یکشنبه 08 شهريور 1405 - Sun 30 Aug 2026
  • آنچه دشمن را امیدوار می‌سازد، برجسته‌سازی اختلافات است/ دشمن به‌دنبال پاره‌پاره شدن امّت اسلام است/ حکّام کشورهای منطقه دشمن واقعی را بشناسند و با آن مقابله کنند

  • شرایط متفاوت استقلال و پرسپولیس برای دربی

  • یاسمین پهلوی از «اسرائیل بزن» تا تطهیر جنایت میناب + عکس و فیلم

  • آمریکا مسیر عمانی تنگه هرمز را لایروبی کرد؟

  • جنگ با ایران تمام شد؟

  • هشدار از آلمان به ترامپ؛ جنگ با ایران را تمام کن

  • آخرین وضعیت توزیع بنزین در جایگاه‌های سوخت

  • برندگان جایزه عکاسی از پرندگان

  • ساعت بازی پرسپولیس و ملوان/ هفته چهارم لیگ برتر

  • هلیا و توله‌هایش در خراسان شمالی / فیلم

  • آموزه‌های جدید ایران در جنگ اخیر

  • قیمت نفت امروز شنبه ۷ شهریور

  • زمان دیدار پوتین با پزشکیان اعلام شد

  • هنرمندی که توهماتش را به هنر بدل کرد/ عکس

  • فرصت‌سوزی بزرگ طارمی در دربی+ فیلم

  • حامی تروریست‌ها و اوباش دوباره در دولت پزشکیان حکم گرفت!

  • برترین عکس‌های حیات‌وحش 2026

  • کشف ۵۰ تن تخم مرغ احتکار شده در قم

  • نشانه هایی از گرمازدگی را جدی بگیرید

  • اینترنشنال چگونه به استقبال تحریم‌های «اسکات بسنت» رفت؟ + فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 209567
    تاریخ انتشار: 14/آذر/1399 - 20:54

    نقطه قوت استقلال از نظر پیشکسوت تیم

    پیشکسوت استقلال گفت: هرویه میلیچ‌ و محمد نادری در جناح چپ استقلال به نقطه قوت این تیم تبدیل شده‌اند و به طور حتم می‌توانند در بازی‌های آینده به این تیم کمک زیادی کنند.

     نقطه قوت استقلال از نظر پیشکسوت تیم

    به گزارش حامیان ولایت به نقل ازایرنا،محسن یوسفی اظهار داشت: اگرچه پیکان در بازی استقلال به بازی دفاعی روی آورده بود اما باید پذیرفت آبی‌پوشان نتوانستند فرصت‌های زیادی برای گل‌زنی خلق کنند.

    وی افزود: اینکه استقلال در بازی‌های آینده باز هم به مشکل بر خورد زیاد است چرا که تیم‌های دیگر نیز هستند که بخواهند به بازی بسته روی آورند و باید حربه‌ای برای این تاکتیک در نظر گرفته شود.

    پیشکسوت استقلال خاطرنشان کرد: تازه چهار هفته از لیگ سپری شده و انتقاداتی که از محمود فکری می‌شود درست نیست. باید به این مربی زمان داد.

    یوسفی تصریح کرد: محمود فکری برای خط هافبک و خط حمله استقلال باید تمرینات ویژه‌ای در نظر بگیرد تا آنها به هماهنگی کامل برسند.

    وی تاکید کرد: خط هافبک نیاز به هافبک طراحی که دارد نبض بازی را در دست گرفته و مهاجمان را تغذیه کند. این نقیصه در چند هفته اخیر در این تیم مشهود بوده است.

    بازیکن اسبق استقلال در پایان گفت: میلیچ‌ و محمد نادری در جناح چپ استقلال به نقطه قوت این تیم تبدیل شده‌اند و به طور حتم می‌توانند در بازی‌های آینده به این تیم کمک زیادی کنند.

    تیم فوتبال استقلال روز سه‌شنبه و در هفته چهارم لیگ برتر باشگاه‌های ایران در ورزشگاه شهر قدس مقابل پیکان با تساوی بدون گل متوقف شد. آبی‌پوشان روز دوشنبه (۱۷ آذر) و در هفته پنجم لیگ برتر در تهران میزبان صنعت نفت آبادان هستند که از ساعت ۱۶:۱۵ در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما