شنبه 10 مرداد 1405 - Sat 01 Aug 2026
  • مقاومت هرگز سلاح خود را کنار نمی‌گذارد

  • ایران، عامل حمله سایبری به سامانه آب مینه‌سوتا است!

  • قیمت بلیط سفر دریایی اربعین چند؟

  • نشست خصوصی ونس با نتانیاهو درباره ایران

  • خرید دو شاه ماهی خارجی برای استقلال

  • تغییر مسیر ۶ نفتکش سعودی به دنبال تهدیدات یمن

  • علائم تا درمان سرگیجه

  • عراقچی: آب می‌تواند محور همکاری با همسایگان باشد+عکس

  • دوری دو ماهه ستاره ازبکی از ترکیب استقلال+عکس

  • امروز ابتکار عمل در دستان توانای ایرانیان و همپیمانان آنان است/ آمریکا دیگر بازیگر اصلی منطقه نیست

  • کشور میانجی دلالی را شروع کرد

  • ادعای حمله سایبری ایران به سامانه آب مینه‌سوتا

  • دو نفتکش متخلف مورد اصابت قرار گرفته و متوقف شدند+ فیلم

  • خطر افزایش مقاومت آنتی‌بیوتیکی در کودکان

  • اسطوره میلان درگذشت

  • مدودف: روسیه در مرحله مهم از پایان جنگ قرار دارد

  • آخرین وضعیت تردد در تنگه‌ هرمز و باب‌المندب

  • جنجال در اسپانیا؛ کشته شدن۱۸ مهاجر در مرز مراکش / فیلم

  • دو زلزله پیاپی مرز ایران و عراق را لرزاند

  • تصاویر تازه ماهواره‌ای از پایگاه علی السالم کویت پس از حملات ایران + فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 208812
    تاریخ انتشار: 10/آذر/1399 - 10:59

    پرسپولیس قهرمان آسیا می‌شود

    پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس با اشاره به عملکرد این تیم در هفته های ابتدایی لیگ برتر فوتبال ایران گفت: پرسپولیس به قهرمانی در لیگ قهرمانان آسیا خواهد رسید.

    پرسپولیس قهرمان آسیا می‌شود

    به گزارش پایگاه خبری حامیان ولایت به نقل از مهر
    حسین کلانی در خصوص بازی پرسپولیس مقابل شهرخودرو مشهد گفت: من فکر می‌کنم فشار پرسپولیس بابت بازی‌های پشت سر هم که انجام داد همچنان روی دوش بازیکنان این تیم است.
    پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس افزود: معتقدم این تیم خیلی زود به روند پیروزی‌های خود باز می‌گردد و می‌تواند در مسیر تکرار قهرمانی در لیگ برتر ایران قرار بگیرد. بازی با شهرخودرو مشهد دیدار سختی برای پرسپولیس محسوب می‌شود. بازی‌هایی که در هفته‌های ابتدایی است حساسیت بالایی برای تیم‌های مدعی دارد چون هر کدام از امتیازات در پایان فصل تعیین کننده است. توان فنی شهرخودرو بالا است و پرسپولیسی‌ها باید تمرکز خوبی برای این دیدار داشته باشند.
    وی راجع به عملکرد ضعیف مهدی عبدی در خط حمله پرسپولیس تاکید کرد: او بازیکن جوان و آینده داری است. نشان داده می‌تواند در بازی‌های بزرگ برای تیم بزرگی همچون پرسپولیس عملکرد خوبی داشته باشد. عبدی نیاز به حضور مستمر در خط حمله دارد و باید از لحاظ روحی و همچنین قالب تاکتیکی تیم مورد حمایت قرار بگیرد. مهاجمان پرسپولیس در صورت رسیدن به اعتماد به نفس خواهند توانست مشکل گلزنی را حل کنند. بازیکنان شایسته ای در لیست این تیم حضور دارند که می‌توانند در مسیر موفقیت برای پرسپولیس قدم بردارند.
    کلانی درباره شانس قهرمانی پرسپولیس در فینال لیگ قهرمانان ۲۰۲۰ آسیا افزود: تصور می‌کنم پرسپولیس شانس زیادی نسبت به حریف آسیایی خود در شرق دارد. انگیزه اعضای تیم پرسپولیس ستودنی است و می‌تواند دلیلی برای قهرمانی شود. من مطمئن هستم پرسپولیس در صورت حمایت همه جانبه به قهرمانی می‌رسد و افتخار ملی رقم می‌زند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما