شده بودند و باورشان نمی‌شد پسرشان را از دست داده‌اند می‌گفتند که او هیچ اختلاف و مشکلی با خانواده نداشته و محال است که دست به خودکشی زده باشد.

    به گفته آنها، پسرشان درس‌خوان و باهوش بوده و هیچ رفتاری که نشان دهد ممکن است دست به‌خودکشی بزند از خودش بروز نداده بود.

    با این حال شواهدی که پلیس در بررسی محل حادثه به دست آورد از این حکایت داشت که پسر نوجوان با پای خودش به استقبال مرگ رفته و در سقوط او کسی دخالتی نداشته است.

    در این شرایط مأموران برای پی‌بردن به انگیزه او به بررسی کامپیوتر و تلفن همراه وی پرداختند. شواهد نشان می‌داد که او دقایقی قبل از سقوط در فضای مجازی در حال جست‌وجو و بازی بوده است. او آخرین‌بار سرگرم انجام بازی مومو و چالش آن بوده و پس از آن تصمیم به این اقدام هولناک گرفته بود.

    در این شرایط بازپرس جنایی تهران دستور انتقال جسد به پزشکی قانونی و انجام تحقیقات بیشتر درباره اینکه آیا مرگ دردناک پسر نوجوان به‌خاطر چالش مومو بوده یا نه را صادر کرد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما