پنجشنبه 04 تير 1405 - Thu 25 Jun 2026
  • خلیل‌زاده در تیم منتخب دور دوم گروهی + عکس

  • فیلم/ حال و هوای تهران در روز تاسوعا

  • گل‌های روز سیزدهم جام جهانی ۲۰۲۶ / فیلم

  • قیمت طلا و سکه امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵

  • توافق ستاره استقلال برای تمدید قرارداد

  • قالیباف باکو را به مقصد تهران ترک کرد

  • دیدار قالیباف با علی اف +عکس

  • اسرائیل از حمله هوایی به لبنان خبر داد

  • پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه

  • پول‌های آزادشده ایران کجا خرج می‌شود؟

  • اعلام زمان از سرگیری مذاکرات فنی اسلام‌آباد

  • برنامه بازی‌های روز پانزدهم جام جهانی ۲۰۲۶

  • توقف کامل پروازها در فرودگاه مهرآباد ۱۲ و ۱۵ تیر

  • پیام تسلیت رئیس قوه قضاییه به محمدباقر ذوالقدر

  • هیچ نشستی با گروسی برگزار نشده است

  • افشای مشخصات وطن‌فروش‌ها به صورت آنلاین +عکس

  • ترامپ فینال جام جهانی را خراب می‌کند

  • «ای اهل حرم میر و علمدار نیامد»+ عکس

  • پیام سید مجید موسوی فرمانده هوا فضای سپاه به خانواده شهید ماکان نصیری

  • قالیباف: ایران نشان داد دوران تحمیل اراده بر ملتهای مستقل گذشته است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 208747
    تاریخ انتشار: 09/آذر/1399 - 23:33

    مصدومیت ستاره ۱۰۰ میلیونی رئال

    ادن هازارد با کاروان رئال به اوکراین سفر نخواهد کرد و فردا مشخص می شود که شرایط مصدومیتش چگونه است.

    مصدومیت ستاره ۱۰۰ میلیونی رئال

    به گزارش پایگاه خبری حامیان ولایت به نقل از ورزش سه ؛ ادن هازارد دقیقه ۳۰ بازی شب گذشته برابر اوساسونا بود که تقاضای تعویض داد. او دقایقی پس از برخورد با مدافع اوساسونا دیگر نتوانست به بازی ادامه دهد و رودریگو گوئس به جای او وارد میدان شد.
    هازارد در حال خروج از زمین و در پاسخ به سوال خبرنگار گل تی وی در مورد اینکه مصدومیتش از ناحیه مچ است یا خیر، گفت که خیر و نیاز به نگرانی نیست. زین الدین زیدان هم در نشست خبری پس از بازی گفت که امیدوارم است مصدومیت هازارد عضلانی نباشد.
    ستاره بلژیکی امروز در کلینیک رئال تحت نظر پزشکان قرار گرفت اما همه چیز به MRI موکول شد. فردا از ناحیه مصدوم او MRI گرفته خواهد شد و سپس مشخص می شود که او چه مدت از میادین به دور خواهد بود.
    این هفتمین مصدومیت هازارد ۲۹ ساله از زمانی است که به رئال پیوسته است. ستاره ۱۰۰ میلیون یورویی هنوز نتوانسته در رئال کمر راست کند و در باشگاه به شدت نگران فرم بدنی او هستند.

    هازارد بازی های ابتدای فصل را به دلیل مصدومیت از دست داد. او کمی پس از بازگشت به ویروس کرونا مبتلا شد و دو هفته به دور از میادین ماند و در نهایت شب گذشته بار دیگر مصدوم شد.
    فصل جاری او ۱ و ۳۰ سپتامبر مصدوم شده بود. ۷ نوامبر ویروس کرونا و ۲۸ نوامبر(دیشب) مصدومیت مجدد.
    فصل گذشته او ۱۶ آگوست مصدوم شد و ۳۰ روز به دور از میادین ماند. ۲۶ نوامبر بار دیگر مصدوم شد و این بار ۸۲ روز غایب بود. ۲۲ فوریه نیز مصدوم شد و جراحی کرد تا ۱۰۵ روز به دور از میادین باشد. هازارد ۲۸ ژوئن نیز  بار دیگر مصدوم شد و ۱۲ روز غایب بود.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما