شنبه 18 مهر 1405 - Sat 10 Oct 2026
  • ایستادگی ایران در برابر تهاجم؛ تفاوت دو مسیر تاریخی / ونزوئلا تسلیم شد، ایران ایستاد+ عکس

  • میزان خسارات حمله ایران به پایگاه بوهرینگ در کویت / فیلم

  • نیروی دریایی سپاه در مسیر اقتدار پابرجاست/ پیروزی میوه صبر، استقامت و جانفشانی‌ است

  • بن سلمان ۷۷ بر یک به ایران باخت

  • سردار ابن‌الرضا: «میدان» حرف آخر را می‌زند

  • مسابقه عکس مسافرتی گالری هنرمند ۲۰۲۶

  • هشدار فرمانده حنظله به امارات: بیش از این با آتش بازی نکنید

  • این پروتئین‌های گیاهی پرخاصیت را از دست ندهید!

  • اولین تصویر از شهید فراجا در نصرت آباد

  • هدیه‌ای که دنیا و آخرت مادر شهید را ضمانت کرد

  • شروع خروج نیروهای مزدور سعودی از شهر تعز

  • انفجار، فرودگاه ریاض را بست

  • ویپ، بستر مصرف مواد مخدر جدید

  • قدرت نظامی آمریکا؛ برتری مطلق یا قدرت مشروط؟

  • مکانیزم فشار تنگه هرمز بر پوست و گوشت ترامپ

  • ادعای ترامپ درباره ایران، آمریکا را بهم ریخت

  • تأثیرات قدرتمند یک بازی در درمان کودکان

  • عربستان هتل‌های مکه را برای زائران حج گران‌تر کرد

  • شهادت مامور فراجا در حمله تروریستی به گشت انتظامی زاهدان

  • جزئیاتی از پرونده محسن بابائیان؛ کسی که با خودرو حافظان امنیت را زیر گرفت

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 210601
    تاریخ انتشار: 20/آذر/1399 - 13:41

    دعوت رسمی از «نتانیاهو» برای سفر به قاهره

    رئیس‌جمهور مصر رسما از نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای سفر به قاهره دعوت کرد و قرار است در این سفر درباره مسائل منطقه‌ای از جمله تقویت روابط امنیتی و سیاسی رایزنی شود.

     دعوت رسمی از «نتانیاهو» برای سفر به قاهره

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از فارس،رسانه‌های صهیونیستی اعلام کردند، «عبدالفتاح السیسی» رئیس‌جمهور مصر رسما از «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای سفر به قاهره دعوت کرده است.

    بر اساس گزارش «اسرائیل هیوم»، این اولین بار در طول یک دهه اخیر است که نتانیاهو دعوتی براس سفر علنی به مصر دریافت می‌کند و پیش‌بینی می‎شود که این سفر طی روزهای آینده انجام شود.

    در ادامه این گزارش آمده، السیسی و نتانیاهو درباره تعدادی از مسایل منطقه‌ای از جمله تقویت روابط امنیتی و سیاسی در «مقابله با تهدید ایران» و هماهنگی مواضع میان تل‌آویو و قاهره قبل از آغاز به کار «جو بایدن» رئیس‌جمهور منتخب آمریکا رایزنی خواهند کرد.

    این روزنامه مدعی شد، مصر از این موضوع که دولت بایدن علیه قاهره باشد و نیز این موضوع که توافق هسته‌ای احتمالی جدید با ایران منجر به عدم ثبات منطقه‌ای شود، نگران است.

    در همین ارتباط، برخی منابع صهیونیستی اخیرا گزارش دادند که «عبدالفتاح السیسی» رئیس‌جمهور مصر در تلاش است تا نشستی  را با مشارکت «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین برگزار کند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما