یکشنبه 15 شهريور 1405 - Sun 06 Sep 2026
  • اصلی‌ترین نبرد ما در میدان تولید و معیشت مردم است/ پوزه دشمن را در میدان جنگ اقتصادی هم به خاک می‌مالیم/آمریکایی‌ها خوب می‌دانند که دوران پاسخ‌های متناسب به پایان رسیده است

  • پشت خداداد عزیزی به کجا گرم است؟

  • تاکید پزشکیان برای بررسی حادثه انفجار تانکر

  • شهریه اجباری مدارس ممنوع شد

  • چرا ثبت‌نام عمره آغاز نشد؟

  • ترامپ در میان آمریکایی‌ها به «جیمی کارتر دوم» تبدیل شده است

  • آقای روحانی دوگانه اصلی مقاومت و تسلیم است نه هیچ چیز دیگر

  • نجات گوزن گرفتار در چاه توسط دو مرد / فیلم

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵

  • اقدام عجیب ستاره پرسپولیس!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور

  • حالا ایران، آمریکا را تحریم اولیه و ثانویه می‌کند

  • سپاه: شمپاد آمریکایی مورد حمله قرار گرفت

  • تصاویری دیدنی از آهوهای میاندشت / فیلم

  • پاسخ متفاوت یک روحانی به زندانی خشمگین

  • زیرساخت‌های نفتی فرسوده در دریاچه ماراکایبو / عکس

  • عاصم منیر، حاکم واقعی پاکستان شد؟

  • تجاوزات صهیونیست‌ها با همدستی آمریکا ادامه دارد

  • چگونه می‌توان جنگ اقتصادی را برای آمریکا پرهزینه کرد؟

  • تهدیدهای ترامپ بیشتر در حد عملیات روانی است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 209210
    تاریخ انتشار: 12/آذر/1399 - 13:22
    داود مدرسی_یان

    ترور مردان علم و عمل؛ برای توقف انقلاب!

    ترور مردان علم و عمل؛ برای توقف انقلاب!

    به گزارش پایگاه خبری حامیان ولایت ؛  ترور مرد عمل جمهوری اسلامی در بغداد( حاج‌قاسم_سلیمانی) و مرد علم در قلب تهران( شهیدمحسن_فخری_زاده)، چند هدف دارد. دشمن اگر روزی برای توقف مسیر حرکت ملت، ناچار بود نیروی فکری انقلاب(شهید مطهری و مفتح)، مُخ تشکیلاتی و عدالتخواه انقلاب(شهید بهشتی – رئیس دستگاه قضائیه وقت)، مخ اجرایی انقلاب(شهیدان رجایی و باهنر) را حذف فیزیکی کند تا حرکت انقلاب متوقف شود امروز نیز همان سیاست را تکرار می کند.
     
     اگرچه خون آن شهدای عزیز، نهال انقلاب را آبیاری کرد اما بپذیریم که با ترور بهترین شاگردان و بازوان امام(ره)، توانست سرعت انقلاب ما را کُند کند و امروز که چند دهه از انقلاب می گذرد هنوز آرمان های انقلاب به ثمر نرسیدند به دلیل اینکه دشمن بهترین های ما را با ترور و سپس جنگ تحمیلی 8 ساله از ما گرفت و معدودی از آنهایی که حقیقتاً انقلابی بودند و جسور و شجاع و کارآمد، در میان ماندند!
     
     آنها مطهری و بهشتی و رجایی را ترور کردند چون وجود مبارک آن عزیزان شهید، برای اسلام و ایران تولید قدرت می کرد. آنها مخ های اندیشه و عمل را متلاشی کردند تا موتور انقلاب متوقف شود یا حداقل سرعتش کُند شود.
     
     سیاست امروز دشمنان نیز حذف فیزیکی و ترور شخصیتی کسانی است که برای اسلام و ایران تولید قدرت می کنند. امروز علوم هسته ای و دفاعی و موشکی برای ما تولید قدرت می کند و بازدارندگی ایجاد می کند. آنان با حذف مرد عمل در بغداد و مرد علم در تهران قصد دارند این حرکت را متوقف کنند.
     
     چه باید کرد؟
     اول انتقام از آمرین و عاملین این ترورها و بازگرداندن روحیه سلحشوری و عزت به ملت و بالا بردن هزینه ترور برای دشمنان که دست از این اقدامات بردارند؛ متأسفانه مسئولین سیاسی و نظامی و امنیتی در حوزه پاسخ قوی به دشمنان و انتقام، تاکنون عملکرد رضایت بخشی نداشته اند.
     
    دوم سیاستگذاری ویژه نظام در حوزه علوم هسته ای و علومی که برای کشور تولید قدرت می کند مقتدرانه اجرا شود و تعلیق‌ها شکسته شود. اخراج_جاسوسان_آژانس و توقف اجرای پروتکل الحاقی و همچنین حذف نظارت های آژانس بین المللی اتمی می تواند مقدمه ای برای شروع باشد.
     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما