پنجشنبه 07 آبان 1405 - Thu 29 Oct 2026
  • افزایش رفت‌وآمدهای دیپلماتیک همزمان با تقویت آرایش نظامی + عکس و فیلم

  • یحیی سریع: فرودگاه عدن را تخلیه کنید

  • بازگشت بورس به مدار صعود

  • جشن طلسم‌شکنی تاریخی لولا / عکس

  • ساحل سرخ استان شاندونگ چین در فصل پاییز/ عکس

  • زندان با الگوبرداری از زندان جنجالی السالوادور / فیلم

  • توییت حساب کاربری رهبر انقلاب خطاب به فرزندان ایران

  • دستگیری متهم ۶ هزار میلیارد تومانی در رشت

  • بن‌بست سیاسی، سناریوهای نخست‌وزیری و سایه جنگ با ایران+ عکس

  • جایی که بعثی‌ها از برنج سنگر ساختند! + عکس

  • ترمز واردات خودرو رسماً کشیده شد

  • فشارخون بالا دارید؛ این ۷ میوه را بخورید

  • با موشک‌های اقتدارآفرین مواضع آمریکا و اسرائیل نابود شد

  • : قطر به لوازم میانجی‌گری پایبند باشد

  • قیمت موبایل‌ امروز چهارشنبه ۶ آبان ۱۴۰۵

  • رونمایی ازستاره های جوان پرسپولیس!

  • غذای گرم؛ مستقیم در یخچال یا خنک شدن در فضای باز؟

  • رژه دیدنی هزاران گوسفند در جاده‌های برفی / فیلم

  • خطر مرگ ناشی از مصرف کنسروهای آلوده

  • قتل شهردار جونقان با شلیک گلوله

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 210914
    تاریخ انتشار: 22/آذر/1399 - 14:20

    اعلام زمان آغاز فروش بلیت قطار خواف-هرات

    معاون مسافری شرکت راه آهن از مذاکره با شرکت راه آهن افغانستان برای نهایی کردن نحوه و زمان فروش بلیت قطار مسافری خواف-هرات خبر داد.

    اعلام زمان آغاز فروش بلیت قطار خواف-هرات

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل ازمهر،خط آهن خواف-هرات روز پنج شنبه با حضور ویدیوکنفرانسی رؤسای جمهور ایران و افغانستان به بهره برداری رسید.

    محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی در این مراسم از پیش بینی دستیابی به تردد سالانه ۶ میلیون تن بار و یک میلیون مسافر از طریق این خط آهن خبر داد.

    خیرالله خادمی، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور نیز هدف گذاری سال نخست عملیاتی شدن این خط آهن را ۳ میلیون تن بار و ۴۰۰ هزار مسافر اعلام کرد.

    خادمی همچنین از امکان تردد شهروندان افغانستانی با قطار برای عزیمت به زیارت حرم مطهر رضوی (ع) در مشهد و همچنین عتبات عالیات با بهره برداری از این راه‌آهن خبر داده بود.

    عباس خطیبی، معاون ساخت و توسعه راه آهن شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور نیز ۱۲ آبان ماه از ورود اولین قطار مسافری ایرانی به افغانستان از طریق خط آهن خواف-هرات خبر داده بود؛ به گفته خطیبی، این قطار حامل تعدادی از مسئولان ایرانی برای بازدید از خط آهن خواف- هرات و دیدار با مسئولان افغانستانی بود و به نوعی تردد آزمایشی در چند روز قبل از افتتاح رسمی این خط آهن محسوب می‌شد.

    فروش بلیت مسافری از چه زمانی آغاز می‌شود؟

    میرحسن موسوی، معاون مسافری شرکت راه آهن درباره زمان و نحوه آغاز تردد قطارهای مسافری از خط آهن خواف هرات اظهار داشت: فعلاً جزئیات این قطار مشخص نشده و باید در جلساتی نهایی کنیم.

    وی در پاسخ به این پرسش که آیا ترددهای مسافری با قطار خواف هرات به امسال می‌رسد یا قرار است از سال آینده آغاز شود؟، گفت: فعلاً با طرف افغانستانی در حال مذاکره هستیم؛ همه چیز به شرایط کرونا بستگی دارد؛ به محض دستیابی به نتیجه در مذاکرات شرکت‌های راه آهن دو طرف، نتایج آن اطلاع رسانی می‌شود.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما