شنبه 25 مهر 1405 - Sat 17 Oct 2026
  • چرا «سواد ساختاری» مهم است؟

  • بازیگر حامی کودتای دی در ترکیب داوران فیلم کوتاه+ عکس

  • چرا یمن می‌تواند گورستان سربازان ترکیه و «پیمان مکه» باشد؟+ عکس

  • کالابرگ سه دهک مشمول شارژ شد

  • ورود عراقچی به بغداد

  • دلقک بازی ادامه دار ترامپ در حین سخنرانی!/ فیلم

  • نوبت بندی ثبت نام افزایش اعتبار کالابرگ

  • از گم کردن مسیر عملیات تا شکار جنگنده بعثی

  • قیمت گوشت قرمز امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • خیابان‌های استانبول رودخانه شد! / فیلم

  • شهادت افسانه عقیلا مهرستان در پی حمله تروریستی

  • سخنگوی سپاه: به سلاح‌های پیشرفته‌تر دست یافته‌ایم

  • طلسم عجیب ستاره سابق پرسپولیس بالاخره شکست

  • کشتی کانتینر بر متخلف با ۲۵۰۰ کانتینر در جنوب تنگه هرمز غرق شد

  • حمله موشکی و پهپادی ارتش یمن به آرامکو و فرودگاه ریاض

  • شهادت مامور پلیس مهرستان در حملۀ تروریست‌ های مسلح+ عکس

  • پایش متغیرها و الزامات ثبات پایدار ارز

  • مرزبندی با خشونت | عادی سازی ترور ممنوع+ عکس

  • تهدید ایران همچنان خاورمیانه را درگیر خود کرده است — راه شکستن این چرخه اینجاست

  • امارات و سودای تجزیه ایران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 209789
    تاریخ انتشار: 16/آذر/1399 - 09:40

    نائب رئیس مجلس: مخالف مذاکره نیستیم

    نایب رئیس اول مجلس گفت: طرح هسته‌ای مجلس با این هدف تدوین شد که در صورتی که طرف مقابل تعهداتش در برجام را عملیاتی کند، ما هم محدودیت‌های برجامی را می‌پذیریم.

    نائب رئیس مجلس: مخالف مذاکره نیستیم

    به گزارش پایگاه خبری حامیان ولایت به نقل از  مهر/سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی در گفتگو با مهر در واکنش به انتقادات برخی از دولتمردان به طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها و صیانت از حقوق ملت ایران اظهار داشت: به طور کلی مجلس با دولت در این زمینه تفاوت دیدگاهی دارد اما کسی مخالف مذاکره و ارتباط با جهان و حل و فصل مسائل فیمابین از طریق گفتگو نیست.

    وی تأکید کرد: منتها حرف ما آن است که زمان نباید به لحاظ استراتژیک به ضرر جمهوری اسلامی ایران باشد و در شرایطی که ما تعهدی را پذیرفتیم و اقدامات خودمان را انجام دادیم اما طرف مقابل تعهدات خود را انجام نداد، تا زمانی که ما در این تعهدات بمانیم، طرف مقابل انگیزه ای برای انجام وظایف خود ندارد.

    نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: پس در این شرایط زمان به ضرر ما است و ما هر چقدر بیشتر بمانیم، دست و پای خودمان را قفل کرده ایم و طرف مقابل با خاطر جمع به وظایفش عمل نمی کند.

    نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: ما می گوییم که مذاکره و گفتگو باید با چاشنی اقتدار باشد. به این معنا که به طرف مقابل بگوییم هر گاه آنان به وظایف خود عمل کردند ما هم محدودیت های برجامی را عملیاتی می‌کنیم.

    قاضی زاده هاشمی تصریح کرد: طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و صیانت از حقوق ملت ایران عملا این بود که ما به کشورهای اروپایی، آمریکا و حتی شرکای خود یعنی چین و روسیه این پیام را بدهیم که زمانی که طرف مقابل تعهداتش را عملیاتی کند، ما هم محدودیت‌های برجامی را می‌پذیریم اما اگر آنان به وظایف خود در برجام عمل نکنند، ما هم به وظایف خود در برجام عمل نخواهیم کرد و ما این طرح را تدوین کردیم تا معادله را معکوس کنیم.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما