سه شنبه 14 مهر 1405 - Tue 06 Oct 2026
  • قیمت امروز خودرو در بازار

  • طاعون ریوی چیست ؟

  • قیمت طلا امروز سه‌شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۵

  • ضرب شصت وزارت اطلاعات به تروریست‌ها؛ انهدام 3 هسته عملیاتی گروهک‌ها

  • این‌ها گاز اشک‌آور واقعی است نه کپسول آتش نشانی!+ عکس

  • ردپای استارلینک در ایران و کور شدن چشمان ترامپ و نتانیاهو

  • نسخه معیشتی ایران برای تاب‌آوری در جنگ تمام‌عیار

  • سناتور آمریکایی: ترامپ به دنبال خرید رای است

  • مراسم اختتامیه بازی‌های آسیایی / عکس

  • ۲ کشته و ۳۵ زخمی بر اثر تیراندازی در جورجیای آمریکا

  • اعترافات سارق منزل سفیر فیلیپین در تهران / فیلم

  • تاریخ سازی نخبگان ایران در المپیاد جهانی نجوم

  • آتش جنگ جدید دامن همه را خواهد گرفت

  • قیمت موبایل امروز ۱۳ مهرماه ۱۴۰۵

  • شیء مشکوک قطارهای بن‌گوریون را متوقف کرد

  • شعرخوانی حدادعادل در وصف رهبر شهید / فیلم

  • دیدار وزیر خارجه ارمنستان با عراقچی

  • جاده چالوس ۲ روز مسدود می‌شود

  • استارلینک را در جنگ اخیر کنترل کردیم

  • خفتگیری بیرحمانه از دختر دانشجو در خراسان شمالی / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 209354
    تاریخ انتشار: 13/آذر/1399 - 10:13

    جزئیات محدودیت‌های کرونایی هفته آینده در تهران اعلام شد

    رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران جزئیات اعمال محدودیت‌های کرونایی هفته آینده در تهران را اعلام کرد.

    جزئیات محدودیت‌های کرونایی هفته آینده در تهران اعلام شد

     علیرضا زالی، رئیس ستاد مقابله با کرونا در تهران با بیان اینکه آثار اعمال محدودیت‌ها بر میزان مرگ و میر، بستری و مراجعه سرپایی در هفته‌های آتی منعکس خواهد شد، بیان داشت:تغییر وضعیت شیوع بیماری در شهر تهران از قرمز به نارنجی است.

    وی از استمرار بخشی از محدودیت‌ها در هفته آینده خبر داد و افزود: بالغ بر ۳۰ درصد ترافیک و تردد درون شهری و ۳۰ درصد استفاده از حمل و نقل عمومی در هفته اخیر کاهش پیدا کرده است. علی رغم اینکه برخی از دستگاه‌ها در خصوص تعطیلی کارمندان اقدامی نکردند، اما شاهد کاهش مراجعه به بخش‌های اداری بودیم.
     
    به گفته رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران ، ۱۴۵ هزار بازدید تلفیقی با محوریت نیروی انتظامی در ۱۰ روز اخیر انجام شد که گزارشات حاکی از اجرای ۹۰ درصد دستورالعمل‌ها توسط اصناف شهر تهران دارد.

    زالی همچنین از شهروندان و کسبه به علت این همراهی با توجه به محدودیت‌های اقتصادی تشکر کرد و گفت: استمرار این همراهی‌ها به طور قطع اثرات مطلوبی در پی دارد و می‌تواند نوید بخش روزهای خوبی باشد.
     
    وی تصریح کرد: محدودیت‌های اعمالی در شهرهایی با وضعیت نارنجی بیماری متفاوت از شهرهایی با وضعیت قرمز است. از هفته آینده در مشاغل اضطرار تصمیم بر حضور دو سوم کارکنان و در سایر بخش‌ها و اداره جات دولتی، غیردولتی و خصوصی حضور ۵۰ درصد کارکنان خواهد بود.

    رئیس ستاد مقابله با کرونا در تهران بیان داشت: برخی از محدودیت‌های مشاغل گروه ۳ و ۴ استمرار خواهد کرد، مدارس، دانشگاه‌ها، حوزه علمیه، نمازهای جماعت و جمعه و فعالیت‌های آیینی کماکان در تهران تعطیل خواهد بود.

     زالی عنوان کرد: محدودیت‌های تردد شبانه و ممنوعیت ورود خودروهای غیربومی کماکان از هفته آینده در شهرهای قرمز و نارنجی اعمال خواهد شد.
     
    وی گفت: وضعیت نگران کننده اقتصادی فشار قابل توجهی بر اصناف وارد می‌کند؛ به همین دلیل باید با کنترل گلوگاه شیوع بیماری از جمله ناوگان حمل و نقل عمومی و اداره جات، تصمیمات طوری اتخاذ شود که اصناف را دچار مشکل نکند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما