چهارشنبه 18 شهريور 1405 - Wed 09 Sep 2026
  • حمله به یک نفتکش در آب‌های سرزمینی عراق

  • دشمن ۲ هدف از ما بزند، به ۲۰ هدف حمله می‌کنیم

  • جنایت بی‌رحمانه جنگنده‌های سعودی در یمن

  • بارش برف ریزه ترکیه را سفیدپوش کرد / فیلم

  • خسارات بارندگی شدید و طوفان در ساری / عکس

  • گل تماشایی روماریو در دیدار نمایشی / عکس

  • پاکستان: عملیات یمن علیه عربستان توافقنامه مکه را فعال می‌کند

  • شهادت ماموستا محمد نزهتی توسط گروهک‌های تجزیه‌طلب

  • قیمت آیفون ۱۷ امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور

  • جدایی یک ستاره پرسپولیسی در پایان فصل

  • حاج داود کریمی؛ مبارز مکتبی

  • سید امیر حسینی دلم پر از شکایته امام مهربون

  • این خودروها سهمیه اول و دوم بنزین ندارند

  • افشاگری علی کریمی علیه اکانت‌های سایبری پهلوی

  • نتانیاهو شمشیر انتخاباتی را از رو بست

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵

  • متلاشی شدن باند فساد اداری در شهرستان کلاردشت

  • برگ برنده استقلالی‌ها برای بازی با السد قطر

  • موج زائران در مسجدالحرام؛ سعودی‌ها چه کردند+ فیلم

  • تقدیر و تشویق دریادار عظمایی توسط رئیس ستادکل نیروهای مسلح

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 210321
    تاریخ انتشار: 18/آذر/1399 - 20:27

    نگرانی معیشتی ایرانی‌ها بیش از کروناست

    آخرین نظرسنجی ایسپا نشان می‌دهد، ۵۲ درصد از شهروندان مشکلات اقتصادی و معیشتی و در مقابل ۴۸ درصد بیماری کرونا را باعث نگرانی می‌دانند.

    نگرانی معیشتی ایرانی‌ها بیش از کروناست

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا)، موج هشتم نظرسنجی در خصوص ابعاد شیوع ویروس کرونا در تهران به سفارش دفتر مطالعات اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران از سوی ایسپا به صورت مصاحبه تلفنی، با جامعه آماری شهروندان بالای ۱۸ سال شهر تهران و اندازه نمونه ۱۰۷۷، در آبان‌ماه سال جاری اجرا شده است. از شهروندان بالای ۱۸ سال تهرانی پرسیده شد: «در حال حاضر بیشتر مشکلات اقتصادی شما را نگران می‌کند یا بیماری کرونا؟»
    نتایج این نظرسنجی نشان می‌دهد، ۵۲ درصد از شهروندان مشکلات اقتصادی و معیشتی و در مقابل ۴۸ درصد بیماری کرونا را باعث نگرانی می‌دانند. زنان در دوگانه معیشت و سلامت، بیشتر نگران بیماری کرونا (۵۶ درصد در مقابل ۴۴ درصد) هستند. در مقابل مردان بیشتر نگران معیشت و مشکلات اقتصادی هستند (۶۰.۴ درصد در مقابل ۳۹.۶ درصد). با افزایش سن بیشتر نگرانی به سمت بیماری کرونا میل پیدا می‌کند و از شدت نگرانی از مشکلات اقتصادی کاسته می‌شود. ۳۶.۳ درصد از جوانان (۱۸ تا ۲۹ سال) نگران بیماری کرونا هستند. این رقم در بین افراد (۳۰ تا ۴۹ سال) ۴۴.۲ درصد و در بین افراد بالای ۵۰ سال ۶۲.۸ درصد است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما