چهارشنبه 07 مرداد 1405 - Wed 29 Jul 2026
  • پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود

  • انصارالله به‌دنبال اخذ عوارض از کشتی‌هاست

  • قیمت جدید برنج ایرانی و خارجی در بازار

  • ​​​​​​​ ترامپ ایران را به حملات جدید تهدید کرد

  • وثیقه تحصیل در خارج از کشور چقدر است؟

  • عجله ترامپ برای مذاکره با ایران

  • چرت زدن ترامپ در مراسم خاکسپاری گراهام! / فیلم

  • تسلط روسیه بر دو منطقه دیگر در اوکراین

  • ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد

  • دریادار سیاری: اشراف کامل ایران بر تنگه هرمز

  • خودکشی ۲ نظامی زن صهیونیست در یک هفته

  • برای رفع خستگی چه ویتامین‌ هایی لازم است؟

  • تصاویر آسیب جدید حملات ایران به پایگاه آمریکا در کویت + فیلم

  • هجوم معترضان به هتلی در واشنگتن دی‌سی که نتانیاهو در آن مشغول صرف شام بود / فیلم

  • استقبال از پیکر خلبان قهرمان سوخو ۲۴

  • حمله آمریکا و عربستان علیه حشد الشعبی در نینوا / فیلم

  • هیچ راهی جایگزین تنگه هرمز نمی‌شود آمریکا بازنده جنگ است

  • سلام کربلا سلام زندگی /حسین طاهری

  • شهادت و جراحت ۵۲ تن از نیروهای حشد الشعبی

  • چرا اروپایی‌ها از گرما می‌میرند؟ / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 211045
    تاریخ انتشار: 23/آذر/1399 - 11:39

    مراقب کلاهبرداران کرونایی باشید!

    معاون اجتماعی پلیس فتا گفت:ثبت نام در تورهای توریستی برای تزریق واکسن کرونا در کشورهای خارجی ترفند کلاهبرداران مجازی است.

    مراقب کلاهبرداران کرونایی باشید!

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا ضمن تاکید بر اینکه هرگونه تبلیغ ، فروش و تزریق واکسن کرونا در فضای ‌مجازی ممنوع است ، هشدار داد : این موارد، ترفند مجرمان سایبری برای کلاهبرداری از شهروندان است.

    سرهنگ رامین پاشایی معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا در تشریح خبر فوق اظهار داشت: در پی انتشار اخبار تولید واکسن کرونا ، شاهد انجام تبلیغات گسترده با مضمون فروش و واگذاری این دارو در فضای مجازی و به خصوص شبکه‌های اجتماعی هستیم.

    وی ادامه داد: مجرمان سایبری با شگردهای مختلف نظیر اعطای واکسن کرونا در قبال ثبت نام در تورهای مسافرتی با تبلیغات فریبنده، ثبت نام آزمایشی انسانی تزریق واکسن کرونا در کشورهای خارجی به همراه تور توریستی و تفریحی در صدد کلاهبرداری از متقاضیان  هستند که در این راستا تمامی تحرکات و جریان های مشابه در کارگروه ویژه پلیس فتا در حال رصد است.

    سرهنگ پاشایی با بیان اینکه تنها مسیر واقعی دسترسی به خدمات بهداشتی و درمانی صرفا مجاری قانونی اعلام شده از وزارت بهداشت و درمان وآموزش پزشکی است، افزود: هرگونه تبلیغ و فروش دارو و واکسن از طریق فضای مجازی جرم تلقی می شود و با متخلفین این حوزه  برخورد قانونی خواهد شد.

    معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا هشدار داد:هموطنان در صورت مشاهده موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir   لینک مرکز فوریت‌های سایبری با ما درمیان بگذارند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما